ПРОТЕСТЪТ НА ЖИВО (ВИДЕА)

/

 


Този протест се прави от хората и за хората! За неотменното ни право да бъдем ЧОВЕЦИ! Ако се чувствате такива, трябва да сте там или да изпратите всеки, който може да бъде там.
Дребните душици с голямо ЕГО ще се опитат да ви убедят, че протестът е „техен“. Не е. Само контролът върху „егото“ им е техен, но не за съжаление не го владеят!
• Таня Тодорова


Хората днес са се абонирали за тенденцията „вярваме на всичко, което виждаме по телевизията“. Колко различна щеше да е картинката, ако се доверявахме на инстинкта си и вярвахме на онова, което очите ни виждат реално… вместо страх и паника, примирение и сляпо доверие, подарено с цената на много лъжи и пълен контрол. Щяхме да виждаме сила, път, начини и смисъл в детайлите.
От телевизора се пропагандират само ключови думи като „смърт“, „безотговорност“, „няма друг начин“, „това е спасението“ и подобни… всичко, с цел да не тръгнеш по пътя на фактите, съдържащи се в детайлите, разкриващи кой, какво, защо и как.
Всичко се политизира, за да има винаги две страни на монетата. Две страни, които да бъдат винаги и в непрестанна война, за да разединяват народа на всички важни теми! Темата днес не е свободата и правата на човека, а aнтивaкcъpи срещу вaкcъpи! Защото това работи в тяхна полза. Единствено обединението би разкрило истината в пълнота. Всичко друго е обречено на лъжа и живот в илюзия за свобода.
Хвърлят прах в очите на хората с обещания за поредния къс свобода за послушните, който преди да ни „дадат“, отнели са!
И всичко това… докато тези отзад разпределят… земи, имоти, блага и ресурси. Променят и пишат история и биографии. Притежават и пилеят всичко, за което родителите ни работиха.
Днес не е парад на някаква си партийка Възраждане. Нито фен клуб на русофили. За мен днес е ден, в който жертвата ще се изправи срещу палача си и ще каже: „Достатъчно!“. Ден, в който осъзналите свободата си ще излязат и ще я демонстрират.
Майната им на всички партии, народът решава.
Свобода или робство. Това остава.
• Кийт Жекова


На живо срещата в министерството на здравепогазването с участие на членовете на БАДЖ (Български алианс за достоен живот)👇

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница