Изследване потвърждава наличието на графен във всички експериментални инжекционни течности

Из дневниците на Димчо Димов

Аз не вярвам на ония, които вярват в науката. Не вярвам на ония, които вярват в прогреса. Не вярвам на ония, които ме карат да вярвам в теории, хипотези и предположения. Изобщо, да се вярва на някого, който вярва в каквото и да било, е доста опасна идея, защото, ако неговата вяра е фалшива, лицемерна и необоснована или е вяра в грешни обекти или феномени, то вярващите във вярващите скоро ще получат жесток и скъп урок, от който може дори да умрат.

Предпочитам да вярвам на невярващите. На ония, които също не вярват на вярващите, а най-безцеремонно и безотговорно задават въпроси, най-малкото защото глупавата и необоснована вяра в странни, преходни и измислени идоли вреди на истината и свободата, респективно – на живота, който се крепи само на истина и свобода, инак не е никакъв живот, а лудост и робство.

Светът в тоя момент е разделен на два лагера – прикриващи истината и разкриващи истината

В следващите редове привеждам писмо на испански военни, които разкриват истината и не желаят да участват в лъжата. Не желаят също така да участват в толкова опасния за живота и здравето медикалистки експеримент. Това, че инжекционните серуми се радват на удобството на търговската тайна, не означава, че не трябва да бъдат изследвани.

Цитираният от Карлос Мартинес документ съдържа Раман микро-спектроскопско изследване, извършено от д-р Пабло Кампра Мадрид, професор в Университета в Алмерия. Изследването недвусмислено потвърждава наличието на редуциран графенов окис или на изключително близки по структура на графеновия окис елементи във всички инжекционни суспензии. А в текста ще откриете описани голяма част от нежеланите реакции и тежки последици за доброволеца от инжектиране с течност, съдържаща гореспоменатия компонент.

Графеновият окис предизвиква много близка до така наречената ковид болест симптоматика и болестни последици. Съществува информация, че изследваните противогрипни ваксини, както и такива от задължителната ваксинационна програма също съдържат от тоя компонент. Тъй като доскоро информацията за графеновия окис беше етикетирана с любимия на пандемичните предприемачи термин „конспиративна теория“, това вече не може да мине. Съществува подписана с електронен подпис научна публикация, удостоверяваща наличието на тая крайно опасна съставка във всички марки инжекционни течности.

На този адрес е достъпна научната публикация на професор д-р Пабло Кампра Мадрид.

Очевидно е, че

конспиративните теории не са така опасни, като конспиративните практики,

защото наличието на графенов окис в инжекциите вече не може да бъде наречено „конспиративна теория“, а е по научен начин доказан факт, демонстриращ конспиративна практика, в която участват всички ония, които ви карат да вярвате на някакви хора, които ви казват, че вярват я в науката, я в медицината, я в някакви други модерни демони и идоли.

Възникват твърде много въпроси относно настоящата ситуация. Например:

Защо БАН до тоя момент не е извършила подобно изследване?

Защо университетите не са направили такова изследване?

Защо по телевизията е пълно с професори, а лабораториите им не извършват така важните за българите проучвания?

Каква е дейността на контролните органи, отговорни за продуктите, които се намират на българския пазар?

Защо така нареченият министър-председател не е информиран за това, че инжектирайки българите с тоя криминален серум, ще ги разболее или убие?

Писмото на Карлос Мартинес

Карлос Мартинес-Вара, ръководител на отдела за висши изследвания на Висшето училище на въоръжените сили (ESFAS), на Висшия център за изследвания на националната отбрана (CESEDEN) и полковник EA (CGEO), подписаха текст, който предлагаме на нашите читатели:

Испанското население, както в цивилната, така и във военната сфера, получава препоръка от здравните власти да се ваксинира срещу COVID-19 с препарати от различни производители, които, без все още да са официално одобрени, се прилагат според правна защита на условно разрешение за търговия по спешност, издадено от Европейската агенция по лекарствата (AEMPS).

Има достатъчно публикации в научната литература, където се разкриват анализи и изследвания, проведени върху тези препарати, чиито заключения предупреждават за потенциалния риск за човешкото здраве, произтичащ от наличието на токсични материали в използваните флакони. В този смисъл на 2 ноември д-р Пабло Кампра Мадрид, професор в Университета в Алмерия, публикува микро-Раман спектроскопско изследване, извършено върху произволно вземане на проби от флакони с ваксини COVID-19, предлагани на пазара от различни фармацевтични компании (Pfizer, Moderna, Janssen и Astra Zeneca), в който заключава, че е открил обекти, които „недвусмислено съответстват на РЕДУЦИРАН ГРАФЕНОВ ОКСИД“. Че много от сериозните, много сериозни и фатални нежелани реакции, които са докладвани във връзка с прилагането на гореспоменатите ваксини към Европейската система за уведомяване за нежелани реакции, свързани с лекарства, EudraVigilance, (сърдечни пристъпи, мио / перикардит, нарушения на кръвта / съдови, респираторни нарушения, нарушения на репродуктивната система, имунни нарушения, бъбречни нарушения, чернодробни заболявания, рак и др.), са идентични с неблагоприятните ефекти, които биха могли да произтичат от наличието на редуциран графенов оксид в тях.

Не по-малко тревожно е изследването, извършено от д-р Серхио Дж. Перес Оливеро, в чийто доклад от 3 октомври, озаглавен „ИЗУЧВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА – НЕЗАВИСИМ НАУЧЕН АНАЛИЗ“, се заключава, че тези ваксини отслабват имунната система, тъй като спайк протеинът наред с други негативни ефекти „променя клетъчната сигнализация чрез свързване с ACE2 рецептора, това означава, че инструктира клетката да промени функциите си, което е особено сериозно при имунните клетки, тъй като ги прави неефективни, улеснявайки възпалителните процеси и податливостта да се разболеят от всеки патоген. С други думи, според този доклад населението прогресивно намалява защитните си сили срещу всяка болест, тъй като този протеин директно уврежда имунната система. Това, че тези доклади са подкрепени от най-висока научна строгост, потвърдено от данните за фармакологичната бдителност на Американската система за докладване на нежелани събития от ваксини (VAERS) и подкрепени от подобни заключения, докладвани от Нобелови лауреати, същите създатели на технологията за mRNA ваксини и най-високите световни специалисти по биомедицина в областта на имуногенетиката от страни като САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Япония и Китай, наред с други.

Няма съмнение, че естественият имунитет е по-добър от имунитета, предизвикан от ваксинация,

тъй като включва вродена имунна защита и ползата, която прилагането на тези ваксини може да осигури на персонала, който естествено е развил антитела поради преодоляване на болестта. И това не е вяра, която някой ме убеждава, че трябва да храня. Това е научен факт, потвърден от CDC в официално писмо. Ето тук можете да прочетете отговора на въпроса, дали има документиран случай на повторно заразен пациент от така наречения ковид.

Напротив, научните авторитети в имуноепидемиологията оценяват, че тази стратегия ще компрометира имунния статус на населението, правейки груповия имунитет все по-недостижим, причинявайки не само ситуация на постоянна зависимост, но и прогресивно отслабване на имунния отговор на населението. Крайно нежелани последствия. Въпреки това и неразбираемо защо, въоръжените сили са задължени да прилагат поне една доза за извършване на служебните си задължения, щом са изпращани в чужбина, без да се изисква лекарско предписание, предоставяне на подробна информация или информирано съгласие, които предхождат това инжектиране.

Това крайно нередовно обстоятелство не се регулира от научни критерии и е в нарушение на безброй права, дори насърчава дискриминация и други вреди срещу военнослужещите, които, апелирайки към личната си етика, не спазват тази заповед.

Източник:  Димчо Димов

ПО ТЕМАТА

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Шокираща презентация на Д-р Андреас Ноак (23 ноември 2021) Три дни по-късно той е убит (ВИДЕО – БГ СУБ)

Някой ден, когато графеновите течности бъдат инжектирани в повечето от човеците, ще настане Зомби Апокалипсис на Земята (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d1%82-%d0%9f%d1%8c%d0%be%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%93%d0%b0%d1%80%d1%8f%d0%b5%d0%b2-%d0%92%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba/

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от