Неродените бебета, използвани за разработване на ваксини – живи при екстракция на тъкани (ВИДЕО)

Днес имах голямото удоволствие да разговарям с Памела Акер, един от най-знаещите хора в света по темата за ваксините и това, което се използва в тях. Памела Акер е биолог и автор на наскоро издадена книга за ваксини. Акер всъщност прекара девет месеца в лаборатория за ваксини, преди да се сблъска с етичния и морален проблем на клетъчната линия HEK-293.

Памела Акер

Днешният ни разговор беше едно от най-информативните, но и дълбоко обезпокоителни интервюта, които някога съм правил за моя подкаст „Шоуто на Джон-Хенри Уестън“.

За съжаление – наистина потискащо – при папа Франциск Ватикана до голяма степен омаловажи, ако не и напълно пренебрегна значението на биоетиката.

Самият Франциск миналата седмица одобри Ковид ваксинациите, казвайки, че „това трябва да бъде направено“.

Днес с Акер говорихме по много теми за повече от час. Моля, гледайте цялото интервю, ако можете. Мисля, че най-разкриващият аспект на нашия разговор беше, когато обсъждахме различните фетални клетъчни линии, използвани специално във ваксините.

В момента съществуват редица фетални клетъчни линии – WI-38, MRC-5, HEK-293, PER C-6 и WALVAX-2. Понастоящем WALVAX-2 не се използва в никоя ваксина, но имат потенциал да бъде използвана и в момента се прилага в терапевтични лечения. Както обсъждахме с Акер, повечето хората имат разбирането, че едно или две бебета са умрели – и просто спират да разсъждават повече върху тези клетъчни линии.

Акер говори за изследванията си по отношение на клетъчната линия HEK-293 и говори за броя, който се съдържа в името на тази клетъчна линия. „HEK“ означава човешки ембрионален бъбрек и „293“ всъщност разкрива броя на експериментите, които конкретен изследовател е направил, за да развие тази клетъчна линия.

„Това не означава, че е имало двеста деветдесет и три аборта. За двеста деветдесет и три експеримента със сигурност ще имате нужда от много повече от един аборт. Вероятно говорим за стотици аборти “, споделя Акер.

Акер продължава да обсъжда защо изследователите биха избрали фетална клетъчна линия пред клетъчна линия на възрастен. Подробностите се свеждат до един отговор: защото те ще издържат по-дълго, с много по-дълъг живот са. Тези клетъчни линии обаче се сблъскват с някои опасни странични ефекти, като напр., че гените получават гени, стимулиращи рака (повече за това в интервюто).

Акер разсейва мита, че тези клетъчни линии са създадени чрез спонтанни аборти, просто с разбирането на факта, че тези клетки трябва да бъдат събрани в рамките на пет минути след аборта. Спонтанният аборт просто не би осигурил клетки, които са достатъчно живи, за да могат изследователите да ги използват.

Тук нещата стават много обезпокоителни, защото в повечето случаи това не е „обикновен аборт“, а всъщност, Акер казва:

„Те изваждат тези бебета чрез цезарово сечение. Бебетата са все още живи, когато изследователите започнат да извличат тъканта; до точката, в която сърцето им все още бие и обикновено не им се дава никаква упойка, защото това би нарушило клетките, които изследователите се опитват да извлекат.

И така, те премахват тази тъкан, докато бебето е живо и изпитва екстремни болки. Така че това го прави още по-садистично. „

Въпреки че нашата дискусия е широка, ние обръщаме специално внимание на Ковид ваксините на Модерна и Пфайзър. Горното е малка извадка от важната информация, която обсъдихме днес с Памела Акер.

ВИДЕО

Автор: Джон-Хенри Уестън
Източник: LifeSiteNews
Превод: Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)

 

Големи хранителни корпорации използват тъкани от абортирани бебета, за да произвеждат вкусови добавки в преработените храни (СПИСЪК)

 

MMR ваксини съдържат клетки от абортирани човешки бебета

 

Про-лайф лидер спечели победа в усилията си да убеди производителя на безалкохолни напитки PepsiCo да спре употребата на абортирани фетални клетки в своите изследвания за подобряване на вкуса на своите продукти

 

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Началници на организацията Planned Parenthood (планирано родителство) признават под клетва, че са продавали части на абортирани бебета

 

Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуноглобулини ?

 

Да убиеш дете, за да направиш лекарство или сатанизъм в действие! Възможно ли е? Професор Стефано Монтанари с потресаващи факти за състава на сегашните ваксини (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Професор Стефано Монтанари за ваксините и ембрионите от абортираните бебета (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ