Пандемията от “Свински грип“ беше лъжа!

Не е трудно да се направи аналогия между „пандемията” от свински грип през 2010 г. и „пандемията” от ковид през 2020 г.

С десетгодишна давност лъжите и манипулациите на СЗО се повтарят.

Съветът на Европа обяви свинския грип като една от медицинските афери на столетието, но днес т.нар. пандемия от ковид-19 държи палмата на първенството в аферизма и мошеничеството.

Още през 2010 г. Волфганг Водарг предупреди, че готвят нова фалшива „пандемия” от грип.

И тя се случи през март 2020 г. – „пандемията” срещу неизвестния коронавирус, която затвори държавите, спря икономиките и стресира цялото човечество, което днес тръпне в очакване на новата „чудодейна” ваксина срещу ковид-19. Междувременно, преди да се появят 20-те ваксини, които се разработват в различни страни, Голямата фарма вече спечели свръхдоходи от дезинфектанти, маски, ръкавици, лекарствени препарати за „повишаване” на имунитета, хранителни добавки и пр. и тези доходи надхвърлят печалбите от наркотици и търговия с оръжия.

Известният германски епидемиолог Волфганг Водарг, който е бивш председател на Комитета по здравеопазване към Съвета на Европа, през януари 2010 г. заявява, че „пандемията” от „свински грип” е пълна лъжа, управлявана от фармацевтичните компании, които спечелили от нея милиарди долари. Той води битка срещу Световната здравна организация заради разпространяването на фалшиви пандемии, като пандемията от „свински грип” по света, които обслужват фармацевтичните гиганти.

Водарг обвини продавачите на лекарства и ваксини срещу грип, че влияят върху решенията на СЗО да обяви „пандемии”.

„Това помогна на фармацевтичните фирми да спечелят свръхдоходи, докато страните изтръскваха бюджетите си за купуването на ваксини против относително мека болест…” – каза навремето той.

Д-р Водарг призовава да се разследва дейността на фармацевтичните компании.

„Ние боледувахме от мек грип и пандемията беше лъжа!” – посочва докторът.

„Атмосферата на паника” принудиха правителствата да купят хиляди тона противогрипозни препарати, като „Тамифлу”, и да сключат договори за доставката на ваксини. Така производителите на ваксини получиха огромни доходи без всякакви финансови рискове.

Водарг посочва, че водещите фармацевтични компании имат „свои хора” в СЗО и други влиятелни организации. Според неговото мнение производителите на противогрипозни препарати и ваксини оказали натиск върху Световната здравна организация и я принудили да обяви свинския грип за „пандемия”, което д-р Водарг нарече „един от най-гръмките медицински скандали на столетието”.

От корпорацията GSK, която е най-големият производител на ваксини и лекарства против грип, отрича, че е повлияла на обявяването на пандемия.

През 2010 г. СЗО обяви, че грипът H1N1 отговаря на критериите за пандемия и въведе редица ограничения.

С десетгодишна давност лъжите мошеничествата на СЗО се повтарят.

Пандемията от свински грип бе обявена през юли 2009 г. СЗО обяви нейния край през август 2010 година.
– От свински грип по света починаха 18 450 души.
– Фармацевтичните компании спечелиха от продажбата на лекарства над $7 млрд.
– В Европа бяха продадени 130 млн. ваксини, а бяха ваксинирани само 42 млн. души.

От Съвета на Европа обявиха свинския грип за една от медицинските афери на столетието.

Днес можем да кажем, че най-голямата медицинска афера е „пандемията от коронавирус” през 2020 г.

През 2010 г. светът знаеше, че свинският грип е манипулация, че слуховете за заплахата за населението са силно преувеличени и дори американски и европейски правителства започват да отменят поръчките за ваксини.

Семената на страха, според епидемиолога Водарг, бяха посяти преди пет години, когато всички се страхуваха от по-нататъшната мутация на вируса на птичия грип, който може да заразява хора.

Атмосферата на паника принуди властите в различни страни да създават големи запаси от противогрипното лекарство „Тамифлу” и да сключват т.нар. спящи договори с фармацевтичните компании за производството на десетки милиона дози ваксини.

Но Франция се отказа от 50 милиона дози ваксини от поръчаните 94 милиона, Германия – от половината от поръчаните 50 милиона дози, Великобритания също договаря намаляването на доставките от ваксини.

Същото се отнася за Испания, Холандия и Швейцария; дори Белгия има намерение да върне част от поръчаните 12,6 милиона дози.

Фармацевтичните гиганти спечелиха от ваксините срещу мекия свински грип благодарение на поръчките на правителствата. Най-много провървя на британската GlaxoSmithKline, както и на Sanofi и Novartis. Но очакванията им бяха излъгани заради решенията на правителствата да връщат поръчаните дози ваксини.

Освен това, хората, които решават да се ваксинират срещу свински грип, са много по-малко от прогнозираните.

Днес обаче уплашените хора са много и голяма част от тях, достатъчно ошашавени и паникьосани за здравето и живота си, ще се ваксинират с макар и несигурните в безопасността и ефективността си ваксини, още неизследвани докрай и непреминали изискваните фази от тестване и проверка на безопасност и ефективност.

Във Великобритания се ваксинират 3,8 милиона души при поръчани 12,5 милиона дози; във Франция – само пет милиона.

В Русия нямат намерение да връщат поръчаните ваксини. За производството на 43 милиона дози правителството платило четири милиарда рубли, което е огромна сума. Европейските страни купили ваксини за цялото население, а Русия само за рисковите групи – деца и медицински работници. Но и в Русия също избухва скандал относно манипулациите около свинския грип.

Много специалисти днес твърдят, че в условията на днешната „коронакриза” е напълно възможно да бъдат използвани невлезлите в употреба ваксини срещу свинския грип. Отново печелившият в тази измама ще бъде Голямата Фарма.

Издaтeлcтвo PACПEP

ВИДЕО

 

Forbes: “Защо Световна здравна организация инсценира пандемията от свински грип“

 

ПО ТЕМАТА

СЗО стои зад измама с половин милион жертви (ВИДЕО)

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО