Ниската обща смъртност, сравнена с преходните години, във всички държави, по време на изкуствената карантина показва нещо много зловещо

/

Ниската обща смъртност, сравнена с преходните години, във всички държави, по време на изкуствената карантина показва нещо много зловещо.

Здравеопазването в целия свят е вредно за здравето на хората. Поради карантината, много хора не посещават лечебните заведения и резултатът е по-ниска обща смъртност. Осъзнавате ли, как е структурирано здравеопазването в съвременния си вид. Всъщност измислената пандемия доказва, че целта на лечебните заведения не е да лекува хората, а просто да печели от техните страдания. Не сте ли забелязали, че съвременните лекарства не лекуват заболяванията, а само облекчават симптомите. Това се дължи на пазарния принцип, върху който е изградено здравеопазването. В този смисъл, никой търговец няма интерес от излекувани пациенти. Здравият човек не носи пари на фармацевтичните компании. Толкова е елементарно.

Абсолютно наивно е да вярваме, че тези, които ни продават лекарствата, искат ние да сме здрави.

  • Тодор Галмадиев

Коронавирусът доведе до най-ниския брой починали за последните 4 години в България


За първите четири месеца на тази година броят на смъртните случаи е най-нисък в сравнение със същите периоди на предходните три години. Това сочи справка, предоставена от Националния статистически институт /НСИ/ на Министерството на здравеопазването /МЗ/, която беше представена от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев във времето за парламентарен контрол. „Министерство на здравеопазването не събира и не обработва данни за смъртността в България и може да изрази становище само въз основа на официални статистически данни“, каза министър Ананиев. Информация за смъртност по причини към момента не е предоставена на Министерство на здравеопазването, но първите четири месеца от годината животът у нас беше подвластен на защитните мерки срещу коронавируса, които доведоха и до намаляване на заболелите от друг сезонен убиец – грипа.

Съгласно нормативната уредба, органите на статистиката са държавни органи или техни структурни звена, които разработват, произвеждат и разпространяват статистическа информация под методическото ръководство на Националния статистически институт и при изпълнение на Националната статистическа програма, която се разработва в съответствие с Глава трета от Закона за статистиката и се приема с Решение на Министерския съвет.

Предоставените за 2020 г. данни са предварителни. От НСИ са уточнили, че има закъснение в регистрирането/обработването на някои съобщения за смърт, поради което броят на смъртните случаи за тази година ще се променя при всяко следващо генериране на справката, подадена по седмици.

Смъртност в периода януари-април през последните 4 години по данни от НСИ:

2017 г. – 40 825 души
2018 г. – 38 603 души
2019 г. – 39 529 души
2020 г. – 37 808 души

Информация за смъртност по причини към момента не е предоставена на Министерство на здравеопазването, но първите четири месеца от годината животът у нас беше подвластен на защитните мерки срещу коронавируса, които доведоха и до намаляване на заболелите от друг сезонен убиец – грипа.


Предлагам ви да чуете този анализ, подкрепен с факти и цифри и тогава да прецените дали наистина се нуждаем от поредното съсипване на бизнеси и човешки животи.
Рressтитутките, грантовите инФЛУенцъри и сороспиите дружно ще ви убеждават, че имаме нужда от „затваряне“! На тях им плащат да ни лъжат! На нас не ни плащат да им вярваме:

Последно от БЪЛГАРИЯ

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в