Не било пАрно, а пОрно? (ВИДЕА)

Вчера се разгоряха екстремални страсти около цената на парното и оставките на комисарите в Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Боко Винету и Ванчо Мумията си подаваха топката, а на народа така и не му стана ясна истината. Нека хвърлим малко светлина около действителността?
За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките, ако трябва и втори път.

И нека първо видим, как ни тероризираха изданията на фондация „Америка за (унищожаване на) България„:

Последно! Поскъпва или поевтинява? Нека видим последните официални решения на КЕВР за цената на топлото. Но за да не задръствам статията ще се огранича само до най-голямата в страната ТЕЦ „София“, а вие си представете, че в останалите областни центрове ситуацията е аналогична.

 

Намалението е факт и то с над 34%.

ВЪПРОСИТЕЛНАТА?

Ще има ли нова промяна в цената от 1-ви юли 2020-та?

Аз не мога да отговоря на тези въпроси, а Винету, Мумията и Нуша Счетоводителката май не искат? Ослушват се, накъде ще задуха вятъра?

Докато подготвях този материал Нуша Счетоводителката се изходи в Божков ТВ и показа разликите в цените на природния газ …

Но не показа аналогична таблица за цената на парното. А доколкото аз разбрах словоблудството и то (парното) ще поскъпне, макар тя да го нарича поевтиняване. Накрая взех, обаче, да стоплям.
Както видяхте по-горе сега поевтиняването е с над 34%. А тази вечер Нуша каза, че през новия регулаторен период (най-вероятно от 1-ви юли 2020-та) цената ще е с 14% по-ниска от предния регулаторен период, т.е. от 1-ви юли 2019-та г. Започнахте ли да стопляте? Прочетете още веднъж!

ПОСЛЕДНО! Ако сега разликата спрямо онези около 200 лева, от 1-ви юли 2019-та, е 34% то скоро разликата спрямо същите тези 200 лева трябва да стане 14%. На практика цената трябва да се вдигне спрямо сегашните около 131 лева. Най-вероятно от 1-ви юли?

Инж. Георги Котев

Бел.ред; Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.

Махнаха Д-то пред КЕВР – чия е тази комисия сега?

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times