Норвежки учен: Коронавирусът е получен по изкуствен път

Новият коронавирус SARS-CoV-2 не е възникнал по естествен път, а вероятно е разработен от американски и китайски учени. Това мнение изказа норвежкият учен и специалист по вирусология Биргер Соренсен. Мнението му беше публикувано на 8 юни в шведския вестник Fria Tider.

Заедно с британския професор Ангус Далглиш в новото си изследване Соренсен изследва т.нар. спайк-белтък, който се съдържа в коронавируса SARS-CoV-2.

Според двамата изследователи, последователността в белтъка показва, че вирусът не е възникнал по естествен път. Те подчертават, че този вирус има свойства, които не съществуват в естествената природа и те силно се различават от атипичната пневмония. Според изследователите фактът, че новият коронавирус, откакто започна да заразява хора, не е мутирал, показва, че той вече е напълно адаптиран към тях.

„Когато описваме вируса от техническа гледна точка, виждаме, че той не е дошъл при нас по естествен път в резултат на своето естествено развитие. Той е създаден от американци и китайци в рамките на т.нар. изследвания за „засилване на функциите“. Това се прави в целия свят. Обикновено го отричат, но това постоянно се случва в големите лаборатории в света…“ – заяви Биргер Соренсен.

В края на декември 2019 г. китайските власти съобщиха за епидемия от пневмония с неизвестен произход в Ухан, провинция Хубей. Експертите установиха, че причинителят на болестта е новият тип коронавирус 2019-nCoV, наречен по-късно SARS-CoV-2. На 11 март 2020 г. Световната здравна организация обяви пандемия на коронавируса COVID-19.

Превод: издателство PACПEP

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.