На 4 юли се очаква „Големият парад на планетите“

 

Това явление се случва веднъж на 179 години

На 4 юли ще се състои т.нар. Голям парад на планетите, когато всички планети в Слънчевата система – Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун ще се строят в една линия. Миниатюрната планета Плутон, който първо бил признат за планета, а след това разжалван, също ще се строи в една линия с другите планети.

Как ще повлияе това събитие на Земята

Това явление може да предизвика катаклизми – цунами, изригване на вулкани, рязка смята на климата.
В езотеричен смисъл парадът на планетите е силен знак за промени; това може да бъде начало на война, епидемии, смърт на световни лидери, начало на световна криза, демонстрации, безредици и революции. Фактът, че всичките планети ще се намират в едно съзвездие, не може да мине безследно.

Големият парад на планетите може да се наблюдава и от Земята. През 1982 г. имаше подобен парад на планетите, но той не беше идеален; бяха регистрирани много земетресения.

На 4 срещу 5 юли ще се състои и лунно затъмнение, когато Луната ще се скрие в сянката на Земята.

Вечерта дори със слаб телескоп може да се видят полумесеците на всичките планети в Слънчевата система в един сектор на небето. А Марс, Венера, Сатурн и Юпитер могат да се видят дори с невъоръжено око, макар че няма да се различават от обикновените звезди.

2020 г. е високосна година и върху нас се стовариха много проблеми. Да се надяваме, че Големият парад на планетите ще ни донесе добри знамения.

През 1982 г. „парадът не е бил идеален“, дори не би могъл да се нарече парад. В статията става дума за „Големия парад на планетите“.

Издателство PACПEP

Само в нашата Вселена има 234 вида извънземни цивилизации, от които 24 са групирани в еднороден вид (СНИМКИ НА НАСА)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times