Падането на САЩ започна, а след тях ще падне и целият останал свят

Равин Алон Анава, по време на проповед направи днес няколко драматични изявления, за изборите в САЩ, които щели да променят лицето на цялата земя.

Той каза и това: «Практически няма значение, кой ще е следващият президент на САЩ. Който и да бъде наречен победител, това няма да повлияе на системните резултати, понеже влакът «Планета Земя» се ръководи от Всевишния, а всички тук са марионетки».

«Цялата политическа система на САЩ е настроена така (от еврейството! Г.С.), че да доведе страната до гражданска война, до военно положение и край на САЩ. Затова, както и да се развиват събитията сега, Америка ще загине, а заедно с нея ще рухне и целият останал свят. Така ще стане, понеже Всевишният готви целия свят така, че Неговият месия – Мошиях бен Давид (еврейският лъжемесия – Антихрист! бел.ред.) да дойде и изкупи (т.е. да пороби! Г.С.) целия свят, а не само евреите».

«Изкуплението няма да стане, ако има някакви си правителства. Изкупление няма да има, ако има световни лидери. Мошиах ще дойде (Антихрист ще се възцари над целия свят. Г.С.) и ще премахне всичките световни лидери. Затова няма никакво значение, кой ще победи».

«Така че, можете да целунете за Сбогом Великите Съединени Щати. След няколко месеца ще видите как цялата тази велика страна ще се срине, заедно с цялата си икономика и военна мощ. Америка е готова да падне, а после ще я последват и всичките други страни в света ».

«Всичките страни и народи, които са в плана за изкуплението (т.е. – поробването) ще участват… Понеже изкуплението не е само за евреите, но и за целия свят…

Превод, Григор Симов

 

Един мъдър равин каза: ето затова Хитлер мразеше евреите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times