Общественици в Русия молят  Федералната служба за сигурност (ФСБ) и Следствения комитет да пресекат дейността на Гейтс и други глобални ваксинатори (ВИДЕО)

//

 

Днес сериозните СМИ публикуват данни, които показват, че Световната здравна организация действа строго според указанията на своите глобални стопани – идеолози. И тези данни идват не откъде да е, а от правителството на САЩ.

Руски общественици, които не желаят да попаднат под тоталното принудително ваксиниране от един от архитектите на днешната коронакриза Бил Гейтс, са подготвили заявление до Федералната служба за сигурност – ФСБ, и Следствения комитет, в което искат да бъде разследвана престъпната дейност на СЗО, Фондът на Гейтс и свързаните с тях структури и чиновници, и да се неутрализира влиянието им в страната.

 

Сайтът c-vine.com съобщи, че фондът на СЗО, CDC – центърът за контрол и профилактика на заболяванията, министерството на здравеопазването в САЩ и Фондът на Бил и Мелинда Гейтс, са лишени от финансиране от американския бюджет, най-вече заради многогодишното мошеничество с ваксини.

 

Както неведнъж писахме, обществени организации в САЩ начело с адвоката Робърт Кенеди-младши, обвиниха Гейтс и свързаните с него структури в това, че фалшифицира работата над ваксините и поискаха от американските власти съответните документи, които да потвърдят, че всичките одобрени от федералното правителство ваксини са проверени за качество и че са безопасни, за период от 32 години.

 

На ищците не са представени никакви документи.

Излиза, че министерството на здравеопазването и социалните служби в САЩ вече много години мамят американския народ по въпросите за ефективността и безопасността на ваксините. Всичките съществуващи агенции и национални гилдии и комисии по здравеопазване са признати за участници в тази мащабна измама.

 

Руската общественост си задава въпроса, кой днес управлява ваксинирането в страната. Не са ли същите структури, които послушно повтаря министърът на здравеопазването Мурашко и други чиновници от медицината и свързаните с тях депутати и сенатори. Те издигнаха знамето на всички догматики в Световната здравна организация; те постоянно цитират и канят на пресконференции, посветени на ваксинирането, представителката на СЗО в Русия – М. Вуйнович, която се държи като пълномощна наблюдателка на работата на ваксинаторите чипизатори в РФ. Тази команда постоянно иска да се разшири календарът от ваксини и да се наложат някои от тях принудително, с въвеждането на цензура и наказателни мерки за инакомислещите.

Ето и заявлението до ФСБ и Следствения комитет

До директора на ФСБ на РФ – Александър В. Бортников, до председателя на Следствения комитет А. И. Бастрикин
Ние знаем, че разпространител на лъжливите сведения за опасността от коронавируса, на пандемията на това заболяване, на паника и неадекватни карантинни мерки е СЗО. Тази организация налага въвеждането на неадекватни мерки, които нанасят икономическа вреда, страх и паника с цел подготовката на базата за провеждане на терористична акция „ваксиниране срещу коронавируса“. Това е по-опасно, отколкото самия коронавирус. Той има изкуствен произход, което фактически призна Китай; той бързо мутира и разработването на ваксина срещу актуален щам на практика е невъзможно. Във вид на ваксини в организма на хората могат да се вкарват всякакви вредоносни вещества.

Сведенията за това се намират в открити източници.

СЗО в действията си се подчинява на указанията на своите господари, един от които е Бил Гейтс и семейство Рокфелер. Гейтс нееднократно публично заявява, че е обхванат от идеята да намали населението на Земята с 10-15. Тази идея реализира неговият дядо Тейлър Гейтс, който участва в организирането на епидемията от испански грип през 1918 г., която уби по различни данни милиони. Съдейки по сведенията, представени от източниците, Бил Гейтс е достоен приемник на своя дядо и реализира идеята за съкращаване числеността на населението на планетата с престъпни методи, фактически използвайки биологично оръжие във формата на ваксини и вируси, създадени в лабораториите по изкуствен път, което е криминално престъпление.

В мрежите беше публикувано предупреждение на китайски учени, че според техни наблюдения този вирус пагубно влияе на мъжката репродуктивна система и води до безплодие.

На основата на изложеното молим:

Да се направи проверка на гореизложената информация с цел да се открие деструктивната дейност на СЗО, свързана с реализацията на заявените маниакални планове на Гейтс за съкращаване числеността на населението на планетата, в този случай – населението на Русия.

Да се открият и неутрализират свързаните със СЗО чиновници, които провеждат политика за унищожаване народонаселението на Русия и по този начин помагат на Гейтс да осъществи плановете си.
Да се неутрализира деструктивната дейност на СОЗ на територията на Русия.

РАН ру
Превод: PACПEP

 

Световната здравна организация, Центърът за контрол на заболяванията и фондът на Бил Гейтс са осъдени за машинации с ваксини

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Фейсбук страница