Нова статия, платена от ЕС, обгазява и послъгва за съдържанието на тромбсините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

А домораслият „фактчекър“ си няма и хабер и от темата, по която е седнал да пише

Едно от любимите ми занимания е да фактчеквам фактчекърите. Този път на мушката ми е тази вчерашна публикация на FactCheck.bg. Тя може да се обобщи като инжекционна смес от некомпетентност, сеене на произволни съмнения, изумителна претенциозност без покритие и отявлено послъгване от първия до предпоследния абзац.

Може би единственото нещо в нея, което не подлежи на съмнение, е последното изречение за финансирането от ЕС с цел пропаганда на военизираните и синтетични шипови протеини в генно-терапевтичните нововещерски отвари.

FactCheck.bg обгазява и послъгва за съдържанието на тромбсините

ВИДЕО

ОЩЕ ОПРОВЕРЖЕНИЯ И ЗАБЕЛЕЖКИ ИЗВЪН ЗАПИСА

1. На едно място в статията на FactCheck.bg се изтъква, че графеновият оксид и други наночастици се поставят „тайно“. Нищо по-нататък не оборва тезата за тайното поставяне. Едва ли не се очаква, че тайно поставените компоненти ще бъдат описани дори в краткото съдържание на продуктите, което е не просто наивно, а глупаво.

2. В текста на фактчекъра се загатва (заради самото отрицание за наличие на наночастици), че сякаш иРНК-то плува свободно в инжекционната течност. Може да е умишлено подхлъзване на читателите му, може и да е заради собствената му некомпетентност. Нестабилната иРНК се нуждае хем от защитна обвивка (това е ролята на ПЕГ и/или на „хидрогела“ графенов оксид), хем се нуждае от помощно средство, с което да проникне във вътрешността на клетките. Единственият начин да не се използват такива наночастици е иРНК да се доставя директно в клетките не чрез инжекция, а чрез електропорация (за която се използва специален пистолет).

3. Фактчекърът умишлено заблуждава за качествата на „шоуто“, което той бил намерил в долнопробната платформа TikTok. Това показва две неща: той не е търсил по-далеч от TikTok, което го изобличава като долнопробен фактчекър, а също така укрива съществената информация, че радиопредаването (подкастът) на Стю Питърс не случайно вече има рейтинг, съпоставим с този на много мейнстрийм канали.

4. Цитираният „експерт“, според когото „няма ваксина в историята на медицината“, която да е предизвикала стерилитет, тепърва трябва да наваксва с „експертизата“ си, че никога досега в историята на медицината не е имало иРНК ваксини, доколкото изобщо са ваксини.

5. Ако ще си правим разходки в „историята на медицината“, бихме могли да запитаме „експертите“ на FactCheck.bg: Какво показва доволно натрупаният опит от използването на ваксини със скуалин? И непременно да отговорят, по-възможност без да шикалкавят или лъжат: Има ли ковид „ваксини“ със скуалин? (Знайте, че има, това не се крие от производителя, а „експерторатът“ нека продължи нагло да ви лъже.)

ИЗТОЧНИЦИ

Иронично, в същия ден, в който излезе статията на FactCheck.bg, излезе и ПОРЕДНОТО доказателство, че „ваксините“ съдържат метални наночастици. Предлагам връзка към официален канал на източника, но ако комсомолчето на ЕС предпочита TikTok, вероятно ще го намери и там.

• Непълен списък на досегашните „подсказки“, че ВСИЧКИ ковид „ваксини“ съдържат метални наночастици.

Някой май е избрал да забрави, че съвсем наскоро японски учени откриха метални частици в бъркоча на Moderna, реагиращи на магнит.

Освен че нагло лъже за това кой кого нападна при вакси пункта във Варна, фактчекърът не желае да осведоми читателите си, че вакси пунктът ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЗАКРИТ, защото полицейската и прокурорската проверка потвърдиха липсата на необходими документи, правещи законна тази вакси вакханалия.

Голяма част от аргументацията на FactCheck.bg разчита на манипулации. Например за това, че този или онзи отказвал да се обяснява на „Ройтерс“ и други „фактчекъри“. Причината за това е проста — ние знаем, че това са вражески пропагандни центрове. Няма да вършим тяхната работа, нито да даваме „интервюта“ на чужда територия и без възможност за наш контрол на наратива. В тази връзка вижте статиите ми: Шведската SVT търси български балъци за порочен репортаж и Чуждите „проверители на факти“ ме обвиниха в двойна лъжа.

Вярно ли е, че „ваксините“ са доказано безопасни за бременни и кърмачки, и правени ли са тестове за дългосрочните последствия за фертилитета? Не, не и не.

Резюме на публикация в Scientific Research: Ваксини на СЗО превръщат майките в оръжие срещу собствените им деца

На едно място в записа казвам, че ковид „ваксините“ са разработени за 2 дни. Това не е поетично преувеличение! Ето потвърждение от фактчекърския CNN. Но дори това не е съвсем вярно, защото „ваксините“ са били готови от години и просто си чакаха пландемията, за да бъдат натрапени на човечеството.

Осъждани ли са производителите на ваксини за корупция, подкупи, грешни дози, опасни и смъртоносни продукти? Да, да и да. FactCheck.bg се цанят за просто поредния адвокат на масови убийци с дълга опашка от рецидиви.

Източник: От Извора

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Джордж Сорос и Бил Гейтс финансират факт-чекърсите на Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Лекари: Ваксините на ООН в Кения са използвани за стерилизация на жени

Чудовищен акт на масова стерилизация на жени в Кения

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Бил Гейтс е вирус, много по-лош от COVID-19! Обединените нации бяха принудени да признаят, че ваксините на Бил Гейтс разпространяват полиомиелит в цяла Африка

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

КОВИД 22

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: ВСИЧКИ животни, които са били набодени с експерименталките ⚠ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ⚠ са починали❗ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

КУНЧЕВ ПРЕДЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ👇

В отговор на започналата медийна кампания за задължителна вакшитация (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Уволниха доц. Ангел Кунчев (ВИДЕО)

Катастрофа в България? Да, но за тиранията на глобалистите (ВИДЕО)

Бесен коментар за наглата акция на фарма политици и джурно-терористи, гаврещи се с истината! Кой кого нападна? Дезинформация и присъди от Кацаров (ВИДЕА)

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»❓ – Набодените❗ 👇

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Честита (реална) независимост на всички местни и новодошли! Новините през призмата на Деня на независимостта (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета❗
Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО