Пандемията е нагла лъжа! Доказателства на Алексей Добичин (ВИДЕО)

/

 

Скъпи братя и сестри! Има такъв сайт coronavirus-monitor.info, където се отразява статистиката на заболяванията от коронавирус, във всяка отделна страна на света.

Ето например Швеция, където няма никакви мерки против фалшивата епидемия и няма никаква карантина за гражданите, нито задължение да се носят маски и т.н. Ето и Италия, която превърнаха в затвор за народа й… и сега, нека направим сравнение:

 

Взимаме калкулатор и изчисляваме.

Швеция население 10 милиона: от които – заразени – 8419, умрели – 687. Първият случай на заразяване, е на 31 януари 2020 г. Значи, имаме: Заразени – 1 на 1188 души. Умрели: 1 на 12 души заразени от коронавирус.

Италия население 60 милиона: заразени – 135 586, умрели – 17 127. Първи случай на заразяване, – 31 януари 2020 г. Заразени – 1 на 442 души. Умрели: 1 от 8 човека заразени от коронавирус.

Така, излиза, че в Швеция, където властите (напълно логично и разумно) не предприеха никакви ограничителни или задължителни мерки, коронавирусът почти 3 пъти по-малко се разпространи, отколкото в Италия, а смъртността е с една трета по-ниска от Италия, която превърнаха в затвор. Като първите случаи на заразяване и в двете страни, са били открити в един и същи ден, – на 31 януари 2020 г.

А сега да видим улиците в Швеция, на 4 април 2020 г.:

 

И пустите улици в Италия, на 1 април 2020 г.:

Нека видим и Испания, където първият заразен е бил открит по същото време.

Испания – население 46 милиона: заразени – 146 690, умрели – 14 555. Първи установен случай на заразен1 февруари 2020 г.  Заразени – 1 на 314 човека. Умрели: 1 на 10 човека, от заразените с коронавирус.

Т.е. в Испания, в която също е в действие строга карантина, като в Италия, смъртността също е по-висока, отколкото в „лекомислената“ Швеция, а разпространеността на вируса е 4 пъти по-голяма. И излиза, че всичките тези санитарни мерки и карантини, дават точно обратен ефект. При това, в пъти!

Ето и пустите улици в Испания:

(Следващите примери и сравнения няма да превеждам, защото резултатите са подобни… А изводите си правете вие!)
И така, скъпи братя и сестри! Това са официалните данни, а ние само направихме малки изчисления. И видяхме, че в Швеция, където не са били взети никакви мерки против разпространението на коронавируса, – разпространението му е по-низко, в пъти, отколкото в страните, които бяха превърнати в затвори… което потвърждава тезата, че 1. Коронавирусът не се разпространява по въздушно-капков път, както денонощно ни плашат от екраните на телевизорите. 2. Всичките сурови карантинни мерки са абсолютно неоправдани и пресилени. 3. Голяма е вероятността, че заразяват народа преднамерено, а може би и с помощта на маските. Защото в страните, където задължават хората да ходят в маски, заболеваемостта е в пъти по-голяма, отколкото в страните, където не носят маски… 4. Главното е, че „Пандемията“ от коронавируса е съвсем истинска диверсия от световен мащаб! Това е терористичен акт, който се организира и провежда от световното антихристово правителство. Защото само такава мащабна световна сила може да принуди правителствата по целия свят, да предизвикат тази истинска истерия, и да предприемат людоедски карантинни мерки, които могат да унищожат икономиките на подчинените им страни. И използвайки паниката и страха, тези изчадия на дявола напълно унищожават всичките основни човешки права и свободи, въвеждат тотален електронен контрол и всякакви други мерки, за да преформатират света, в царство на идващия антихрист. Но не се бойте, и се успокойте! Коронавирусът е измама от световен мащаб. Но в никакъв случай не се съгласявайте на задължителните ваксинации, каквито в най-близко време ще бъдат предприети по целия свят. (Именно и за това е било нужно нагнетяването на тази истерия, и внушаването на такъв страх, – за да се съгласят хората да бъдат ваксинирани, без да се замислят! Г.С.) Защото именно тази ваксина ще предизвика смъртта (физическа и духовна) на стотици милиони, а може и на милиарди, хора, които ще бъдат ваксинирани с нея. Обърнете внимание и на истинската война, на слугите на антихриста, против Вселенската Православна Църква. Враговете действат и отвън, и отвътре. Предстоятелите и епископите на поместните църкви нареждат на хората да си стоят в къщи и да не идат в храмовете. Храмовете затварят, прекратяват богослуженията, а непослушните свещеници и миряни арестуват и глобяват. Възкресението Христово (Великден) може да мине изобщо без присъствие на богомолци. А това е заплаха със страшни катастрофални последствия за цялото човечество. За антихриста е най-важно да парализира Православната църква, и това, за съжаление, му се удава. Антихрист е на прага ни. Да му забрани Господ!

Източник:
https://3rm.info/main/79656-jeto-bomba-protiv-koronavirusa-sravnite-italiju-i-shveciju-pandemija-naglaja-lozh-dokazatelstva-aleksej-dobychin.html

Превод, Григор Симов

ВИДЕО:

https://www.youtube.com/watch?v=V8qBWdGHJKI

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times