Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност!

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19

Аудитория: Лица, извършващи тестване за COVID-19

Ниво: Лабораторна тревога

След 31 декември 2021 г. CDC ще оттегли искането си до Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) за разрешение за спешна употреба на 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) диагностичен панел RT-PCR в реално време на СDC, анализът, представен за първи път през февруари 2020 г., само за откриване на SARS-CoV-2. CDC предоставя това предварително известие, за да могат клиничните лаборатории да разполагат с достатъчно време за избор и прилагане на една от многото алтернативи, разрешени от FDA.

В подготовка за тази промяна CDC препоръчва на клиничните лаборатории и местата за изследване, които са използвали 2019-nCoV RT-PCR анализ и да започнат да преминават към друг тест за COVID-19, разрешен от FDA. CDC насърчава лабораториите да обмислят приемането на мултиплексен метод, който може да улесни откриването и разграничаването на SARS-CoV-2 и грипните вируси. Такива тестове могат да улеснят непрекъснатото тестване както за грип, така и за SARS-CoV-2, и да спестят време и ресурси в навечерието на грипния сезон. Лабораториите и местата за тестване трябва да валидират и проверят избрания от тях анализ в рамките на своето предприятие, преди да започнат клинично тестване.

Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност

Някой да каже, на 100йчо, че неговите господари в САЩ още на 21 юли 2021 излязоха с доклад, че PCR се е провалил като средство за доказване на мистериозното заболяване

SARS-CoV-2. Това ще рече в прав текст, че всички мерки взети на базата на този тест трябва да отпаднат. В Европа щом чуха това направиха PCR платен.

Гаврят се в лицето ни и ние мълчим. Защо и докога?

 

 Това, което аз и маса други хора твърдяхме, че PCR тестовете не могат да диагностицират никакви вируси се призна от CDC (центъра за контрол на заболяванията).

„При подготовката за тази промяна CDC (центъра за контрол на заболяванията) препоръчва клиничните лаборатории и центровете за тестване, които използваха изследването – CDC 2019-nCoV RT-PCR да изберат и да започнат да мигрират към друг сертифициран от FDA тест.“

ЛИНК: 07/21/2021: Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing.

От линка In Vitro Diagnostics EUAs (In Vitro Diagnostics EUAs) е видно, че употребата на CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel е одобрена като спешна и с липсваща алтернатива за диагностика. 

От това съобщение става ясно, че цялата технология за RT-PCR Diagnostic е била ненадеждна и правилно днес заменена с други методи.

Какво можем да заключим в резултат на фактите, които са изброени по-горе?
Става видно, че една настинка беше ребрандирана като чумата на 21 век. Повечето от нас са били болни с настинка или от грип. Преди психопатите да решат да променят финансовата система и от кешова да я превърнат само в дигитална, за да ни държат на къса каишка, никой, никъде НЕ ДОКАЗВАШЕ, че има проста, обикновена настинка. От грип се умираше, но преститутките не заливаха ежечасно с броя на починалите от грип. Според „новото нормално“ всеки е болен (заразоносител) до доказване на противното! Аз отказвам да бъда тествана като добитък във ферма и да ми се прилагат каквито й да било тестове, с цел да имам си получа обратно правото на свободно придвижване и живот. Единственото спасение е смяна на тази човеконенавистна система, в която шепа полудели психопати ни превръщат в чипирани животни. Първата стъпка е гражданско неподчинение.

  • Таня Тодорова

От ИзвораCDC се отказва от измамните PCR протоколи, създадени от германския мошеник Кристиан Дрьостен и налагани от Бил-Гейтсовата СЗО. Алтернативните медии положихме нужното старание да ги изобличим: самият създател на PCR технологията, нобеловият лауреат Кари Мълис, е бил против изобретението му да се ползва като „диагностично средство“. При нужните настройки този „тест“ може да открие ковид и в проби от Луната.

Над една година PCR измамата имаше централна роля в ежедневните обявления на „случаите“. Тези, които са добре информирани, вече знаят, че няма пандемия от коронавирус, но има PCR пландемия. СЗО и CDC знаят, че все повече хора знаят истината, като това е основната причина да се откажат от „теста“.

Това, че злодеите изгубиха и тази информационна битка, не означава, че имат каквито и да било намерения да подпишат мирен договор. Войната ще продължи. И можете да сте сигурни, че съюзяването на Бил Гейтс и Джордж Сорос за закупуване на нова диагностична технология за ковид вещае това, което ще замени PCR измамата и ще служи в бъдеще като „основание“ за псевдомедицинския фашизъм.

Любопитно: В официалното изявление на CDC се казва, че основната причина за отказа от PCR тестовете е тяхната неспособност да разграничат ковид от грипа! Това е пореден пример как една „конспиративна теория“ намери потвърждението си, понеже вече не може да се изкривява от „проверителите на факти“. Повече за това в статията ни: „Ако няма такъв вирус, защо хората умират?“.

КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР 👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

CDC: Умираме от грип, а не от СОVID-19

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Правителството на Ирландия принудително призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times