Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

/

 

Отменя се изискването за писмено информирано съгласие за ваксиниране срещу COVID-19: https://coronavirus.bg/bg/news/2915

 

Дошъл някакъв еврокомисар да ни лъже, че милиардите набодени били свидетелство, че вещерските отвари работели… Иронично, това е по същото време, в което и Фаучи, и даже Гейтс признават един подир друг, че душегубките ама изобщо не вършат достатъчно добре работата, за която уж са създадени. Та затова и почват с безкрайните бустерчета. И пак заради това Гейцовските сезеовчета промениха и самата дефиниция за ваксина.

В същото време Кацаров окончателно се доказа като по-противен от Ботокса, тъй като оня дразнеше повече с думи, а тоя сега е изключително вреден и опасен с ДЕЛА. Например новата му заповед, с която отменя изискването за подписване на информирано съгласие, защото едва ли не било произволно решение на предишните фарма министри. Кацаров лъже, защото този въпрос е залегнал и в самите договори на държавата с фарма мафията при поръчката на ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ отвари, а нещо експериментално не може да е без информирано съгласие, колкото и да не е информиран всеки, който даде рамо за терапията.

Кацаров трупа ли, трупа престъпления, та се чудя дали наистина не обожава локдауните? Само досега си изработи доста години престой на затворено и охранявано, но топло място. А ако се питате защо прави и това престъпление с информираното съгласие – ами за да му е по-лесно да посегне на децата ви без родителското ви съгласие.

Не пускайте децата си на училище!

И.С.

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID«ваксина»ция в България.


Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна
от 1 февруари 2022 г!..

 

Преди малко правителството изтри данните за починалите ваксинирани българи в официалния си сайт.
До днес беше изнесена информация за близо 500 починали след ваксина хора по дни и възраст, както и каква ваксина им е поставена. Вижте във видеото, което, слава богу, заснехме вчера и пуснахме в мрежата. След като видеото набра значителен брой гледания, днес правителството свали информацията.
Не знам на вас какво ви е, ама на мен ми трябва воля, за да не псувам и крещя в ефир в момента!
Нямаме друг избор, освен да се съюзим по градове, села и махали, в България и чужбина, повсеместно. РАЗБЕРЕТЕ ГО!
Тези ще ни унищожат, ако не се съвземем! 👇

 

ПО ТЕМАТА

Според СЗО присъствието на вашето дете в училище се счита за „информирано съгласие“ за ваксинация – присъствието на родителите „не се изисква“! Изтегляйте децата си от училище, защото са способни да ги набодат без ваше знание и съгласие

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

След зелените $ертификати отдавна ви казвахме коя е следващата стъпка..👇

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

 

 

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на