Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

/

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко са случаите в света, в които протестиращи стигнат до управляващите и ги размазват безапелационно.

Д-р Тодоров срещу фармацевт Сербезова;

ВИДЕО

ВИДЕО: БАДЖ (Български алианс за достоен живот)

Д-р Пламен Пасков разобличава мафията в центъра на тяхната бърлога

ВИДЕО

ВИДЕО: Теодор Николов

 

Аутопсия потвърждава убийството на 26-годишен от миокардит, причинено пряко от експерименталната инжекционна течност на Рfizеr

 

Проф. д-р Сухарит Бхакди с прости думи обяснява какво ще се случи с имунната система на всеки участник в генния експеримент на психопатите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

«Вчера Възраждане показа, че ние българите сме достоен народ! Хилядите наши сънародници на студа нагледно демонстрираха как с воля, устрем и мъжество можем да постигнем всичко! И ще го постигнем! Благодаря на всички протестиращи, които не се огънаха и стояха часове наред в леденото време – те измиха очите на онези, които предпочетоха да си стоят у дома, чакайки някой друг да се пребори за правата им. Благодаря на полицаите, които не посегнаха на нито един протестиращ – те върнаха честта на българските служители на реда. Благодаря на хилядите, които ни подкрепиха в интернет – те спечелиха информационната война. Уважаеми сънародници, от години вече Възраждане пише история. За мен е огромна чест, че я пишем заедно и ставаме от ден на ден все повече и повече. Управляващите марионетки бяха решили, че като ме поставят под домашен арест ще обезглавят протеста. Те вече знаят, че Възраждане не е един човек, а кауза, обединяваща стотици хиляди горещи български сърца! „И аз да падна, друг ще ме смени, и толкоз – какво тук значи някаква си личност!“ Ето защо победата е наша! Идва време за Възраждане! Да живее България!», – Костадин Костадинов.

 

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница