Октоподът и „полезните идиоти”

Жалка работа са критикуващите ме.
Протестът иска нова България, нови обществени отношения, почтеност и морал в политиката, решително скъсване със Задкулисието.
И немалко протестиращи не смеят, не могат да наложат това изискване за почтеност, за морал, за нравственост, това скъсване със Задкулисието към трима души (Триото), които прегазиха всякакъв морал и нравственост. Прегазиха ги, като се срещнаха се с отявлени противници на ЕС, с корумпирани типове, с ДС генерали и полковници, бленуващи за Путиновата империя и подписаха обща Декларация с тях.

Нали не искате това? Ама крещите – общ фронт срещу Бойко. С такива ли?!
Господи!!! Къде намерихте тази дрога!

Това Трио легитимира като общественици, като ваши представители и почтени хора куклите на същото Задкулисие, срещу което се борите.
Не ви е срам, че издигате лозунги за нова обществена чистота, но приемате мръсотията в собствените ви редици, в част от лидерите ви?!

С цялата ви претенция за интелигентност, за честност, за героизъм всъщност се държите като футболната агитка хулигани от „Левски-Запад” – умеете да правите само зулуми.

Триото работи за Борисов, работи за Задкулисието. Разберете го най-сетне! Когато навремето (1991-1994) пишех за „червено-синята мъгла”, която тогава управляваше, точно такива като вас ми се подиграваха, ругаеха ме, проклинаха ме, обвиняваха ме във всички възможни грехове. Когато критикувах Иван Костов за основите на олигархичния политически и икономически модел, който изграждаше у нас, отново бях „греховния”. Вие обаче, а не аз бяхте водените за носа. Историята на прехода недвусмислено го доказа!

ПЪРВИ „ФАЛ”, ВТОРИ „ФАЛ”… ДОКОГА?

Напомням: триото издигна през юли лозунга за Нова Конституция. Адресира го (също като Декларацията) до Европарламента, до органите на ЕЗ, до правителствата на членките на Съюза и Атлантическия пакт.
.
През август Борисов „изненадващо” го поде – за да остане неизвестно колко години още на власт.
Знаете ли как се мотивира пред недоумяващите и възмутени външни министерства на партньорите ни от ЕС и Запада това правителство, самият Борисов, когато се обясняваше за законопроекта за Велико народно събрание?
– Ами виждате, те хората го поискаха, те протестират, те настояват за това!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега знаете ли как се мотивира Протеста като антипротест пак пред същите партньори, пред очите на световното обществено мнение? И пред по-мислещите хора?
Вкл. как се мотивира и на срещата в ЕС, което политиците ни ви го спестиха, лидерите ви го спестиха, медиите и журналистите ви го спестиха!.
******* На всички от правителството на ГЕРБ беше раздаден листа с Декларацията! С подписите и кратка справка кой какъв е – напълно обективно направена.
******* И във всички Външни министерства на ЕС и Запада от правителството на ГЕРБ беше оставена същата Декларация. И същата справка.
Преди решителната среща в ЕС Протестът направи съюз с най-отявлени врагове на същия този ЕС! Ако не беше тази среща и Декларация, Борисов и ГЕРБ щяха буквално да бъдат разкъсани на парчетата!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Но не ги разкъсаха заради тази инициатива, под председателството и организацията на същото това Трио – основен инструмент в тази конспирация. Иначе всички вие, мои критици, крещите за конспирации, крещите, че аз съм конспиратор, ама конспиратори се оказахте вие – критикуващите ме! Защото участвате с одобрението ви в тази конспирация!

И сигурен съм, пак вие ще сте същите, които ще негодуват защо Брюксел не прогонва Бойко? Нима не знаете, че Минеков беше изхвърлен от Атлантическия съвет веднага, щом призова за съюз с такива лица. А защо тогава претендирате Брюксел да се солидаризира с вас, като сте водени от това лице, от неговите другарчета?

Ами зад кого да застане същия този лош „Запад”, като прогони ГЕРБ: зад ДС-то ли, което се оказа лице на Протеста с тази Декларация, зад снайперистката от руския възпитателен военен център Майчето ли, която също се оказа лице, зад корумпирания Лупи – Александър Томов ли, зад 18 души ДС генерали и полковници, които също се оказаха лицето ви и в България, и по света?!

За Запада вашият Протест са вашите ръководители, вашите глашатаи – разберете го! И за милионите, които му симпатизират – Протеста сте колкото вие, толкова и ТЕ! ТРИОТО! Дори много повече, защото ТРИОТО е на ТВ екрани и по медиите – не сте вие!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Казах ви го вече – изхвърлете тези Трима от Протеста!
Незабавно!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Наистина са отровни!
В очите на нормалните хора, в очите на партньорите ни от Брюксел заради тях ви вече ви сложиха етикет – разработка на руските спецслужби и тоталитарния ДС генералитет.
И правилно!
Никой няма да ви вярва без категорично дистанциране от Триото след този противоестествен и дълбоко аморален съюз и Декларация.
До онзи ден, до онази среща този етикет – Протеста като задкулисно антиевропейско Прокси го нямаше въпреки цялата неистова пропаганда на правителствените и Пеевски медии.

И после йок – защо Лилов предлага правителство от експерти (предишния пост)?. Ами от вас ли да го искам, вие ли да го одобрите, щом моралът ви се оказа избирателен и не се гнуси да ви представляват хора, водени от Задкулисието?!
Няма как да има морал, който да е избирателен: да се прилага към Борисов и Гешев, ама същият морал да не важи, да няма такива изисквания за чистота и почтеност за Минеков, Бабикян, Хаджигенов, на който и да е от вашите лидери! Тогава не е морал, а Демагогия!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Протестът може и без тази отрова! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ ПРОТЕСТА! ВЗЕМАТ ЛИ ДУМАТА ИЛИ РОЛЯТА НА КОНФЕРАНСИЕ ТРИОТО – ОБЪРНЕТЕ ИМ ГРЪБ!
ВСИЧКИ!
И задължително пуснете снимките от това масово обръщане на гръб в социалните мрежи!.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

А ако вие не можете без такъв протест, ръководен от толкова безскрупулни и аморални хора като Триото – прегръщащо се със Задкулисието, значи сте „полезните идиоти” (според Ленин – най-големия теоретик и стратег на конспирациите).

„Полезните” сте, защото ще протестирате под лозунга „Долу Борисов”, стъпвайки и газейки с краката си лозунга „Никога повече така!”

**********
**********
**********
Бих посъветвал всички оратори на протеста, редица от които са уважавани хора, всички ръководители на партии и обществени организации, участващи в Протеста, да повторят този призив: „Обърнете гръб на Триото!”
За да няма съмнение и в тях!
Щом изисквате нов морал, нова нравственост, щом изисквате „Задкулисието – вън!”, изисквайте го първо от лидерите ви, от глашатаите ви, от партньорите ви по протест!
Наистина жалка работа сте вие, критиците ми! Водени като овце, направени на овце!

  •  Григор Лилов
Предишна Статия

Доц. Мангъров: Кунчев ми каза да си затварям устата (ВИДЕО)

Следваща Статия

Джоко Росич - Най-добрият урок

Последно от България

Don`t copy text!