ПРИЗИВ ЗА ДЕЙСТВИЕ към здравните специалисти да се анулира лицензът на ЕС за ваксините за C0VID (СПОДЕЛЯЙТЕ ИЗ СТРАНИЦИ И ГРУПИ!)

Допълнително време, краен срок: 17 юни
Действие: присъединяване към съдебен иск за отмяна на лиценза на ЕС за ваксини на Pfizer и Moderna като встъпила страна
Условия за кандидатстване: здравен работник (лекари, медицински сестри, лица, полагащи грижи за деца и др.) регистрирани в страна от ЕС
Разходи: няма такси за кандидатстване
Подробности за случая и формуляр за кандидатстване: вижте в края на тази статия.

Стотици граждани от цяла Европа се намесват в италиански иск за отмяна на лиценза на ЕС за експериментални медицински продукти.

Четири иска, заведени от италианската адвокатка г-жа Ренате Холцайзен в защита на правата на здравните работници в Северна Италия, се превръщат в общоевропейски отпор срещу генното инженерство на населението от страна на Биг Фарма.

Италианските здравни работници потърсиха помощ от г-жа Холцайзен, след като правителството им нареди да приемат експерименталните ваксини за C0VID или да напуснат работа. Г-жа Холцайзен оспорва лицензите, предоставени от Европейската комисия в нейното решение за изпълнение от 21 декември 2020 г., за използване на тези продукти в ЕС.

С решението се разрешават продукти на четири дружества: Pfizer/BioNTech (под марката Comirnaty), Moderna, AstraZeneca и Janssen (Johnson & Johnson). Позовавайки се на многобройни експерти, тя твърди, че четирите кандидат-ваксини са опасни, неефективни и дори не трябва да се считат за ваксини, тъй като разчитат на изключително експериментална технология, известна като „генна терапия“. Г-жа Холцайзен иска от Общия съд на Европейския съюз да отмени решението на Комисията за освобождаване на тези „геннотерапевтични средства“ и по този начин да намали натиска върху здравните работници.

Сега граждани от целия ЕС, за да защитят правото си на телесна неприкосновеност, се присъединяват към акцията със стотици. Според секретаря на Общия съд подобна молба обикновено включва шепа встъпили страни – намеса от мащаба на тази на Холцайзен не е известна на институцията. Италианският адвокат създаде историческа възможност за гражданите от цяла Европа да се обединят и да се противопоставят на влиянието на Биг Фарма.

Според г-жа Холцайзен всеки европейски работник, който е подложен на натиск да приеме ваксина за C0VID от страна на работодателя си, на държавата или на друг субект, особено до степен да бъде принуден, е засегнат от решението на Комисията да разреши генното инженерство на населението и има интерес от всяка от четирите жалби за отмяна.

Загрижените граждани могат да поискат от европейски адвокат, вписан в Общия съд (ВИЖ ТУК), да подаде молба за встъпване в някоя от тези жалби или в четирите, съгласно член 142 от Процедурния правилник на Общия съд (ВИЖ ТУК).

Ако молбата бъде уважена, Общият съд ще допусне ищеца като встъпила страна, което ще му позволи да поддържа иска и да присъства на всяко устно заседание.

Те трябва да подадат жалбата на немски език – езика на жалбата – в срок от 6 седмици след публикуването на жалбата в Официалния вестник на Европейския съюз. Г-жа Холцайзен е подготвила проект на заявлението на немски език, но всички документи са достъпни също на няколко езика. Бъдещите встъпили страни трябва да попълнят формуляра и да приложат доказателства за професионалния си капацитет, както и аргументи в подкрепа на иска (официални съобщения, имейли или дори да напишат собствено свидетелство). Те могат да намерят национален адвокат, който да прегледа документите и след това да подаде молба от тяхно име в съда на ЕС (например ако групи от лекари могат да се координират с адвокат), или могат да пишат директно на г-жа Холцайзен.

Молбите за встъпване по делата на Comirnaty и Moderna, публикувани в Официалния вестник на ЕС на 26 април 2021 г., трябва да бъдат подадени в Общия съд до 7 юни 2021 г. Крайният срок за встъпване по делото на AstraZeneca, публикувано на 17 май 2021 г. , е 28 юни. Искът на Johnson & Johnson беше подаден през последната седмица и ще бъде публикуван през следващите седмици.
Встъпилите страни и адвокатите, които се нуждаят от допълнително съдействие, могат да се свържат с канцеларията на г-жа Холцайзен по имейл.

Нейните действия ще бъдат следени отблизо от защитниците на свободата на здравеопазването. С нетърпение се очаква и резултатът от иск, подаден от шест европейски асоциации, включително Children’s Health Defense Европа, за отмяна на регламент, с който се отменя всякаква оценка на риска от ГМО за ваксините за C0VID.

Свържете се с Ренате Холцайзен (Renate Holseizen) по имейл: holzeisen@hrop.com

Образец на формуляра за кандидатстване за Comirnaty (Pfizer / BioNTech) на:

Немски – ТУК
Английски – ТУК
Френски – ТУК
Италиански – ТУК
Гръцки – ТУК

Образец на формуляра за кандидатстване за Moderna на:

Немски – ТУК
Английски – ТУК
Френски – ТУК
Италиански – ТУК
Гръцки – ТУК

Иск за отмяна на 4-те ваксини:

Moderna:

Английски – ТУК
Френски – ТУК
Немски – ТУК
Италиански – ТУК
Испански – ТУК
Португалски – ТУК
Чешки – ТУК
Холандски – ТУК
Гръцки – ТУК
Полски – ТУК
Шведски – ТУК

Comirnaty (Pfizer / BioNTech):

Английски – ТУК
Френски – ТУК
Немски – ТУК
Италиански – ТУК
Испански – ТУК
Португалски – ТУК
Чешки – ТУК
Холандски – ТУК
Гръцки – ТУК
Полски – ТУК
Шведски – ТУК

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”
Източник: Children’s Health Defense

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница