Някой да се съмнява във възстановяването на СССР? (ВИДЕА)

21 декември – Дълго ръкостискане на Медведев и Си Дзинпин до флаговете на КНР и СССР, вместо руския трикольор.

https://www.youtube.com/watch?v=M-jAzdcclho

Кремъл вече обяви за видео-конферентни преговори Путин – Си Дзинпин на 30 декември.

25 декември – Путин: В основата на всичко лежи политиката на нашите геополитически опоненти, насочена към разкъсване на Русия, на историческата Русия. „Разделяй и владей“ – те винаги са се опитвали да го правят, опитват се да го направят и сега.

А НАШАТА ЦЕЛ Е ДРУГА – ОБЕДИНЕНИЕ НА РУСКИЯ НАРОД!

25 декември – Флагът на СССР се развя като гигантско платно точно пред посолството на САЩ в Москва, 31 години след деня, в който предателите направиха подарък на САЩ, като свалиха знамето на великата страна. Ще извървим целия път за свободата и независимостта на нашата родина.

https://youtu.be/kiwVlh10Rc4

Нека знаят, че не сме се примирили със загубата в Студената война и няма да живеем в полуокупация, както каза Путин:

А това е вечерна проекция на флага на СССР върху сградата на посолството на САЩ в Москва. Част от текста в проекцията: „Чичо Сам,честито Рождество! Преди 30 години имахте прекрасен подарък. Но повече подаръци няма да има. Велика Русия се възраждаи отстоява своите интереси!“

Следващото видео – Путин: „Смятам разпадането на Съветския съюз за огромната трагедия на XX век.“

Текстът от видеото:

Казах, че смятам разпадането на Съветския съюз за огромна трагедия на XX век. Знаете ли защо? На първо място, защото за една нощ 25 милиона руснаци се оказаха извън Руската федерация. Живеели са в една държава и изведнъж се оказват извън нея. Можете ли да си представите колко много проблеми са възникнали? Битови проблеми, разделяне на семейства, икономически проблеми, социални проблеми – не мога да ги изброя всичките. И смятате ли, че е нормално 25 милиона руснаци изведнъж да се окажат в чужбина? Руснаците се оказаха най-голямата разделена нация в света днес. Това не е ли проблем? Може би за вас не, но за мен е проблем.

Следващото видео – Международното право е продукт на Сталин!
Ето защо светът ще признае възстановяването на СССР.

Текстът от видеото:

Международното право е наше право, сформирано от Сталин и Съветския съюз като победители във Втората световна война. Да, с трима съюзници създават за себе си международно право на базата на победители в световната война, в която загиват 5 процента от човечеството.

Така че, когато някои крещят да напуснем ООН, разбирам, че те са или пълни глупаци, или врагове, защото това е наше право, това е нашата ООН, правото на вето и т.н.

Това право се осъществява не само чрез ветото, а чрез самата архитектура на света. Защото Сталин изостави ленинската концепция за архитектура на света чрез класовата борба и марксистката идеология и постави в международното право архитектурата на света на Отечествата. Следователно основата на международното право е териториалната цялост в резултат на Втората световна война. В Европа това е Хелзинският договор.

Украйна присъства ли в Хелзинския договор? – не. Това е незаконна територия и ние решаваме законна ли е тя или не.

Защото втората концепция на международното право а ла Сталин е не само за териториална цялост, а и за суверенитет – териториалната цялост на суверенните държави. Това е удар по колониализма. Териториалната цялост на суверенните държави означава, че суверенните държави стоят над всички други порядки при вземане на свои вътрешни решения, ако те действат в рамките на своята територия, която е резултат от Втората световна война.

Следващо видео – как Сталин наложи свят на суверенни държави, срещу английското предложение за 3-4 империи:

Текстът на видеото:

Все пак имаме гарантиран механизъм за защита на международното право от резултатите в 1945 година. Този механизъм създаде Сталин, както създаде и самия механизъм на международното право.

Напомням ви, че Чърчил искаше друго в Техеранската конференция. Той искаше да създаде империи – 5, 6 или 3 световни империи. Съветска империя, английска империя, в резултат на това, че ето, ние победихме в световната война, значи сега на всеки победител по империя.

А Сталин каза: „Не, трябват ни суверенни държави“. Това означава, че светът трябва да се състои от независими нации, а не от империи, като отплата за победата в световната война, което в същността си е колонизаторство.

И в резултат бе прокарана сталинската идея. И международното право е изградено върху тази сталинска идея. Ето защо Русия е обективен лидер на световния процес за освобождаване света на суверенни нации.

Ние го заслужихме. Това са нашите 27 милиона живота, загубени в това число и за тази концепция за света на суверенните нации. И тази концепция за света на суверенните нации трябва да противопоставим на американската концепция за американска империя на еднополюсния свят.

Следващо видео – От момента на решението на съда това са наши територии:

Текстът на видеото:

Това всичко е наше. Това гласи международното право. От момента на решението на съда това е наше. Но за да може, грубо казано, спокойно и мирно, без някакви ексцесии, конфликти, не дай си боже военни операциида премине процесът на възстановяване на Отечеството, не е необходимо да тичаме веднага да гизахванем.

Сега е дошло време за детайлизация на процедурата и ви я разяснявам. Ако си спомняте, винаги сме казвали, че след решението на съда там ще отидат нашите дипломати. Не генерали, а дипломати. И тези дипломати ще започнат да подготвят етапите за възстановяване на единното Отечество, както и да контролират преходния период – да не влизат в НАТО, да не се въоръжават срещу нас, да не създават някакви нови икономически единици, да не се включват в други и т.н.

Това ще бъде наша мека територия, грубо казано. И не е задължително мигновено да се извършат всички присъединителни операции. Даже Крим, когато го взехме, имаше 5-годишен преходен период. А тук мисля, че този период може да е по-дълъг.

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

През 2024 г. на Генералната асамблея в ООН ще бъде обявено възстановяването на СССР (ВИДЕА)

За бъдещето, което ни очаква: Процедурата за възстановяване на СССР (ВИДЕО)

Путин започна подготовка за възстановяване на СССР през 2024 г. (СТЕНОГРАМА+ВИДЕО)

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а