ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

От началото на ПЛАНдемията ни повтаряха лъжата, че PCR могат да открият инфекцията. Истината е, че не могат. И ни лъжат всеки ден. Затова изгледайте това видео и го споделяйте всеки ден. Точно както те споделят лъжата, така и ние трябва да споделяме истината!

Най-голямото престъпление срещу човечеството!

„Трябва да повтаряте истината отново и отново, защото грешката също се проповядва отново и отново около нас, не от отделни лица, а от масите. Във вестниците и енциклопедиите, в училищата и университетите грешката е навсякъде и той се чувства комфортно и спокойно в усещането на мнозинството, което е на негова страна. „
Йохан Волфганг фон Гьоте

Немският адвокат Reiner Füllmich, в сътрудничество с още 30 адвоката е провел разследване за PCR тестовете, тяхната валидност и въз основа на събраните данни е стартирал дело срещу Дростен – човекът, който предложи на WHO тези тестове.

Ето какви са фактите: според изследване на професор Йоанидис, което WHO също прие, смъртността от Ковид-19 е 0,14% и това е приблизително същото като това на обикновения грип. Така, че с други думи нищо повече от обикновен грип, каквото и да се твърди в пресата. Задайте си въпроса защо се вземат тези драконовски мерки.

Какво са PCR тестовете? Това е най-голямата измама! Тестът за PCR, не може да ви каже нищо за инфекциите. Единственото нещо, което прави, е, че ви казва, че е намерил нещо, което е невидимо за човешкото око и чрез метода PCR вие го уголемявате, но не можете да направите разлика дали това е жива или мъртва материя. PCR тестовете не могат да бъдат използвани за целта, за която всеки твърди, че може да се използват, не може да ви каже нищо за инфекцията, така че единственото нещо, че са полезни и за точно за това са били използвани, е да предизвикат паника! Така, че хората в режим на паника да правят това, което им се каже, без да задават въпроси.

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times