Не съм давала съгласието си да се провеждат експерименти с мене

/

Защо няма да нося повече този парцал, наречен маска, на носа си

Защото не съм давала съгласието да провеждат с мене и с моите близки медицински опити и експерименти.

Защото достойнството на личността се пази от държавата според Конституцията. И нищо не може да бъде основание за неговото унижаване.

Никой не може да бъде подлаган на изтезания, насилие или на друго жестоко и унижаващо човешкото достойнство отношение или наказание, пише във Висшия закон на всяка държава.

Никой не може без доброволното ми съгласие да ме подлага на медицински, научни или други опити.

Няма да привеждам научни доказателства за вредата от парцалите на лицето, защото вече съм написала десетки статии. Разумният човек и без това го осъзнава. Пълно е в интернет с научни обоснования.

Питайте една обикновена касиерка в магазина, която носи парцала на носа си 12 и повече часа, как се чувства: главоболие, световъртежи, аритмия, повишено кръвно налягане, обрив на лицето.

Не е нужно медицинско образование, за да сме наясно, че дихателните пътища трябва да се вентилират без ограничения. С маските по-скоро ще заболееш от туберкулоза, отколкото от ковид.

МАСКИТЕ МНОГО ЕФЕКТИВНО ЗАЩИТАВАТ ЧОВЕКА ОТ КИСЛОРОД И ЧИСТ ВЪЗДУХ, ОСОБЕНО ПРЕЗ ЛЯТОТО!

През есента възрастните ще получат усложнения в белия дроб без всякакъв ковид.

От една страна, продавачите и касиерите в магазините са заложници на ситуацията и губят собственото си здраве, но в по-голяма степен те са помагачи на престъпниците, на собствените си работодатели, които заобикаляйки Конституцията, по заповед „отгоре“ принуждават хората да вършат това безумие. Джафкат като бесни кучета, като видят, че някой клиент не носи маска. И как няма да джафкат, един път в живота им се е случило да бъдат важни.

Някои могат да изрекат дежурното „Това е по заповед на РЗИ“, или „По заповед на министъра“, или „по заповед „отгоре“. Откога санитарната инспекция или здравният министър, които имат съвсем други задачи, диктуват на хората условията да получат жизнено необходимите стоки? Налице е дискриминация, самоуправство и злоупотреба с правата им.

Не само открито провеждат с хората медицински опити, но и глобален експеримент над съзнанието им. Много хора вече не са в състояние адекватно да анализират случващото се. И в края на август, в най-големите жеги носят маски на улицата.

През следващите месеци наши и чужди „погребални“ агенти ще започнат да подклаждат истерията за смъртността в света с любимия си израз „Дано не се случва с вас и вашето семейство…“

Аз се смятам за осъзнат, образован, информиран и просветен човек. През цялата пролет следих спектакъла. Хубаво е, че и в света, и у нас има мислещи глави, а не говорещи зомбита. Имам събрани десетки видеа и много от тях показват, че „планините от трупове“ в някои европейски държави са фалшификат!

Вирусът съществува, но какво от това? През януари колко хора се разболяха от пневмония и от грип В? Цели семейства боледуваха, не беше подминато и моето.

Неотдавна една моя позната със сълзи на очи ми разказа случая с нейния мъж; по времето на изолацията получил бъбречна криза, но не могъл да попадне в болница и да получи помощ заради ковида. След два месеца – терминален стадий на бъбречна недостатъчност, хемодиализа три пъти седмично и рак с разсейки…

Има ли статистика с колко българи се е случило същото?!
Изчисли ли статистиката колко души се разболяха от психически заболявания по времето на извънредното положение?

Защо е нужно във всяка хартиена или електронна медия, или в интернет всеки ден да ми съобщават колко били „заразените“, колко „излекуваните“ и колко „починалите“?! На кого се отчитат нашите власти?! Кое налага да се отчитат? Разбира се, получените милиарди, за да тормозят народите си, да съсипват здравето им и да унищожават икономиките си.

Няма да пиша за примерите на Швеция и Беларус, които не измряха като мамонтите, без карантина.

В момента повече ме вълнува онова, което се случва със съзнанието на хората. Това е глобален процес на превръщането на човечеството в робско стадо. Стадното чувство е много силно. Всеобщата лудост води до това, че новата реалност се превръща в норма с нашето всеобщо мълчаливо съгласие.

Зная прекрасно, че и карантината, и удължаването на „извънредната епидемиологична обстановка“ до края на септември са незаконни и един ден виновните ще отговарят.

Но е страшно, че малцина са способни да се противопоставят на безпредела, а и повечето хора не вникват в същността на маскарада.

В магазина, ако някого глобяват без маска, той безропотно се съгласява на това. Онзи, който умее да докаже, че това е беззаконие – няма да бъде глобен!

Хакуна Матата

ПО ТЕМАТА

Д-р Маргарета Грийс-Бисон – невролог – говори за маските, кислорода, отраженията върху мозъка, ваксините и свободата (ВИДЕО БГ СУБ)

UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА)

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%8f%d1%82-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8-%d1%80%d1%8a%d0%ba%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%86/

Как се обжалва акт за маска

Под масова психоза

Хора сме, а не роби!

ВИДЕО:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times