Отрови от небето: Военната операция “Лист от детелина” – Какво ръсят самолетите?

Химтрейлите са ново явление, което наблюдаваме на планетата. Те са аерозоли, които вероятно целят промяна на времето или съкращаването на населението на планетата

 През 2009 г. В Англия се появи документален филм, посветен на това явление.

На 22 януари 2011 г. се състоя първият международен ден за всеобща осведоменост за химическите трасета. Резултатът от него беше, че на 3 февруари по СВS беше показано журналистическо разследване. Започна световна съпротива срещу разпръскването на авиационни аерозоли.

Министерството на отбраната на САЩ с поддръжката на специалните служби и мълчаливото одобрение на правителствата в цял свят провежда секретна военна операция в глобален мащаб. Целите и задачите на тази операция старателно се крият. Операцията се нарича „Лист от детелина” (Cloverleaf) и цели монтирането на автоматично оборудване за разпръскване на химикали в цивилни самолети. Авиокомпаниите получават добри пари за това. Има свидетелства на американски генерал, мениджър в търговски авиолинии и авиомеханик, които описват това оборудване.

В интернет има описания, снимки и видеа, които показват разпръскване на аерозоли от самолети. Определен е съставът на аерозолите – барий, алуминий, бор, арсен, цезий…

Военната операция “Лист от детелина”

Разпиляването на токсични аерозоли е военна операция, в която участват и цивилни самолети. В СМИ е публикувано едно интервю с един от бившите ръководители на тази операция – А. С. Грифит, през май 2007 г. В интервюто се споменава, че програмата е организирана във военновъздушната база “Райт-Патерсън”, недалеч от Дайтън, щата Охайо. Операцията е наблюдавана от ЦРУ.

Друг анонимен свидетел, работил в управлението на една от авиокомпаниите в САЩ, твърди, че правителството на САЩ чрез спецслужбите реализира проекта “Лист от детелина”, с основна цел да използва товарната и пътническата авиация и търговските авиолинии, за да увеличи обема на разпиляваните токсични аерозоли. Проектът успешно функционира в цял свят. Авиолайнерите са снабдени с автоматично спецоборудване за разпиляване на аерозолите, до което екипажът няма достъп.

Операцията по разпиляването на токсични аерозоли е най-секретната някога провеждана операция.

А.С. Грифит казва в интервюто:

“Това е много секретна операция, тя е най-секретната от онези, с които някога съм се сблъсквал. Хората, които говореха за нея, починаха…”

Правителствата от цял свят разрешиха да се обработва населението в държавите им с токсични химически съединения, въпреки законите и конституциите, които се кълнат да защитават властимащите. Във всички конституции пише, че държавата е суверенна, независима, демократична, социална и правова, но на практика тези принципи престъпно са нарушени.

Един здравомислещ човек не иска в небето над главата му да висят отровни облаци и децата му да дишат този въздух. Геноцидът срещу собствения народ е страшно престъпление.

Случаи на отравяния от аерозоли

В последно време зачестяват случаите на отравяния сред хора, които дълго време са били на открито и вероятно са попаднали под въздействието на химтрейли:

Болестта започва с болки в стомаха, които преминават към слънчевия сплит; симптомите приличат на гастрит, придружен с гадене и повръщане, развива се треска, която продължава до 20-21 часа, температурата се повишава.

Какво ръсят самолетите?

Самолетите изсипват над държавите микрочастици алуминий, барий, стронций, които са силно токсични; някои от тях са радиоактивни. Тези токсични вещества могат да предизвикат болестта Алцхаймер, запушване на кръвоносни съдове, белодробни заболявания, рак и други смъртоносни болести. Тези химикали убиват живата природа и създават условия да се отглеждат само ГМ-растения, устойчиви на алуминий.

Доказано е, че аерозолите повишават температурата на приземния слой, а металните частици, които засядат в почвите и горите, засилват горските пожари, които се гасят все по-трудно.

От въздуха самолетите сипят върху хора, растения и животни още вируси, бактерии, гъбични спори и други модерни ултраагенти, които предизвикват грипни и друг вид епидемии. След това медиите рекламират съответните ваксини – срещу птичи, свински и пр. грип, срещу рак на маточната шийка, които звучат нелепо, но рекламите успяват да манипулират хората.

Пръскането на огромно количество метален прах в атмосферата изисква огромни количества гориво на самолетите, което не намалява, а засилва глобалното затопляне. Всъщност chemtrails са геноцид срещу населението, особено срещу децата.

За животните и за човека барият и неговите разтворими соли са отровни, затова тревите, посипани с барий, могат да отровят тревоядните животни.

На Запад, особено в САЩ, се изследва въздействието на токсичните аерозоли върху хората, но правителствените организации саботират изследванията в тази област и не искат да информират населението по разбираеми причини.

С. И. Карник е един от независимите изследователи на химитрейлите и болестта на Моргелоните; той доказа, че тя е предизвикана от поразяването на еритроцитите в кръвта в резултат на отравянето с бариеви съединения.

Във Великобритания е разпространена следната листовка, с въпросите:

• В последно време чувствате ли се зле?
• Боледувате ли постоянно от простуда и грип?
• Вие, ваши приятели или членове на вашето семейство страдат ли от астматични пристъпи?

Ако отговорите с “да” на някой от тези въпроси, вероятно изпитвате въздействието на химическа обработка, която е свързана с химтрейлите.

Химтрейлите са глобален план

Очевидци откриват странно лепкаво вещество върху почвата и в реките, много алуминий, барий и мутирали гъбички във веществата, които самолетите ръсят. След обработката с химикалите много хора преживяват пристъпи на астма, хронична умора, онкологични заболявания, втвърдяване на белия дроб, неразположеност, затруднено дишане.

НЕБЕТО – ОТРОВЕНО И СМЪРТОНОСНО

От всичко казано до тук се създава впечатлението, че едва ли не правителствата от цял специално използват самолети за разпръскване на аерозолни вещества, които разболяват и убиват. Но защо им е нужно това?

 

Изследователи, военни и държавни чиновници признават, че самолети пръскат химикали; разбира се, целта им е благородна – да намалят ефекта от глобалното затопляне, т.е. да се намали температурата на земната повърхност, защото повишаването й било пагубно за всичко живо, и да въздействат върху климата – също с блага цел за живота на Земята, и се опитват да убедят простосмъртните, че в инверсионната следа, която самолетите оставят, която може и да се задържи дълго в атмосферата, няма нищо опасно, но нито дума за онова, което се твори във военните лаборатории.

 

Неслучайно много хора са убедени, че лайнерите разпръскват химически реагенти, за да влияят върху психиката на човека, да контролират поведението му и да го разболяват с токсични вещества. Барият, алуминиевият оксид, стронцият и други препарати могат да се използват за регулиране на раждаемостта и дори за засилване на смъртността – бие тревога една група учени.

 

Лабораторни анализи показват, че аерозолите съдържат биологични агенти – Pseudomonas Fluorescens, Streptomyces и в тях бил открит редкият вирус от група V2, който обикновено се среща само в лаборатории.
 

Документални филми информират милиони хора за разрушаващото въздействие на химтрейлите и генноинженерните програми върху човека и природата; създават се движения, които ги разследват.

 

Майкъл Дж. Мърфи е автор и съпродуцент във филма “Какво ТЕ разпръскват в света?” и заедно с Бари Колски създадоха филма “Защо ТЕ разпръскват в света”. Тези филми дават отговор на много въпроси: за негативното въздействие на генноинженерните програми върху околната среда и здравето на човека; за използването на генното инженерство в управлението на времето; за индустриалните отрасли, които получават изгода от генноинженерните програми; за химтрейлите и въздействието им върху хората и върху бъдещето на човечеството.

Генните инженери твърдят, че работят за смекчаване на ефектите от вече широко развенчаната теория за глобалното затопляне.

Учени и изследователи твърдят, че химтрейлите и генното инженерство са методи за съсредоточаване на огромно количество финансова и политическа власт в ръцете на световния елит; международни корпорации използват управлението на климата, за да получат власт над природните системи на Земята, а чрез нея – и върху цялото население.

 

Много хора са убедени, че небето над нашата планета вече е отровно и смъртоносно опасно; променя се околната среда, променя се рН на почвата, умират растения и пчели; след обилно разпръскване на токсични вещества се увеличава броят със случаи на хора, боледуващи от грипни инфекции и от инфекции, причинени от нови вируси, като епидемията от ковид-19, и други сериозни заболявания, включително и от характерната за днешния човек хронична умора.

 

ООН продължава да твърди, че промяната на климата е свързана с повишено съдържание на въглероден диоксид в атмосферата и настоява да се намалят емисиите парникови газове от индустриалните предприятия; а военните необезпокоявано от десетилетия работят върху промяна на климата и разработват биологическо оръжие, което съвсем не преследва хуманни цели.

 

Съставът на химтрейлите е добре изучен от независими групи учени и изследователи.

 

Тази “манна небесна” има следния състав:

 • алуминий; той предизвиква рак на гърдата и Алцхаймер;

 • барий; предизвиква аритмия, тремор, спад в енергията, безпокойство, затруднено дишане, парализа;

 • алуминиев окис; предизвиква конюнктивити, фарингити, раздразнения в носната кухина, астма, неврокогнитивни разстройства;

 • бацили и плесенни гъбички; те предизвикват сибирска язва (антракс), менингит, бактериална пневмония, ендокардит, инфекционно-токсичен шок и др.;

 • синегнойна пръчица; предизвиква инфектиране на рани, енцефалит, цистит, пневмония, остеомиелит, ушни инфекции (отити на средното ухо и усложнения);

 • Pseudomonas Fluorescens; причинява инфекции при човека, предизвиква кистозна фиброза в белия дроб, инфекции на пикочните пътища, пневмонии и др.;

 • Bacillus Amyloliquefaciens; бацилът лесно и бързо се разпространява с водата, канцероген, поразява растения;

 • стрептомицети; те предизвикват треска, кашлица, пневмония, некрози, инфекции на белия дроб;

 • ентеробактерии; предизвикват диарии, треска, повръщане;

 • Е-коли;

 • салмонела;

 • причинителя на чума – Yersinia pestis, микроорганизъм, чийто естествен източник на зараза са плъхове и други видове гризачи;

 • Serratia Marcscens; предизвиква конюнктивити, кератит, очни възпаления, инфекции на слъзните канали, инфекции на дихателните пътища, инфекции на пикочните пътища, инфекции на стомашно-чревния тракт;

 • Enterobacter Cloacae; бактерията предизвиква инфекции на пикочните и дихателните пътища, бактериемия;

 • ZnCdS; предизвиква рак, злокачествен меланом, клетъчна мутация, безплодие;

 • други бацили и отровни видове плесен, които предизвикват болести на сърцето, менингити, остри респираторни заболявания, болести на стомашно-чревния тракт.

 

Някой в някаква лаборатория е създал средства за убиване на човечеството за столетия напред. Чрез тези манипулируеми микроби той е сътворил нещо, към което нищо живо на планетата няма изграден имунитет. Това означава, че ние стоим пред лицето на ново голямо изтребление в човешката история. Тези микроби, които може и да са резултат от нанотехнологии, новосъздадени бактерии, вируси и други патогени, се разпространяват главоломно по цялата Земя…

Военни игри в небето

Американският изследовател Майк Блейр е по-категоричен в своите изводи относно природата и назначението на химтрейлите. В официален доклад от 11 юни 2001 г. той точно посочва кой стои зад тях и какви са намеренията му. Според него в основата на химтрейлите са бариевите соли. Разпръскването на това химическо вещество се извършва в рамките на военната програма за изпробване на най-новата радарна система (RFMP), за която споменахме по-горе. Основана на ефекта на отразяването на радиовълните, тя позволява да се наблюдават обекти в три измерения. За получаването на триизмерна картина се използват спътници в орбитата на Земята и мрежа от мощни компютри, които обработват и събират постъпващите данни. За тази цел е разработена специалната компютърна програма (VTPRE). Първоначално системата за триизмерно радарно следене позволява да се наблюдават само обектите, разположени върху вода. Обектите на повърхността на земята не били наблюдавани, тъй като се изисквали специални атмосферни условия, които да позволят да се подава сигналът. Проблемът бил решен, след като над територията на САЩ започнали да разпръскват аерозолна смес от бариеви соли. Така атмосферата вече била подходяща за улавянето на високочестотните сигнали.

 

От гледната точка на физиката този ефект се обяснява по следния начин: химическите и електрическите свойства на химическата смес не позволяват на влагата да се разсейва в атмосферата, концентрирайки около нея аерозолния облак. Това състояние на атмосферата е благоприятно за улавянето на сигнали от военната система RFMP/VTPRE. Ако се разпръсне бариева смес от точка А до точка Б, това позволява да се поддържа ефективна връзка между стратегическите пунктове и осигурява контрол върху високочестотните сигнали на противника.

 

Още един проект, с който специалисти свързват химтрейлите, се финансира от Управлението за перспективни изследвания в министерството на отбраната на САЩ (DARPA); той е насочен към откриване и неутрализиране на възможна биологическа атака от страна на противник. В тази програма също се използва аерозолна смес от бариеви соли и специални полимерни влакна. Тя позволява да се откриват биологически агенти. Изследователи смятат, че сместа от бариеви соли, полимерни влакна и други химически реагенти в атмосферата може да е причина за внезапни и необясни кръвотечения от носа, астма, различни алергии, пневмонии, болести на горните дихателни пътища и артрити при хора.

 

Химикалите, които се разпръскват в атмосферата, не само превръщат въздуха и почвата в опасни за здравето на човека, но и стимулират растежа и размножаването на болестотворни микроорганизми, включително и новосъздадени и непознати досега.

 

Бариевите соли добре се всмукват в чревния тракт и мускулната тъкан в организма; липсват клинични данни, които да проследяват въздействието им върху човешкото здраве в по-дълъг период от време.

 

Много от тези програми на военните са секретни и от организациите по опазването на околната среда и от обществеността се крият страничните въздействия от разпръскваните аерозоли върху организма на човека; негативните фактори са основната причина за секретността им.

 • Из книгата на издателство PACПEP – „Отрова от небето“

ФИЛМ

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В публикацията ще витите;
В официален сайт на правителството на САЩ chemtrails е в графа „Екзотични оръжия“. А в края на документа се казва: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат ПОВРЕЖДАНЕ ИЛИ УНИЩОЖЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА, РЕГИОН НА ЗЕМЯТА ИЛИ АТМОСФЕРАТА.“;
Доклад на ЦРУ за стратосферна аерозолна инжекция или SAI, метод за засяване на стратосферата с частици (stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles).;
Шефът на ЦРУ произнася горния текст.
Доклад на професор по биология от Belhaven University за последствията от кемтрейлс:


 

ВНИМАНИЕ

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница