Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак“

Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

 

TV France Soir публикува кратко ексклузивно интервю с лауреата на Нобелова награда – професор, д-р на медицинските науки Люк Монтание.

 

Откъс от интервюто

 

Водещият Ричард Бутри: От онова, което зная, без да съм експерт, на базата на онова, което съм чел, днес на пазара са представени различни типове ваксини. Има ваксина от типа мРНК, разработена от компанията „Модерна“. На същия принцип е създадена и ваксината Пфайзер. Вярвате ли в този тип ваксини?

 

Проф. Люк Монтание: Вижте, аз бих снижил ентусиазма около тази ваксина. Създаването на ваксини е дългосрочен проект, но хората, които работеха над тях, поискаха тази ваксина да се подаде веднага. Ако властта допусне това, ще е грешка, защото могат да се случат съвършено непредвидени последици.

 

Водещ: Какви последици?

 

Проф. Монтание: Например рак. Може да започнат да се размножават злокачествените клетки. Това е безразсъдна игра.

 

Водещ: Според вас тези хора са безразсъдни?

 

Проф. Монтание: Съвършено вярно!

 

Водещ: Защото не са проверили действието на ваксините, ефекта им?

 

Проф. Монтание: Мисля, че са извършено много експерименти върху животни. Но това е недостатъчно, за да се предвиди какво може да се случи с хората. Хората не бива да бъдат използвани като опитни зайчета, а още по-малко децата. Това е аморално. Хората не бива да умират от ваксини.

 

Водещ: Значи съществува висок риск от отравяне за днешното и бъдещите поколения с дългосрочни последици. Така ли е?

 

Проф. Монтание: В момента ние не знаем какво ще се случи вбъдеще. „Отравяне“ е много силно казано, но ние не знаем како ще се случи с поколенията – след едно, две, три, четири, пет, след ваксинирането. Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини.

 

Водещ: Според вас ваксината добро лечение ли е на ковид днес?

 

Проф. Монтание: Не, това е едно от решенията, но не е единственото. Имаме нескъпи методи на лечение и лекарства. Например азитромицин, хидроксихлорохин, различни билки, които се използват против малария и пр. Ние не сме без методики за лечение. Но трябва да приложим усилия и да изясним с какво си имаме работа. В момента и досега не знаем какво точно се е случило в лабораторията в Ухан и някои лаборатории в САЩ месеци, предшестващи епидемията.
Да не забравяме, че ваксините са добра профилактика, но за терапевтично лечение са нужни други неща.

 

Водещ: И последен въпрос. Вие ще се ваксинирате ли?

 

Проф. Монтание: Не, разбира се, че не. Ваксиниран съм като дете и това е достатъчно.

 

Водещ: Срещу ковид-19?

 

Проф. Монтание: Не! Но щом при мен се проявят и най-малки симптоми на грип, вземам азцитромицин и понякога малко хидроксихлорохин.

 

  • Записано в телевизия France Soir TV.

 

Професор Люк Монтание е френски вирусолог, носител на Нобелова награда за медицина и физиология през 2008 г. Той е откривателят на ретровируса ХИВ, който предизвиква СПИН. Монтание е член на Френската академия на науките; работил в Съвета за медицински изследвания в Карлшалтън в Лондон и в Института по вирусология в Глазгоу. Той е бил директор на отделение по онкология в Института Пастьор в Париж, директор на Националния център за научни изследвания в Париш и професор в университет. Освен наградата „Ласкер“ – престижна американска награда на Фонда на Алберт и Мери Ласкер, той има много други награди като ордена на Почетния легион и много професионални награди в Швейцария, Канада и Япония.

 

Превод: Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Носенето на маски води до напреднал стадий на рак на белия дроб (ДОКЛАД)

Ракът – забранените лекарства (ФИЛМ-БГ СУБ)

Ракът не е болест, а бизнес! Проф. д-р Тулио Симончини: Сода срещу рак (ВИДЕА-БГ СУБ)

Дейвид Айк за гъбичките, рака и хлебната сода: Заговорът на кукловодите (ВИДЕО)

Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин, убиващ рака (ВИДЕО)

САЩ признаха, че канабисът убива ракови клетки (ВИДЕА)

Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение

Германска нова медицина: Д-р Хамер срещу цялата медико-фармацевтична гилдия (ВИДЕО)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница