На 4 юли се очаква „Големият парад на планетите“

 

Това явление се случва веднъж на 179 години

На 4 юли ще се състои т.нар. Голям парад на планетите, когато всички планети в Слънчевата система – Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун ще се строят в една линия. Миниатюрната планета Плутон, който първо бил признат за планета, а след това разжалван, също ще се строи в една линия с другите планети.

Как ще повлияе това събитие на Земята

Това явление може да предизвика катаклизми – цунами, изригване на вулкани, рязка смята на климата.
В езотеричен смисъл парадът на планетите е силен знак за промени; това може да бъде начало на война, епидемии, смърт на световни лидери, начало на световна криза, демонстрации, безредици и революции. Фактът, че всичките планети ще се намират в едно съзвездие, не може да мине безследно.

Големият парад на планетите може да се наблюдава и от Земята. През 1982 г. имаше подобен парад на планетите, но той не беше идеален; бяха регистрирани много земетресения.

На 4 срещу 5 юли ще се състои и лунно затъмнение, когато Луната ще се скрие в сянката на Земята.

Вечерта дори със слаб телескоп може да се видят полумесеците на всичките планети в Слънчевата система в един сектор на небето. А Марс, Венера, Сатурн и Юпитер могат да се видят дори с невъоръжено око, макар че няма да се различават от обикновените звезди.

2020 г. е високосна година и върху нас се стовариха много проблеми. Да се надяваме, че Големият парад на планетите ще ни донесе добри знамения.

През 1982 г. „парадът не е бил идеален“, дори не би могъл да се нарече парад. В статията става дума за „Големия парад на планетите“.

Издателство PACПEP

Само в нашата Вселена има 234 вида извънземни цивилизации, от които 24 са групирани в еднороден вид (СНИМКИ НА НАСА)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

The Bulgarian Times

Фейсбук страница