Основата за изфабрикуваната история на Анунаките

От Крис Томас

Първо, има ли някакви земни предания да подкрепят идеята за “високи бели” същества, чифтосващи се с ранните хора? Отговорът е да, има и те са съсредоточени около реките Тигър и Ефрат, конкретно днешен Северен Ирак, Южна Турция и Туркистан (подкрепено от скорошните археологически открития в Гобекли Тепе). Има сборник от вярвания, който произхожда от този район, общо известен като “Култа на ангелите”.

Основните предания от този култ са, че хората, живеещи в този район, са го наричали Едем. Те били ловци-събирачи, които били нападнати от група от хора, които произхождали от много по-на север. Тези северни нашественици са много по-високи отколкото местните и вероятно албино, но със сигурност с бледа кожа – произхода на “високите бели Нордици”. Туземците наричали тези северни натрапници “Елохими”. Елохимите имали очи с формата на бадем, които били наклонени към носа, придавайки “птицеподобeн” външен вид на черепите. Тези северняци имали също традиции, свързани с птиците, използвали птичи пера и птичи крила в ритуали. Те също така практикували човешки жертвоприношения. Един от основните символи, свързан с този “Култа на ангелите”, е крилатият диск [бел. прев. – символа се нарича още “колесницата на Енки”].

Тези бели нордици били много агресивни и харизматични, до такава степен, че третирали местните обитатели като роби и си придавали статуса на богоподобни. Те се чифтосвали с местните жени и създали хибридни деца (Нефилими), известни като “децата на дразнителите”. За да изхранват “боговете” си, хората били принудени да изоставят трационния си начин на живот като ловци-събирачи и да станат фермери.

В този регион се намира също библейския град Ур, Халдея, където Авраам е роден; Авраам е “бащата” на трите основни религии – юдаизма, исляма и християнството, но също така е бил член на “Култа на ангелите”.

В крайна сметка хората изгонили северните натрапници, а хибридите им се преместили на юг от Северен Ирак, или казано по друг начин, напуснали Едем, и се преместили в Египет, вземайки със себе си традициите и символите с белите северняци, трансформирани в техните отмъстителни богове. Тези членове на “Култа на ангелите” накрая напускат Египет водени от Моисей, египетския фараон Ехнатон, и стават еврейския народ със своите традиционни истории, формиращи основата на Стария Завет.

Това са културните спомени и традиции, които Анунаките са взели и преработили, за да формират основата за тяхната история за Адам.

Второ, има ли някакви доказателства за пътуваща планета, която се е движила в орбитата на нашето слънце, влизаща и излизаща от нашата Слънчева система, без значение дали се нарича Нибиру или с друго име?

Според приетата археологическа гледна точка на практика всяко едно древно място (от каменната ера нататък) е използвано като някаква астрономическа обсерватория. Това означава, че хората са наблюдавали небето от много хиляди години.

Известно е, че древните шумери и древните хора в Южна Америка са използвали телескопи с доказателства, сочещи за употребата им от преди над 18 000 години. Китайците поддържат много точна звездна карта и детайли за планетарните движения от поне 5 000 години. Келтите, египтяните, тибетците, местните северноамериканци, инуитите, африканските и австралийските аборигенски цивилизации са били всичките известни с това, че са наблюдавали небето с голяма точност толкова много, че много древни вярвания, отнасящи ср до звездите и звездните системи, не са били потвърдени до съвсем наскоро, тъй като някои са изисквали наблюдателната мощност на космическия телескоп “Хъбъл” преди учените да повярват в древните знания.

Има ли някой от тях каквито и да е записи за пътуваща планета? – Не. Има ли някой от тях каквито и да е записи за появяването и изчезването на планета на всеки 3 600 години? – Не. Значи действителното съществуване на Нибиру не е записано никъде в земните предания. Ако преводите на Захария Ситчин за времето на орбитите и планетарните появявания са по някакъв начин точни, тогава последния път, когато Нибиру ще да е преминал близо до Земята ще да е бил преди 2 200 години. Има ли някакви данни за нова планета, влизаща в нашата Слънчева система по това време? – Не.

Но има ли в Акаша планета с името Нибиру? – Да, има планета наречена Нибиру, която се населява от раса, която нарича себе си Анунаки, но не са близо до нашата Слънчева система. В действителност не са дори в нашата галактика, а са в галактика, която е на 23 галактики от нашата, отвъд съзвездието Стрелец.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница