Нашите народи са гръб в гръб, и така ще победим, както сме побеждавали винаги! (ВИДЕО)

//

Пламен Пасков:

Накратко – нужна е победа на Народно-Освободителното Движение (НОД), да се възстанови суверенитета, да се възстанови правото за приемане на разумни и изгодни за нас решения по всички контури и после всичко ще бъде в пъти по-добре, 7 пъти повишение благосъстоянието на народа.

Как да стане – 2014 година Папата каза, че вече върви 3-та световна война. Когато сега е стадият на ескалация, когато боцманът, лоцманът и капитанът се бият вече с ножове и скоро ще се хвърлят гранати, т.е. когато в ръководството на колониалния свят върви война, ръфат се един друг, то това е златно време да приготвим нашия организационен ресурс, да се консолидираме, да се обединим с естествените геополитически съюзници не на официално политическо ниво, защото това са колониални марионетки, а на ниво партизанстващи субекти, каквито се явяваме ние с вас сега на информационния фронт. И тогава вбивайки нашия дървен клин на суверенитета в пукнатината на тази голяма колониална система, да го поливаме с вода до пълно разрушение и успех в нашата борба. Защото факторът на външните обстоятелства е важно условие за победа при неравни административни, военни, финансови и всички останали ресурси. Доколкото сега върви бунт на кораба, те не могат да имат достатъчно сили за натиск, фокусировка и внимание, каквито по-рано отделяха на тези подопечни територии, то сега е точното време да се направи това. Трябва да се изключат телевизорите и да се включат мозъците.

Евгени Фьодоров:

Пламене, блестящо! Напълно се присъединявам. Логическата верига е много проста – където е входът, там е и изхода. Възстановяването суверенитета на Русия ще доведе до възстановяване суверенитета на СССР.

Възстановяването суверенитета на СССР, може да е с друго име, например Съюзна Държава, ще доведе до възстановяване суверенитета на всичките 200 нации, сформирани в резултат от Втората световна война. Включвайки югославската, а още повече българската, немската и всички останали. Това е проста схема – или американски еднополярен свят с една държава, или имате 200 държави.

Ще има ли Трета световна война в гореща фаза – напълно съм съгласен с всички оценки, че не, защото в ядрена война победители няма, а на нас ни трябва победа.

Напълно съм съгласен с Пламен, абсолютно! Виждам у него съратник, другар, човек, с който сме гръб в гръб. Нашите народи са гръб в гръб, както е било в нашата история, в това число и в по-миналия век. И така ще победим, както сме побеждавали винаги! Ще победим, както винаги сме побеждавали, нищо ново не трябва да се измисля!

Текстът е от 5 минутно съвместно видео:

Цялото 1 час и половина видео може да видите на канала на БЕЛРУСИНФО:

Евгений Фьодоров, НЕОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ПУТИН

  • Член и бивш Заместник Председател на Комитета по бюджет към Думата;

  • Член на Централния Политически съвет на Единнaя Россия;

  • Действителен държавен съветник на РФ;

  • Кандидат на икономическите науки;

  • Воювал в Афганистан;

  • Полковник от запаса;

  • Координатор на НОД – НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ С ЛИДЕР ПУТИН

Пламен Пасков

Български политик и общественик, по професия ветеринар. Безпартиен.

Кандидат за президент на България на президентските избори 2016 г.

Блогер, с редовни видео коментари, изложения и интервюта за ситуацията в България, Русия и по света, с голяма популярност и в руските интернет медии.

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

Предстоят чистки, както при Сталин: 3 милиона колониални слуги и 90% от хилядата първи лица в държавата ще минат през затворите (ВИДЕО)

Предстоят чистки, както при Сталин: 3 милиона колониални слуги и 90% от хилядата първи лица в държавата ще минат през затворите (ВИДЕО)

Почват чистки – първият от 10-те путински удара (ВИДЕА С АРЕСТИ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times