Обновление от Саймън Паркс за 16 януари 2021 г. (КАКВО ЩЕ СЛЕДВА)

И така, в петък репетицията за инаугурацията на Байдън беше отменена. Пренесоха я за понеделник. И отново я отмениха. Интересно.
Говорих с моите контакти през нощта петък срещу събота. Те ми потвърдиха още веднъж, че няма да променят графика си поради външен натиск. Това са хората, които се наричат Белите шапки. Те са добри хора и много добре разбират, че хората искат открити действия. Но ТЕ участват в операцията и ТЕ вземат решенията. Ако те направиха това, което всички искат от тях, това би саботирало целия План. Затова за пореден път те ме молят да ви кажа да запазите спокойствие и търпение. Президентът Тръмп не се примири с това, което беше изтърпял в продължение на четири години, за да може да му откраднат изборите и тихо да си тръгне. Медиите твърдят, че Тръмп е отстъпил. Не, това е лъжа. Ако беше признал, отдавна щеше да обяви, че отива на инаугурацията на Байдън. И не мисля, че ще отиде и в Мар-а-Лаго, както казват медиите (Мар-а-Лаго е частна резиденция във Флорида, собственост на американския президент Доналд Тръмп; формално – постоянната резиденция на семейство Тръмп от ноември 2019 г. Курорт в Палм Бийч, Флорида, построен през 1927 г.). Мисля, че ще е в Тексас.
Според информацията, която получих, трябва да изчакаме някакво действие, започвайки от неделя. Хората, с които говорих в събота вечер, споделиха своята визия за ситуацията (трябва да разберете, че дори при високо ниво на достъп никой не притежава цялата информация, тя е разделена на сегменти). Необходимо е да се действа до 20 януари, едва ли ще отиде за след това. Те смятат, че хората зад Байдън ще създадат CGI аналог на реалността или в някое от помещенията на Върховния съд (SCOTUS) със съдия Робъртс, или ще създадат CGI, разположен някъде в студиото. Знаем, че Том Ханкс, член на Клуба им, обяви, че ще води „церемонията“. Пригответе се за масовите медии да проведат незаконна инаугурация.
Искам да поясня, че това не са мои лични предположения. Предавам само това, което ми е казано. Със сигурност мога да кажа, че няма да има откриване нито в истинския Белия дом, нито в Конгреса.
Въпросът ми към контакта беше: „Как е полезна тази ситуация за нас – обикновените хора, и за вас?“
Отговорът беше следният: „Медиите са в състояние да покажат картината с такова качество, че мнозина ще я купят и ще повярват в автентичността на случващото се (в края на краищата почти всички вярваха, че са направили 11 септември?). И така, целият свят ще види тази фалшива инаугурация и след това ще излъчат как Байдън трябва да влезе в Белия дом. Но няма да го пуснат да отиде там. „
Тогава разбрах, че Белите шапки наистина чакат това. Те чакат момента, в който Байдън няма да бъде допуснат до Белия дом. Нещо нечувано! На въпроса ми: „Ще им позволите ли да направят фалшива инаугурация?“ Отговорът беше: „Да, до момента, в който той бъде върнат от портите на Белия дом. Ако изобщо се стигне до инаугурация. Не фактът, че тя ще се състои.
Но ако се стигне до инаугурация, това ще ни даде възможност в рамките на 12 часа (тази цифра беше дадена много ясно) да изчистим ВСИЧКИ медии по факта на излъчване на незаконната инаугурация.“ Те казаха, че така или иначе имат много да разтребват и почистват медиите, но някои лица, вземащи решения, обмислят и такъв сценарий, намирайки го за забавен и интересен.
Всъщност те не мислят, че ще стигне толкова далеч.

След това в САЩ се очакват 10 дни тъмнина „без комуникации“ (затъмнение – Десет дни тъмнина). Попитах за Великобритания. Казаха ми, че във Великобритания ще има по-лесен вариант за 5-7 дни „без комуникация“, а също така може би ще трябва да се извърши операция за почистване и това ще бъде последното нещо. В други страни ще е различно, но Белите шапки добре осъзнават, че обикновените хора също ще страдат от прекъсване на електрозахранването, така че ще се опитат да не се бавят. Така че не мислете, че ще бъде толкова зле.
Това, което може да бъде ужасно за мнозина, е да останат без мобилна връзка. И така, от електронното затъмнение в САЩ ще започне преходът към ГЛОБАЛНОТО затъмнение (не мисля, че ще засегне всички страни по света, в някои няма да стане изобщо).
Също така телевизията ще спре да работи. Казаха ми, че в зависимост от държавата, когато превключвате различни телевизионни канали, по подразбиране ще бъдете върнати на същия канал, идващ от Америка, или всички канали ще бъдат изключени и ще бъде излъчен само един телевизионен канал. Какво имат предвид? Предавания на живо на военни трибунали се гледаха в продължение на 7-8 дни. Онези, които са се съгласили (на цената на сделка за замяна) за заснемането на техните признания, ще бъдат показани на света. Така че всички онези хора, които ние толкова искаме да разбудим, които не вярват в нищо, ще се изправят пред суровата истина. Това е много важна част от всичко, което се случва.
Интересното е, че по-специално във Великобритания и Англияв частност (Саймън Паркс е англичанин), тук правителството използва covid за полукарантинния режим. Сега, от понеделник, ако дойдете във Великобритания, трябва да си направите ДНК тест, за да покажете, че нямате коронавирус, след 5-6 дни трябва да го направите отново (в противен случай ще има голяма глоба и ще бъде задължителна). В момента се събира информация за ДНК. Не позволявайте да ви се вземат дълбоки синусови тампони. Ако по вътрешния ръб на ноздра, тогава добре. По-добре изобщо да не летите, отколкото да позволите да правят това с вас.
Ще има блокиране на въздушния коридор и разбирам, че във Великобритания операцията ще бъде последното нещо, което трябва да се направи.
Знам, че огромен брой хора сега са ужасно разочаровани и изпадат във все по-голямо отчаяние. Но вижте КАКВО всъщност се случва. Погледнете медиите. Вижте как това не се представя като нормален преход на властта. Сравнете какво беше при Рейгън, Клинтън, Обама и Буш с това, което се случва сега. Огромен брой лоши хора във властта, ако те не знаят КАКВО им се приближава, те предполагат със сигурност. И ако кажа, че това е битка до смърт, нямам предвид буквално. Това е борба за съществуването на нов начин на живот. Трябва да призная, че лошите имат свой собствен начин на живот. За тях е много важно: да бъдат майстори, на които винаги им се сервира, да правят каквото пожелаят. Това е техният начин на живот. И това е директна битка. Не си правете илюзии, вече не сме в сивата зона. Сега сте или от едната, или от другата страна. Някои хора казват, че лошите са луди хора. И аз казвам – не, те са просто сатанисти. И твърде дълго те доминираха в развлекателната индустрия (телевизия, Холивуд, реклама) и наскоро започнаха да пробиват път в други области.

Медиите се опитват да убедят хората, че добрите момчета са се отказали и ще се върнат след 4 години. Не вярвайте: добрите момчета знаят много добре, че след 4 години Америка няма да съществува, ако отстъпят сега. И не отидоха толкова далеч, за да се скрият по ъглите по-късно. Това не е част от плановете им.
Но всичко, което сега се изисква от нас, обикновените хора, е само да чакаме. Президентът Тръмп не иска да вижда своите привърженици по улиците с оръжие. Мисля, че те чувстват, че всичко е под пълен контрол, че не се нуждаят от масивна народна революция. Това не е задължително.
Факт е, че през 2016 г. демократите извършиха абсолютно същата измама. Знам, че Хилари имаше много измислени гласове, поради което беше толкова уверена в победата си. Но те абсолютно не очакваха това ниво на народна подкрепа за Тръмп. Следователно през 2020 г. алгоритъмът на изчислителните машини е настроен така, че да спечели със сигурност. Но през 2020 г. още повече хора излязоха да гласуват за Тръмп и буквално „удавиха“ този алгоритъм със своята маса. Тогава може да попитате: „Ако Тръмп се сблъска с проблема с масовите измами през 2016 г., защо не направи нищо през 2020 г.“ Измамите за 2016 г. не бяха специално повдигнати, защото те искаха тези хора да направят точно това, което направиха. Тези лоши актьори направиха точно това, което се очакваше от тях. И по този начин стана възможно да се почистят 75% от правителството. Така че и двете страни изработиха планове, но добрите момчета бяха на две крачки напред.
Не съм в мрачно настроение, но ако имате запас от храна и няколко литра вода, това е добре (няма нужда да се складирате в огромни количества, за няколко дни).
Сега искам да говоря за промяна на финансовата система.
Когато президентът говори за „плавен преход на властта“, той ви изпраща две съобщения.
Първото е предаването от него на него. Също така казвам, че на генерал Флин ще бъде предложена длъжността вицепрезидент в новата администрация на Тръмп, ако той го иска. Ако не иска, ще му бъде предложена друга позиция в правителството. И ако JFK (Джон Ф. Кенеди младши) е жив (микромимиката на лицето на Саймън в този момент ми каза, че това определено е така), той ще се занимава с „изцелението“ на нацията: пътуване отщат в щат, обединяване на хората, говорене с местните власти. И след 4 години ще стане президент на САЩ.
Тръмп ви изпрати още едно съобщение за преместването от сегашната банкова система към новата система. Това ще бъде прекрасен преход за човечеството. 34 трилиона са конфискувани от Ватиканската банка. Не знам точно долари, лири или евро, не уточних. Ако това са 34 трилиона електронни или хартиени пари, това е безполезно, то не струва нищо. Ако са в злато, то е много ценно. Склонен съм обаче да вярвам, че това са 34 трилиона електронни пари, подкрепени от реални активи. Данъчната система ще се промени изцяло. Очаква ни пътят към свободата и просперитета за човечеството. И когато всичко се случи, онези, които преди ви се смееха и ви смятаха за „теоретици на конспирацията“, ще започнат да ви слушат, защото в това море от лудост и лъжи вие бяхте в състояние да разпознаете истината и бяхте не много.

Сега всичко си дойде на мястото! Източникът на фалшификациите е бил Ватикана! Има доказателства и признания (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Саймън Паркс: 70% от правителствените служители на САЩ трябва да бъдат арестувани! (ВИДЕО)

 

Саймън Паркс: Има два сценария за развитие на събитията

 

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times