„Пазителите на клетвата“ се обърнаха към Тръмп

Утре ще е поредното им престъпление. В специална операция какъв етап настъпва, след като сте събрали доказателства и сте хванали престъпниците в злонамереното им действие? АРЕСТИ. Това може да се случи по всяко време: 18-ти, 20-ти, 22-ри. Тук Тръмп вече не е нужен, военните разполагат с всички доказателства. И най-вероятно след 20-ти ще видим вълна от самоубийства от тези, които не искат да отидат в затвора.

„Пазителите на клетвата” се обърнаха към Тръмп. Кои са те? Това е обединение о 35000 ОФИЦЕРИ ДЕЙСТВАЩИ И ЗАПАСНИ – полиция, армия и силите със специално предназначение. Те са прекрасно въоръжени и всички имат боен опит.

Да припомним, че генерал Флин, бивш шеф на военното разузнаване и движението „Ние народът“ се обърнаха към Тръмп с призив да въведе ОГРАНИЧЕНО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. То бе подкрепено от адвоката на генерал Флин – Сидни Пауъл, адвоката на Тръмп – Лин Ууд и няколко конгресмени. „Ние народът“ е гражданско движение, докато „Пазителите на клетвата“ е военно, в това число действуващи. Какво пишат те:

„Пазителите на клетвата“ заявяват, че те са длъжни да защитят Конституцията. Ние сме в състояние на война. Най-добре да я водим с Вас, като главнокомандващ, отколкото когато ни заставят да се съгласяваме с фалшифицираните избори и Вие сте напуснали своя пост. Молим Ви, не го правете, не отстъпвайте. Ако не предприемете никакви действия, докато още се намирате във властта, на нас, народът ще ни се наложи да водим кървава гражданска война и революция против тези две незаконни марионетки на комунистически Китай и на дълбоката държава.“

  •  Олег Костадинов, Яндекс

Последно от СВЯТ

Калифорния фалира!

Калифорния фалира! Щатът е един от първите в Америка, който официално декларира, че отказва да плати