/

Парадът на Победата в Москва (ВИДЕО НА ЖИВО)

 

Започна отбелязването на Деня на победата!


България не е представена. Дъно!


Парадът на Победата се провежда на Червения площад в Москва. По-рано министърът на отбраната на Руската федерация генерал Сергей Шойгу обяви, че в парада участват около 14 хиляди души. Механизираната колона включва повече от 200 единици военна техника. Парадът ще завърши с полета на самолети, които ще излетят от осем летища. Върховният главнокомандващ на Руската федерация Владимир Путин е на подиума с почетните гости, между които и лидери на други държави.


В Русия започна парада, по случай 75-години от победата на СССР над Нацистка Германия. Подобни паради ще се проведат в 28 града в Русия, включително и в т.нар. градове-герои и населените места, където са разположени щабовете на военни окръзи, армии и армейски корпуси.

В много други градове се провеждат празненства в други формати, включително тържествени шествия. В някои региони, поради епидемичната ситуация, властите отказаха да проведат паради или решиха те да се състоят без зрители.

На 26 май, след среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу, руският президент Владимир Путин обяви, че Парадът на победата ще се проведе на 24 юни – денят, когато се проведе първият такъв парад след победата през 1945 г. Путин инструктира Шойгу да осигури безопасността на участниците в парада, на фона на пандемията от COVID-19.

Москва. Парад Победы. Прямая трансляция эфира телеканала «Россия 1»

Юбилейный Парад Победы на Красной площади в Москве. Прямая трансляция эфира телеканала «Россия»!В триумфальном шествии в Москве в честь 75-летия Победы в Великой Отечественной войне принимают участие более 13 тысяч военных, задействованы 234 единицы современной и исторической военной техники.

Posted by Телеканал Россия 1 on Tuesday, June 23, 2020

 

 

Гледам Парада на Победата в Москва. Не знам каква е тази настилка на Червения площад, какви са тези павета, дето…

Posted by Kalina Androlova on Wednesday, June 24, 2020

 

Предишна Статия

Тити Папазов лети на червено на светофара, на който убиха Милен Цветков (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

Следваща Статия

Еньовден е! Празникът на билките, слънцето, водата и на Йоан Кръстител

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!