Няма нито стаден, нито индивидуален имунитет

/

С над една четвърт е спаднал броя на хората с антитела срещу Короната в Англия, посочи проучване на Империъл колидж сред стотици хиляди хора

 От почти 6% през юни те са 4,4 на сто през септември. Абсолютно всички възрастови групи и всички райони на кралството показват тази картина. Единственото изключение е при здравните работници заради ежедневния им контакт с Короната. Спадът е с най-високи относителни стойности при възрастните. Това означава, че имунитет не се изработва. Той спада много бързо.


Следователно ако се открие ваксина, тя ще трябва да се прилага неведнъж за цял живот, не всяка година, а вероятно 2 пъти годишно, за да има ефект.


Освен това се прави уговорката, че наличие на антитела не означава имунитет.

Професор Пол Елиът, директор на програмата в Imperial:

– Нашето проучване показва, че с течение на времето се наблюдава намаляване на дела на хората, които се тестват положително за антитела. Положителното тестване за антитела не означава, че сте имунизирани срещу COVID-19. Остава неясно какво ниво на имунитет осигуряват антителата или колко дълго трае този имунитет.

Около 30% от лицата, установени като заразени с Короната, не са показали симптоми.

Изследването е много достоверно, защото са проучени 364 000 души.

Източник: Declining prevalence of antibody positivity to SARS-CoV-2: a community study of 365,000 adults

  •  Григор Лилов

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на