«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (ОБНОВЕНА) ⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗

«ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (29.11 – 01.12.2021 г.)

 

 

 

В плановете на световната финансова задкулиса за узурпиране на световната власт посредством медицинска диктатура, особена роля се отделя на Световната здравна организация (СЗО).

Първият етап по разгръщане диктатурата на СЗО и радикално преструктуриране на нашия живот е близък към завършване.

За да запази и по-нататък своите командни позиции в света, СЗО трябва да бъде надделена с все по-големи права.

През май 2021 г. в Рим се проведе Глобална среща на върха по здравеопазване, организирана от Италия, като председател на групата на 20-те и Европейската комисия.

На тази среща на върха, СЗО в лицето на Т. А. Гебрейесус се разпореждаше с всичко. На дневен ред бе един ключов въпрос – пълна ваксинация на човечеството.

И още два въпроса, които много безпокоят СЗО.

1. Къде да вземе финанси, за да обхване с модната процедура слабо развитите страни от третия свят. Африка, например. Тъй като Африка изостава от зададените темпове.

За финансите СЗО намекна недвусмислено, тъй като през август трябваше да се появи емисия на наднационалната и безналична валута Special Drawing Rights (SDR) на сума от 650 млрд. долара. (Световното Правителство пуска в обращение наднационална валута).

СЗО разчиташе, че богатите страни ще заделят част от тези средства на «благородна кауза», за стартиране на процедурата в Африка и други бедни страни по света.

На 23 август емисията SDR се състоя, но няма информация за траншове от СЗО към фонда на африканските страни. Не бързат богатите страни да «помагат» на бедните.

2. СЗО иска колкото се може повече права на териториите на националните държави.

Ръководителят на СЗО изрично заяви, че тази «пандемия» няма да бъде последна.

Съгласно резултатите от срещата на върха бе приета «Римска декларация», в която са отразени 16 принципа, които трябва да служат като ориентир в настоящата и бъдеща дейност в областта на глобалното здравеопазване. (Global Health Summit: Rome Declaration).

Всичко, което се случва напоследък около СЗО, ясно показва, че това отдавна вече не е медицинска организация и няма намерение да лекува никого.

СЗО е глобална финансова структура, която се стреми към власт над националните държави.

Няколко дни след Рим, в Женева се събра 74-та ежегодна сесия на Световната здравна асамблея. (74th World Health Assembly).

Тази «сбирка» отново бе оглавена от ръководителя на СЗО, който плашеше всички, че на света настъпва някаква зараза, в сравнение, с която днешната «пандемия» ще ни се стори обикновена настинка.

Той призова всички да отделят повече финанси и допълнителни правомощия, тъй като СЗО без тези ресурси няма да се справи. А правомощията на СЗО са просто необходими, тъй като не всички все още възприемат препоръките на СЗО като закон.

[да си припомним непокорната Белорусия, която отказа да въвежда карантини, дори масъчен режим не бе въведен, незнайно защо там нямаше и никакви заразени.. дори от СЗО навестиха Белорусия да видят с очите си това «чудо». МВФ от своя страна предложиха 80 милиона долара на Лукашенко да въведе карантини и предпази своя народ, но «диктатора» Лукашенко категорично отказа] (Чуйте го хубаво, докато е жив! Такива ръководители не оцеляват дълго, след като са отказали на МВФ и Световната банка (ВИДЕОБГ СУБ))

Ето защо решиха на тази асамблея да се заемат с подготовка на международно споразумение, което ще способства за усилването на СЗО, като и бъде предадена «част» от правомощията на националните държави.

През октомври в Рим се проведе среща на върха на G-20, където взеха решение, че до края на 2021 г. не по-малко от 40% от всички жители на планетата трябва да преминат през модната процедура, а до средата на 2022 г. не по-малко от 70%. (G20 ROME LEADERS’ DECLARATION).

На тази среща дадоха да се разбере, че подготовката на световното споразумение за здравеопазване е в ход, времето не чака и документа трябва да бъде подписан и влезе в сила възможно най-скоро.

И отново се изказа Гебрейсус и плашеше всички с новия вирус, който скоро ще се появи. Той дори многократно изтъкна, че вируса ще се появи от Африка, защото там ваксинирането протича много слабо.

«80% от произведените ваксини са предоставени на страните от G-20, докато страните от Африка са получили само 0.6% от всички ваксини».

[много удачно, само няколко дни преди извънредната сесия на Световната здравна асамблея, в Африка се появи нов вирус «Омикрон»]

Остава да се направи само една крачка – да се подпише «Пандемично Споразумение» и СЗО ще може напълно да контролира държавите-членки.

Подготовката за подписване на «Пандемичното Споразумение» върви с пълен ход вече днес, специалната сесия на асамблеята се провежда втори ден. (Special session of World Health Assembly 29 November 2021 – 1 December 2021).

След подписване на това международно споразумение, нито една от страните, които са подписали, няма да може да действа, както тя иска. Всичко ще бъде строго по инструкции и под контрола на СЗО.

В основата на бъдещето споразумение са положени специален «пандемичен отчет», публикуван от СЗО на 23 ноември 2021 г. (Report of the Member States Working Group on Strengthening WHO Preparedness and Response to Health Emergencies to the special session of the World Health Assembly)  и «пандемичен пътеводител» (A guide to a pandemic treaty).

Ето само няколко пункта от «Пандемичното Споразумение», което се държа в тайна до последния момент:

1. Еднолично право на СЗО да обявява настъпване на поредна «пандемия»;
2. Отмяна върховенството на човешките права при настъпване на «пандемични» режими;
3. Радикално ограничаване правата на синдикатите;
4. Надделяване на организации с нестопанска цел (NPO) и други неопределени структури с права наравно с държавите, за участие в създаване на международни закони;
5. Задължаване на държавите да искат външна помощ в случай, ако те не се справят с «пандемиите» самостоятелно.

Разшифроването на горните пунктове от «Пандемичното Споразумение» е прозрачно: СЗО ще бъде в право, без съгласуване с който и да било, да обявява режим на «пандемии», в хода, на които глобално ще бъдат отменени всички човешки права и свободи, а неправителствените структури ще получат равни права с правителствените.

В случай, ако национално правителство не е в състояние да изпълни инструкциите на СЗО, то е задължено (не има право, а именно е задължено) да иска външна помощ.

Пълен списък на делегациите участващи в подписване на «Пандемичното Споразумение»: SECOND SPECIAL SESSION OF THE WORLD HEALTH ASSEMBLY / DEUXIEME SESSION EXTRAORDINAIRE DE L’ASSEMBLEE MONDIALE

П.П. Целта на «Пандемичното Споразумение» е анулиране на всички международни следвоенни конвенции, споразумения, договори.

«Пандемичното Споразумение» е призвано да демонтира цялата международна правова база, пълна реконструкция на международните и регионални законодателства на всички страни.

В случай на подписване, от 2022 г. ни очакват ограничения, карантини, задължителни и регулярни ваксинации, създаване на глобална и тоталитарна, социално-кредитна система основана на QR-код, пълно унищожаване правата и свободите на хората, размиване на националните суверенитети и демонтиране на държавите..

Съществуване в условия на перманентно възникващи «пандемии», където нормален живот на Земята повече не се предвижда.

Източник: Тони Карамфилов

ДОПЪЛНЕНИЕ 

⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗👇

Това са хората от българска страна участвали на 29.11.21 до 01.12.21 в подписването на „Пандемично споразумение“ на СЗО делегиращо им власт над всички нас и национални държави. Ние дори не знаем кои са, но те вече са решили нашата съдба. СЗО няма нищо общо със здравеопазване! СЗО е част от световното правителство. Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството! 👇

«Пандемичното споразумение» и влиянието му върху човешките права (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

Световното Правителство пуска в обращение наднационална валута

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Електронният концлагер: Цифровизацията – смъртната присъда за държавата и личността

Психическата «пандемия» стартира за оцифроване на човечеството с «QR-код» и съкращаване чрез вaкcинaции

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК !

 

COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

Според СЗО присъствието на вашето дете в училище се счита за „информирано съгласие“ за ваксинация – присъствието на родителите „не се изисква“! Изтегляйте децата си от училище, защото са способни да ги набодат без ваше знание и съгласие

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

Учредиха „Български алианс за достоен живот“ (ДЕКЛАРАЦИЯ)

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

 

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница