ОСТАВКА! Официално според полицията, пазеща властта: 50 000

 

Пл. Независимост (Триъгълника на властта), зоната между Президенството и БНБ, централния столичен площад Княз Александър I Батенберг тази вечер бяха изпълнени с граждани, искащи ОСТАВКА. (50 000 официално според полицията)

Многолюдни протести се проведоха в Пловдив, Стара Загора, Варна, рехави в Русе и Бургас и др.. Но дори рехавите са признак за разбуждането на така наречената провинция.
Освен това Борисов е тотално бламиран в Европа и се превърна в болезнен трън в петата на всички европейски политици. Факт е, че Огънят на големи западни медии срещу него не престава.
–––––––––––––––-
Днес той беше във Варна.
Претекст – пречиствателна станция. Причина: срещи в Евсиновград, сред които и ТИМ – един от големите олигархични бизнес-политически конгломерати у нас, тясно свързан с Кремъл и военните среди там. Още нямам информация какво е обсъждано.
––––––––––––––––
Нощта няма да прекара в София. Ще е в ловното стопанство „Ормана” (200 143 дка), собственост на ЮИДП ТП „ДЛС-Тополовград”.
Още храни някакви илюзии, макар че се вижда, че се тресе от страх. Храни ги, защото смята милионите народ за тъпанари, на които трябва да „им се вкара” („на прост човек к… се набива”, из днешния разпространен запис на разговора му с Томислав Дончев)

Разбира се, такива като него не си подават лесно оставката. Те биха пролели и кръв, ако не ги тресеше шубето от реакцията на партньорите ни и тяхното наказание – държава в ЕС, каквато и да е, но поне формално не е Третия свят.
Де-факто оставката е факт, наближава време да стане и де-юре.

Драмата ще е в това, че заради изхвърлянето й от властта тази мафиотско-ДС-КГБ върхушка се стяга да отупа финансите на държавата и банковата система като брашнен чувал.

  • Григор Лилов

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times