Оцелялата от умствения контрол на MK-Ultra Кати О’Браян относно употребата на маски от ЦРУ/военните при контролирането на ума

Маските са очевидно устройство за контрол на съзнанието и аз съм обезпокоена, тъй като много хора го спазват в глобален мащаб.

През годините, когато съм виждала изображения на хора в Китай, носещи маски, които контролират въздуха, който дишат „поради замърсяване“. Знаех, че това е контролен механизъм за обезличаване на населението, както и бурките.

Маските обезличават, докато карат човека да се чувства сякаш няма глас. Това е бариера за другите.

В програмата за умствен контрол, проект „Монарх“ на МК-Ултра, Майкъл Джексън трябваше да носи маска, за да заглуши гласа си, за да не може да се обърне за помощ.

Спомняте ли си как развиваше онзи шепнещ глас, когато не пееше? Маските контролират ума отвън, както прави предефинирането на думите. Като контролира какво можем и какво не можем да кажем от страх да не бъдем етикетирани, например, като расист или бити, това в крайна сметка контролира мисълта, която движи нашите думи и накрая действията ни (или липсата на такива).

По същия начин, маската заглушава нашата реч, така че да не бъдем чути, което контролира гласа… думите… ума.

Това е умствен контрол.

Хората, които никога не биха избрали да го спазят, но са принудени да носят маска, за да запазят работата си, и в крайна сметка да изхранят семейството си, са компрометирани. Често изпитват срам и са покорни. Хората са спрели да говорят помежду си, докато медиите контролират разказа.

ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КОНТРОЛ

Помислете и за това как глобалното образование въведе тази концепция за „всички ние сме победители“ в спорта, класните стаи, почивката и т.н. Състезанието беше обезсмислено и на свой ред обезсмисли усещането за отвръщане на удара.

Сякаш бунтовниците могат да вършат каквото насилие поискат, защото „всички сме заедно“, носейки маски. Разбира се, това работи добре, за да маскира самоличността на онези, които нарушават закона, като същевременно допълнително подчинява тези, които са подчинени да не отвръщат на удара.

Най-важното е, че тези задължителни маски буквално контролират въздуха, който дишаме. Ето защо дъщеря ми Кели трябваше да носи маски от 2-годишна възраст.

Ние с нея бяхме поставени под МК-Ултра, че нашите насилници държат силата на живот и смърт над нас. Бяхме програмирани на нива, които контролират сърдечния ритъм, мигането на очите и дишането, както издържат военните спецчасти.

Дори „любимата музикална група“ на Рейгън Air Supply беше използвана за мен като умишлен тригър „направи или умри“. Запознатите с МК-Ултра разпознаха маската като означение на роботизираното програмиране, което според тях забранява на жертвата да има способността да помисли да говори.

ИЗБОРЪТ Е ВАШ

Ежедневно чувам от излекувани хора, които са били травмирани/ПТС, че не могат да носят маска без да мигат по начина, по който дишането им е било контролирано – от топки за уста и пениси до стимулиране на давене.

Контролирането на въздуха, който дишаме, е върховната сила на властта, която контролира живота и смъртта. Виждайки постоянното бомбардиране от медиите с репортажи за нападение, убийство или арест на онези, които не спазват, още повече засилва контрола.

Престъпниците от Новия световен ред знаят какво точно правят и аз също. Затова оставам уверена в неносето на маска, докато състрадателно разбирам защо хората толкова трудно свалят маските си!

Раздутият медиен страх, предполагащ, че всеки, който не носи маска, „не се интересува от другите“ е толкова полярно противоположно, колкото бунтовниците са етикетирани като „мирни протестиращи“. Хората се насърчават, когато видят усмихнатото ми лице и намират надежда, че това „ново нормално“ на носене на маски е нашият избор да се съобразим или не. Наистина зависи от нас.

Както винаги, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗНАЕТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИЖДАТЕ и аз имам причина да видя реалността на глобалния контрол на съзнанието да се прилага. Контролът върху ума е бил и е крайната програма на Новия световен ред за създаване на тяхното робско общество според моето свидетелство в „Трансформирането на Америка“ (TRANCE Formation of America).

Следващото от дневния ред; по-строг контрол върху населението чрез ваксини с микрочипове.

НАПРАВЕТЕ ГЛАСА СИ ЧУТ

Добрата новина е, че тези престъпници, които загубиха контрол над нашия глобус 2016 г., са арогантни и не успяват да отчетат силата на човешкия дух, което е и причината да оцелея. Сега сме свидетели и преживяваме Голямо пробуждане на глобално отношение, когато хората се събуждат от години на контрол над ума, тъй като, както винаги те преиграха и наклониха ръката си.

Човечеството държи печелившата ръка – силата на Духа!

Сега хората трябва да съберат силата на Духа си, да свалят маските си, докато законно протестират срещу ваксините от Новия световен ред и да направят гласа си чут!

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Източник: https://davidicke.com/2020/09/11/mkultra-mind-control-survivor-cathy-obrien-on-the-cia-military-use-of-masks-in-controlling-the-mind-my-daughter-was-forced-to-wear-one-from-aged-two-to-control-her-breathing-and-perception-if

ПО ТЕМАТА

Показания на MK ULTRA жертва (ВИДЕО)

Контрол над съзнанието и програмиране: Проект “Монарх“ – история, техники и приложения

Тайните експерименти на ЦРУ (ФИЛМ)

 

Тайни правителствени проекти

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Американският лекар д-р Колдуел: „Маските могат да предизвикат рак“

Какви болести възникват от носенето на маски и ръкавици

Маската като метод за подчиняване

ВИДЕО:

Предишна Статия

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children's Health Defense

Следваща Статия

Как в ''Семейство Симпсън'' е закодирано отвличането на деца (ВИДЕО)

Последно от Любопитно

Don`t copy text!