Снимката е колаж доказано отговарящ на реалната действителност (включително и чрез съдебни дела)

Окръг Лий, Флорида забранява СОVID «ваксини»те и ги обяви за биологично и технологично оръжие (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

/

🔥🔥🔥НОВИНАТА НА НОВИНИТЕ💥💥💥

Окръг Лий, Флорида гласува за забрана на СОVID ваксините и ги обяви за биологично и технологично оръжие.

В резолюцията изпратена на губернатор  Рон Десантис се казва още, че:

  • СОVID ваксините променят човешката ДНК;
  • Правителствените агенции, медиите и технологичните компании са извършили огромна измама, твърдейки, че СОVID ваксините са сигурни и ефективни;
  • Експериментирането с хора и отказа на информирано съгласие е нарушение на Нюрнбергския кодекс и следователно това е престъпление срещу човечеството!

ИЗТОЧНИК/ВИДЕО

ДОПЪЛНЕНИЕ

Има надежда! Резолюцията за забрана на СОVID «ваксини»те е приета (СПОДЕЛЯЙТЕ МАКСИМАЛНО)

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

ПО-РАНО ВЪВ ФЛОРИДА

Ако някой принуди някого да се в@к$иниpa получава глоба от $ 5 000 за всяко извършено нарушение, каза Губернатора на Флорида Рон ДеСантис (ВИДЕО)

Флорида забрани със закон задължителната ваk$инация! Забрана и $ 5000 глоба и за бизнеси, държавни учреждения, училища и университети изискващи от посетители, студенти, ученици, преподаватели и всички работещи $ертификати за ваk$инация! (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Светило в световната медицина, д-р Питър Маккълоу: mRNA (иРНК) „ваксини“те не само променят човешката ДНК, но генетичната модификация може да се предаде от родител на дете

 

Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

 

Какво ли e мал предвид Ротшилд през далечната 1992 г. с тази снимка и заглавие: ”Променяме генните ви”?😉

 

Д-р Ювал Харари от Световния икономически форум:  „Човекът вече е животно, подлежащо на хакване. Можем да хакваме хора. Вие вече нямате душа и със свободната ви воля е свършено“ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

212 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

 

Още една теория на конспирациите стана реалност ❗️Група германски учени заявиха, че са открили доказателства за лабораторен произход на «SАRS-СoV-2 – «СOVID-19»

⚠ Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност»👇

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

 

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова пландемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

 

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО