Относно приемането на България в еврозоната и референдума на Възраждане

Относно приемането на България в еврозоната и референдума на Възраждане.

Този референдум може да се окаже исторически, ако се състои, защото ще е единствен в ЕС и защото ще покаже истинското отношение на българите към ЕС и НАТО. Затова в него е заложено изключително много! Както за искащите го, така и за отричащите го. Вероятността Възраждане да са насочени към неговия успех е близка до нула, но има лъч надежда.

Според моята информация, интересът към подписката на Възраждане е толкова голям, че са съвсем близо до събиране на 400 000 легитимни подписа, което е чудо! Според мен Костадин, ако успее да събере подписите, ще бъде вързан от самия народ и няма да има шансове за политическо оцеляване, ако саботира референдума. Толкова е голям обществения заряд и се надявам да му уври твърдата овенска глава за това!

Забелязвам засилване демонизирането на Костадин от всички посоки, което е сигурен признак, че Възраждане са близо до 400 000 подписа. Ще посоча едно име, което в момента работи срещу България, не просто срещу Възраждане и това е Елена Гунчева. Соча я, защото тя е пряко свързана с разправиите там и просто ми прави впечатление, че отново яростно го напада. Да де, ама референдумът е от жизненоважно значение за България, тогава на кого служат ударите по Костадин?

Изобщо около Възраждане се очакват сериозни политически бъдещи интереси. Това го каза Волен Сидеров. Костадин няма ход назад, провали ли лева, проваля партията и себе си. Успее ли, може да се превърне в една от трите политически сили.

Никой не може да ме обвини в прокостадинщина. Но в момента показвам накъде и как се движи обществената енергия в условия на информационна и жива война. От друга страна защо пък да не влезем в еврозоната? Много хора у нас си заслужават съдбата.

⚠️ Целта на Възраждане е да провалят референдума за Еврото ❗️

ПРОЧЕТЕТЕ, ЗАЩО 👇

Контролирана опозиция ли са „Възраждане“? (ОБНОВЕНА)

Последно от СВЯТ