Невероятно откритие на гигантски скелет в Тайланд – Неопровержимото доказателство, че съществуват човешки гиганти! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

/

Гигантски човешки скелет е намерен в пещера в Тайланд

Едно от най-важните открития, правени някога от палеонтолозите. Скелетът на този гигант е открит през ноември 2017 г., но видеата изтекоха в мрежата едва сега!

Гигантът сякаш се е борил за живота си с  огромна рогата змия, защото ясно се вижда, че скелетът е увита около змия..

По-долу можете да видите група учени, които изкопават останки от човешки скелет с гигантски размери. Тук най-накрая имаме неопровержимото доказателство, че съществуват човешки гиганти!

ВИДЕА

 

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times