Парадът на Победата в Москва (ВИДЕО НА ЖИВО)

/

 

Започна отбелязването на Деня на победата!


България не е представена. Дъно!


Парадът на Победата се провежда на Червения площад в Москва. По-рано министърът на отбраната на Руската федерация генерал Сергей Шойгу обяви, че в парада участват около 14 хиляди души. Механизираната колона включва повече от 200 единици военна техника. Парадът ще завърши с полета на самолети, които ще излетят от осем летища. Върховният главнокомандващ на Руската федерация Владимир Путин е на подиума с почетните гости, между които и лидери на други държави.


В Русия започна парада, по случай 75-години от победата на СССР над Нацистка Германия. Подобни паради ще се проведат в 28 града в Русия, включително и в т.нар. градове-герои и населените места, където са разположени щабовете на военни окръзи, армии и армейски корпуси.

В много други градове се провеждат празненства в други формати, включително тържествени шествия. В някои региони, поради епидемичната ситуация, властите отказаха да проведат паради или решиха те да се състоят без зрители.

На 26 май, след среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу, руският президент Владимир Путин обяви, че Парадът на победата ще се проведе на 24 юни – денят, когато се проведе първият такъв парад след победата през 1945 г. Путин инструктира Шойгу да осигури безопасността на участниците в парада, на фона на пандемията от COVID-19.

Москва. Парад Победы. Прямая трансляция эфира телеканала «Россия 1»

Юбилейный Парад Победы на Красной площади в Москве. Прямая трансляция эфира телеканала «Россия»!В триумфальном шествии в Москве в честь 75-летия Победы в Великой Отечественной войне принимают участие более 13 тысяч военных, задействованы 234 единицы современной и исторической военной техники.

Публикувахте от Телеканал Россия 1 в Вторник, 23 юни 2020 г.

 

 

Гледам Парада на Победата в Москва. Не знам каква е тази настилка на Червения площад, какви са тези павета, дето…

Публикувахте от Kalina Androlova в Сряда, 24 юни 2020 г.

 

Предишна Статия

Тити Папазов лети на червено на светофара, на който убиха Милен Цветков (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

Следваща Статия

Еньовден е! Празникът на билките, слънцето, водата и на Йоан Кръстител

Последно от ВИДЕО

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него и за анализ на трафика

IP адресът и потребителският ви агент се споделят с Google заедно с показатели за ефективността и сигурността, за да се гарантира качеството на услугата, да се генерират статистически данни за употребата и да се откриват злоупотреби и да се работи по тях.

Don`t copy text!