Носителят на Нобелова награда вирусологът д-р Люк Монтание обявил СОVID-19, че има изкуствен, лабораторен произход на въпрос дали ще се ваксинира отговаря твърдо НЕ и обяснява защо (ВИДЕО)

/

Интервю с носителя на Нобелова награда Проф. Люк Монтание: На въпрос дали ще се ваксинира, той отговаря твърдо НЕ и добавя, че при симптоми на грип взима Цитромицин. Запитан за мнението му относно новата RNA ваксина, ученият казва, че това е дългосрочен проект и ако се наложи ваксинирането сега, това би било голяма грешка, тъй като реакциите са неизвестни на този етап и могат да се очакват всякакви проблеми, като ракови заболявания, например. Добавя, че това е игра на вещици в учение. Според него, човек, както и децата не трябват да бъдат използвани като опитни мишки, тъй като е неетично и не може да се допусне да има починали в резултат на ваксина. Д-р Монтание казва, че е неизвестно също така какво ще се случи и при бъдещите поколения в резултат на тази ваксина. Запитан дали ваксинирането е единственото решение за кризата, той отговаря, че не е и че съществуват успешно прилагани лечения, като Цитромицин и Хидроксихлорокин, които не са скъпи. На въпроса „Кой стои зад тази криза?“, д-р Монтание казва, че става въпрос за изключително влиятелни хора, които са финансово подплатени, между които е Бил Гейтс. Интервюиращият го пита дали не се страхува, че изказвайки подобно мнение може да се намери в психиатрична клиника, както се е случило с професор ¹  Фуртилан, който е дръзнал да изрази мнението си за кризата. Д-р Монтание завършва, казвайки, че се надява никога да не се връщаме във времето на Сталин, когато неудобните хора са затваряни в психиатрични клиники и добавя, че той просто държи да говори истината.

ВИДЕО

 

Арестуваха и вкараха в психиатрична клиника френският професор Жан Бернар Фуртилан, който участва в документалния филм Hold-Up. Филмът разобличава ПЛАНдемията СОVID-19 както резултат от глобален заговор за контрол на популациите. Фуртилан също е обвинил института Пастьор, че те са създали вируса и е подал жалба срещу тях за лъжи и престъпления срещу човечеството.

ПО ТЕМАТА

Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО
Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО

ПО ТЕМАТА С ИНСТИТУТА ПАСТЬОР

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

 

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа: Инжектираме ви с „операционна система“

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница