Още една “конспирация“ стана реалност

Много е неприятно, когато с такава скорост разни теориЙ конспирациЙ започнат да стават реалност

Европейският парламент одобри „зеления сертификат“, точно същия цвят, избран „на случаен принцип“ от Израел за неговата зелена карта. Идеята на зеления сертификат е да позволи да се движат само ваксинирани с Covid или Covid негативни тестове. Класификациите на глобалистическото общество вече започват да се очертават и на неваксинираните ще бъдат превърнати граждани от втора класа.
Линкове:

Май е време човечеството и овчеството да се разделят. Последните ще се радват на нонстоп фъкшини и абсурден свят изграден според визията на психопатите.

  •  Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

Хора по цял свят умират масово след васкиниране за ковид-19

Докато медиите за разпространение на „новини“ са наложили тотална забрана за разпространението на информация свързана с личните трагедии на много хора, на които близките са умрели, или пострадали след поставянето на „ваксина“, която уж има за цел да предпазва от ковид-19, много групи се опитват да изложат на показ този кошмар, в който се намираме.

Хора масово са блокирани от анти-социалните мрежи Facebook, Twitter, Instagram, Youtube и др., само защото споделят със света трагедията. Дори още повече, има случаи, в които компании производители на ваксини съдят хора, които са публикували информация за ефектите от дадена ваксина. Това се случи на участник в експерименталните фази за тестванията. Съдят го за 13,5 млн. долара.

Ето някои от заглавията от цял свят:

Предполага се, че са десетки хиляди умрелите след инокулация за ковид-19. Само в сайта на VAERS, където се регистрират само 10% от случаите, са регистрирани над 5000 мъртви за 30 дни. За същия период случаите на тежки странични реакции са били над 15000.

Публикувахме малък брой от случаи, които можем да открием в групи като COVID VACCINE VICTIMS в апликацията Telegram. За повече случаи можете да посетите и сайта vaccinedeathtoll.com

Информирайте близките си, които нямат достъп до тази информация. Пазете се и бъдете винаги будни. Провежда се геноцид пред очите ни и всички прогнози сочат, че ще става все по-лошо положението. Инжектираните с тези ваксини според официалните данни са милиони.

ANONYMOUS BULGARIA

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница