Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак“

Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

 

TV France Soir публикува кратко ексклузивно интервю с лауреата на Нобелова награда – професор, д-р на медицинските науки Люк Монтание.

 

Откъс от интервюто

 

Водещият Ричард Бутри: От онова, което зная, без да съм експерт, на базата на онова, което съм чел, днес на пазара са представени различни типове ваксини. Има ваксина от типа мРНК, разработена от компанията „Модерна“. На същия принцип е създадена и ваксината Пфайзер. Вярвате ли в този тип ваксини?

 

Проф. Люк Монтание: Вижте, аз бих снижил ентусиазма около тази ваксина. Създаването на ваксини е дългосрочен проект, но хората, които работеха над тях, поискаха тази ваксина да се подаде веднага. Ако властта допусне това, ще е грешка, защото могат да се случат съвършено непредвидени последици.

 

Водещ: Какви последици?

 

Проф. Монтание: Например рак. Може да започнат да се размножават злокачествените клетки. Това е безразсъдна игра.

 

Водещ: Според вас тези хора са безразсъдни?

 

Проф. Монтание: Съвършено вярно!

 

Водещ: Защото не са проверили действието на ваксините, ефекта им?

 

Проф. Монтание: Мисля, че са извършено много експерименти върху животни. Но това е недостатъчно, за да се предвиди какво може да се случи с хората. Хората не бива да бъдат използвани като опитни зайчета, а още по-малко децата. Това е аморално. Хората не бива да умират от ваксини.

 

Водещ: Значи съществува висок риск от отравяне за днешното и бъдещите поколения с дългосрочни последици. Така ли е?

 

Проф. Монтание: В момента ние не знаем какво ще се случи вбъдеще. „Отравяне“ е много силно казано, но ние не знаем како ще се случи с поколенията – след едно, две, три, четири, пет, след ваксинирането. Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

 

Водещ: Според вас ваксината добро лечение ли е на ковид днес?

 

Проф. Монтание: Не, това е едно от решенията, но не е единственото. Имаме нескъпи методи на лечение и лекарства. Например азитромицин, хидроксихлорохин, различни билки, които се използват против малария и пр. Ние не сме без методики за лечение. Но трябва да приложим усилия и да изясним с какво си имаме работа. В момента и досега не знаем какво точно се е случило в лабораторията в Ухан и някои лаборатории в САЩ месеци, предшестващи епидемията.
Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

 

Водещ: И последен въпрос. Вие ще се ваксинирате ли?

 

Проф. Монтание: Не, разбира се, че не. Ваксиниран съм като дете и това е достатъчно.

 

Водещ: Срещу ковид-19?

 

Проф. Монтание: Не! Но щом при мен се проявят и най-малки симптоми на грип, вземам азцитромицин и понякога малко хидроксихлорохин.

 

  • Записано в телевизия France Soir TV.

 

Професор Люк Монтание е френски вирусолог, носител на Нобелова награда за медицина и физиология през 2008 г. Той е откривателят на ретровируса ХИВ, който предизвиква СПИН. Монтание е член на Френската академия на науките; работил в Съвета за медицински изследвания в Карлшалтън в Лондон и в Института по вирусология в Глазгоу. Той е бил директор на отделение по онкология в Института Пастьор в Париж, директор на Националния център за научни изследвания в Париш и професор в университет. Освен наградата „Ласкер“ – престижна американска награда на Фонда на Алберт и Мери Ласкер, той има много други награди като ордена на Почетния легион и много професионални награди в Швейцария, Канада и Япония.

 

Превод: Издателство PACПEP

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

 

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа: Инжектираме ви с „операционна система“

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.