Отец Елпидий, гръцки йеромонах към всички Православни Християни: Страшна война! Ще видите руското знаме над Ватикана (ВИДЕО)

/

За родината ни Гърция са приготвени такива планове, за които, ако узнаете, ще се вцепените. Първият отворен концлагер в царството на антихриста е замислен в Гръция. Ох, какви коварни планове са създали. Но Бог няма да допусне, а ще допусне малко, за вразумление. Но главните планове за човекоубийства, няма да позволи да се изпълнят.

Световните управници са се обединили в сговор, как да действат, за да поставят на колене православните страни. Но Господ ще развали плановете им. Тези, които са се обединили в хитроумния заговор, скоро ще се окажат пред война, помежду си. Планът на сатана, Господ ще обърне против тях. И за поучение на своите чада, скоро ще видите, Русия, сама, без съюзници и помощници, как ще тръгне като лавина против цяла Европа, и Азия ще превземе.

Това изглежда малко невероятно, но така ще стане, и ние ще се учудим. Но не само ние ще се учудим. От неизвестните военни технологии, които имат руснаците, ще замре в страх половината свят. Ще видите над Ватикана руското знаме. Да, руското знаме.

В началото Русия няма да може да подели някои неща с Германия, и ще започне военна битка. Тогава превесът ще се окаже на страната на германците, но после за германците няма да има пощада.

Тогава Луцифер ще отвърже поводите на онези държави, които са му се подчинили безусловно. И те ще тръгнат на помощ на Германия, и ще насочат оръжията си срещу Русия.

Главното сражение, по стечение на много обстоятелства, те ще решат да е край Истанбул. Осем или десет държави ще стигнат в Истанбул, за да се сразят срещу окупационната армия на Русия.

Ще се разгърне такава битка и бомбардировки, че няма да остане нищо не разрушено. Ще остане здрав само един храм, храмът на Светата Мъдрост Божия – Света София. Всичко ще е както е описано в пророчествата за Константинопол. Господ няма да го отмени.

В резултат на бомбардировките, във всички страни, тръгнали на бой срещу Русия, ще има ужасни разрушения. Но и от разрушенията след бомбардировките, и от природни катаклизми, ще пострадат посевите, Селскостопанските райони ще бъдат пометени. И страшен глад ще ни постигне. И понеже те не знаят Бога, канибализмът там ще разцъфти с небивала скорост.

Да, в наше време, цивилизовани хора (както те наричат себе си), ще започнат да ядат човешко месо. А ние, за слава Божия, в силния глад, в бедност, но и със смирение, ще издържим, понеже гръцкият народ обича Бога и Светите Литургии, не се прекратяват, ни за ден.

Гърците знаят, кои да бягат в планините, това сме го разбрали през двехилядигодишната ни християнска история. Но ЕС, Турция и Израел, ще ни унижат така, че мнозина ще си задават въпроса: държава ли сме ние, всъщност, или робовладелска плантация.

Но Господ ще допусне това наше унижение, за наше благо. Гладните и унизени просят хляб от Господа, а не от дявола. Слава Богу, притчата за Блудния син, у нас знаят и децата.

За много хора не е тайна, че родината ни (а и всички европейски държави. Г.С.) умишлено наводниха с емигранти. Нашите врагове имат конкретни цели. Мюсюлманите от страни, като Пакистан и Афганистан, ненавиждат православните, повече от всичко на света.

На места, тези шпиони, нахлули в страната ни, в такова голямо количество, ще устройват и кланета, и изнасилвания и грабежи. Но масовостта от това явление зависи повече от нас. Ще можем ли да се обединим по места, в защита на домовете си?

Тези, които ги съблазняват благодатните парчета от нашата земя, ще се опитат, и вече се опитват, по-бързо да отхапят за себе си, хубавите райони. Цялото това вдигане цените на имотите, и сегашното им рязко падане, не са нищо друга, а планове на управителите на ЕС, и те започват да изкупуват земята ни, на безценица. И надеждите им са, на раздробените и разграбени наши земи, да установят техните порядки, до сега се осъществяваха. Но това Господ повече няма да позволи, понеже е устроил сега такава ситуация, при която ще се разкрият всичките хитри и коварни дела, и гърците ще се възмутят, не на шега. Оръжие ще грабнат и жени, и ще дойде ден, когато продажните гръцки управници, ще поискат тайно да напуснат страната, но мнозина няма да успеят да го направят. Гърците ще се мобилизират и ще вземат под свой контрол, и придвижването на предателите.

И Кипър, и Гръция, още известно време пасивно ще наблюдават тези решения на политиците, и ще изпадат в униние и безнадеждност. За известно време ще се пролее и кръв. В Кипър със сигурност ще се пролее в началото гръцка кръв, но после кипърците ще е събудят, и ще започнат да гонят турците. Но до тези събития има време.

Родината ни искат да управляват европейските управници. Искат да извлекат всичките ни полезни изкопаеми, и после да подхвърлят оглозганата кост, на своите (местни) марионетки, които ние избрахме да ръководят страната ни. Някои от плановете им ще се изпълнят, но това ще се прекрати.

Господ така е устроил, че Русия има стратегически интереси в Средиземно море. И уж, не за да не унизи руснаците, а за да обедини Православните, Русия, като лавина ще тръгне на война срещу Турция. А ни е известно от пророчествата, че Русия ще тръгне на война, понеже ще бъдат засегнати стратегическите й, и материални интереси.

Разпадането на Турция ще стане на три-четири части. Всички османци, не загинали в първите дни, ще заминат навътре в страната, да се укрият от гибел. Които тайно са се кръстили в Православието, ще го заявят открито, и ще останат в заетата от руснаците част. Така ще се извърши правосъдие от Самия Господ. Но докато стане това, там, у нас ще е много тежко, и мнозина няма да издържат. Такъв глад ще е, че на хляба ще казваме, хлебец. Такива икономически условия ще ни наложат, че стоки от вън няма да се внасят, а в страната ни, производствата са се разорили и са закрити. И тези, които все още работят, ще се постараят да ги затворят. Затова и всички духовни отци, са съветвали, всички да идем на село. В селата ще може да се размени нещо, за нещо друго, а в градовете ще е много трудно.

Но в края на това изпитание Гърция ще въстане, ще си поеме дъх и ще прослави отново Господа. И пак искам да знаете, че всичките тези предатели на гръцкия народ, които са станали марионетки на масоните, управляващи света сега, всички те ще платят с живота си, за предателството. Ни един няма да остане жив, в момента на възкръсването на гръцкия народ. Ще напускат живота по разни начини, и неочаквано.

Преди самото това събитие, когато храмът на Света София попадне в ръцете на православните, Църквата ще бъде очистена от предателите, с огън и меч, както и страната, и няма да има милост за тях. И няма да има оправдание, че уж не са разбирали, че тласкат народа към пропаст.

И тогава ще дойде времето, когато на вярващите ще се отворят духовните очи. И ще разберат цялата истинност на Православната вяра, и цялата й сила. И ще настъпи период на умиротворение и спокойствие.

Но умиротворение ще има само в Гръция, която няма да е малка, както преди, границите й ще се разширят, и редиците на православните ще се увеличат. Иска ми се, тези редици да се попълнят с колкото се може повече хора, понеже у нас ще е период на покой. А навън ще горят огньове, войни, природни катастрофи и други бедствия.

Войната между Русия и Америка, ще премине във война на Русия с Китай. Ще стане така, понеже като съюзник на Русия, китайците ще превземат страните, с които са воювали, и са ги победили. И ето тогава, Китай ще реши, че е свръхдържава, и на места ще разпространи своята религия.

Остатъците от масоните, които се укрият в Европа и Америка, ще постигнат договор с Китай, и ще им обещаят, в случай на победа, Сибир, за да постави Китай, на място, Русия. С подкупи и с подлъгване, те лесно ще постигнат своето. Явно, някой от Ротшилдовите ще надживее тази касапница, което е присъщо на тактиката им. И китайците тогава, за врагове ще считат православните. И ще започне Китай да провокира Русия. Вследствие на което, пак ще има война, и Русия ще стигне до самия Йерусалим. Не сега, а много по-после. Всичките войни, за които говоря, ще се водят през определени периоди. Ще се прекратяват, а после отново ще започват. И когато Русия стигне до Йерусалим, тогава ще стане описаната в Откровението война, на мястото Армагедон. Съблазънът за Китай ще е огромен, и те ще тръгнат срещу Русия. И тогава ще е тази страшна война. Ето малките деца, които седят пред мене, ще видят много от тези събития.
Молете се, молете се, понеже за Гръция са приготвили смърт, заедно с народа й, започвайки с ваксините, и завършвайки с металите и отровите, с които ни пръскат от самолетите.

Молете се, молете се, да не измрат много хора. Който има сили, в свободното време нека вземе броеница и да казва Иисусовата молитва. Вашата молитва много неща може да промени. Господ ни е оставил пророчеството на Йона. А и вече преживяхме толкова труден период, но с молитва, той бе по-лек и мина бързо.

Много ме е страх, че вместо да съпреживяваме страданията на Христа, в Страстния Петък, ще ни се наложи, да преживяваме страданията на Гръция. И това ще стане, ако не се молим.

Не ви плаша, но самият аз се плаша, да не стане така. Но ако пребъдем в молитва, събитията ще тръгнат малко по-другояче. Не се плашете да разказвате за Христа, на тези край вас. Не се плашете да кажете, че само с Бога, ние сме сила. И колкото по-бързо се съберем заедно, толкова по-силни ще станем. А ако останем безразлични, какво може да направят с нашата страна, тогава ще ни се наложи в пълна мяра да преживеем всичките „прелести“, които именно за нашата страна е приготвил сатаната.

Да ви благослови Бог!

Желая от цялото си сърце, да станете малко ангелско воинство на Христа. А заедно с Христа, по-леко се воюва. И когато у нас е пълнотата на Църквата, тогава и Господ ни дава благодат голяма.

Да пребъде на вас милостта Божия! Амин.

  • Превод от видеоклип, Григор Симов  

ВИДЕО

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times