ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

От началото на ПЛАНдемията ни повтаряха лъжата, че PCR могат да открият инфекцията. Истината е, че не могат. И ни лъжат всеки ден. Затова изгледайте това видео и го споделяйте всеки ден. Точно както те споделят лъжата, така и ние трябва да споделяме истината!

Най-голямото престъпление срещу човечеството!

„Трябва да повтаряте истината отново и отново, защото грешката също се проповядва отново и отново около нас, не от отделни лица, а от масите. Във вестниците и енциклопедиите, в училищата и университетите грешката е навсякъде и той се чувства комфортно и спокойно в усещането на мнозинството, което е на негова страна. “
Йохан Волфганг фон Гьоте

Немският адвокат Reiner Füllmich, в сътрудничество с още 30 адвоката е провел разследване за PCR тестовете, тяхната валидност и въз основа на събраните данни е стартирал дело срещу Дростен – човекът, който предложи на WHO тези тестове.

Ето какви са фактите: според изследване на професор Йоанидис, което WHO също прие, смъртността от Ковид-19 е 0,14% и това е приблизително същото като това на обикновения грип. Така, че с други думи нищо повече от обикновен грип, каквото и да се твърди в пресата. Задайте си въпроса защо се вземат тези драконовски мерки.

Какво са PCR тестовете? Това е най-голямата измама! Тестът за PCR, не може да ви каже нищо за инфекциите. Единственото нещо, което прави, е, че ви казва, че е намерил нещо, което е невидимо за човешкото око и чрез метода PCR вие го уголемявате, но не можете да направите разлика дали това е жива или мъртва материя. PCR тестовете не могат да бъдат използвани за целта, за която всеки твърди, че може да се използват, не може да ви каже нищо за инфекцията, така че единственото нещо, че са полезни и за точно за това са били използвани, е да предизвикат паника! Така, че хората в режим на паника да правят това, което им се каже, без да задават въпроси.

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Не е само ваксината.. Планът е коварен и всичко е свързано.. (НИКОГА НЯМА ДА ПОЗНАЕТЕ КАКВО ИМА В ТЕСТОВЕТЕ-ВИДЕА БГ СУБ)

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Светило в световната медицина, д-р Питър Маккълоу: mRNA (иРНК) „ваксини“те не само променят човешката ДНК, но генетичната модификация може да се предаде от родител на дете

Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

Биооръжие с честота на ДНК свързва целевите лица с мрежата за контрол на съзнанието (ВИДЕО – БГ СУБ)

Кражба на ДНК: Как и къде ще изтекат личните ни данни за генетични изследвания по „лична идея“ на Румен Сорос, осъществявана от Киро Краварда (ВИДЕА)

Последно от ВИДЕО

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности