Не са само СЗО, и ЦРУ най-нагло трие доклади от сайта си! (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

 

Докладът на ЦРУ, в която шефът на агенцията по онова време съобщи, че използването на Chemtrails за изменение на климата е факт е премахнат от сайта. Ето оригиналния линк на въпросната статия: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html. Както сами забелязвате статията вече не съществува. Да, обаче запомнете, че нищо публикувано в интернет-веднъж не може да изчезне и може да бъде видяно, дори и да е изтрито! Използвайки Уеб-архива възстановихме оригиналната статия както е била публикувана в първоначалния си вид към датата на излизане. Може да я видите с вече променен хиперлинк в тази статия:

 

ЦРУ най-накрая ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт (ДОКЛАД НА ЦРУ+ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

В публикацията ще витите; В официален сайт на правителството на САЩ chemtrails е в графа „Екзотични оръжия“. А в края на документа се казва: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат ПОВРЕЖДАНЕ ИЛИ УНИЩОЖЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА, РЕГИОН НА ЗЕМЯТА ИЛИ АТМОСФЕРАТА.“; Доклад на ЦРУ за стратосферна аерозолна инжекция или SAI, метод за засяване на стратосферата с частици (stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles).; Шефът на ЦРУ произнася горния текст. Доклад на професор по биология от Belhaven University за последствията от кемтрейлс:

 

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

 

Отрови от небето: Военната операция “Лист от детелина” – Какво ръсят самолетите?

 

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

 

Последно от ЛЮБОПИТНО