Парите заложиха на цифровата икономика, а реалната икономика беше разграбена

 

Коронавирусът: голяма паника или успешен заговор

Израелският публицист Исраел Шамир неотдавна публикува статия, в която задава въпроси и разкрива своите тези относно коронавируса.
Собствениците на цифрови компании извършиха цифрова революция и спечелиха огромни пари от „пандемията от коронавируса“;

Банките и цифровите компании станаха много мощни, а ковид е само димната завеса, зад която те извършват своята цифрова революция;

Ако вирусът е голям разрушител, защо не пострадаха бедни страни, с лошо здравеопазване?

Защо страдат само богати страни, с мощна либерална преса, които си сътрудничат със СЗО, имат високотехнологична инфраструктура и собствени цифрови компании? Може би защото оттам има какво да се граби?!

Такива неща не могат да се осъществят сами по себе си. Голямата петорка Google, Amazon, Facebook, Apple, Microsoft, е основният двигател и бенефициент, а Гейтс е свързващото звено между тях и Световната здравна организация.

СЗО действително е главният заговорник. Дори се наложи тя да убие един от своите висши ръководители през януари 2020 г., който възразяваше срещу класифицирането на ковид като пандемия.

През 2009 г. фармацевтичните компании спечелиха огромни пари от ваксините и самите те бяха зашеметени, съобщи Ройтерс. Така беше сформиран съюзът между Голямата Фарма и СЗО и те се подготвиха да повторят стария сценарий в по-широк мащаб. Направиха го през 2020 г.

Ако ковид изчезне, както изчезнаха птичият грип през 2003 г. и свинският грип през 2009 г., от изолацията би имало полза. Но ако ковид-19 остане и редовно се връща, тя няма никакво значение.

1. Според Исраел Шамир противниците на конспирологията са невежи и се държат като средновековни инквизитори. Ако бяха живели по времето на Исаак Нютон, щяха да определят учението му като фейк, ерес и теория на заговора и да настояват неговата теория за падащата ябълка и земното притегляне да бъде определена като глупост и невежество.

2. И. Шамир посочва, че Голямата паника през 2020 г. изисква обяснение. Как така заразата, която покоси толкова малко хора, срина голямата цивилизация, която оцеля след като загуби толкова свои синове на полетата на Верден и Сталинград, а сега, поради заплаха за живота на няколко старци, сложи маски на хората, които загърбиха съседите и приятелите си, и се изолираха?

3. Кой направи това? Кой затвори милиарди хора под домашен арест? Кой застави мъжете и жените да се гледат като врагове и престанаха да са приятели и любовници. Кой превърна църквите, джамиите и синагогите в празни и ненужни сгради? Шамир посочва, че има много сили, които са се зарадвали на тези явления и много хора са се готвили за това от дълго време. Има милиони вируси и човечеството успя да живее с тях и нямаше причини да се страхува за нашата цивилизация заради поредни я вирус. До появата на „коронавируса“, разказва публицистът.

4. Сега започва нова цифрова революция, със замяната на труда на работници и служители с умни компютри и с бъдещия изкуствен интелект. Изолацията принуди милиони хора да общуват само с компютрите; много служители бяха уволнени, защото станаха излишни.

5. Процесът на уволнение на милиони в съществуващата икономическа система ще бъде болезнен. Карантината позволи на собствениците на цифрови компании да извършат революция с минимални рискове за себе си. Протестите на безработните ще бъдат потушени с оправдаване с „пандемията“. Икономиката ще бъде модернизирана и ще стане по-ефективна.

6. Вероятно най-страшната новина днес не е количеството „заразени“; това е безсмислена дума, защото сред хората има постоянно носители на вируса, които не се поддават на болестта; повечето „инфектирани“ нямат симптоми, т.е. те не са болни и не са заразни; количеството „заразени“ е право пропорционално на количеството тестове, но те са съмнителни и нито един от тях не е потвърден от методите, приети в до-ковидната медицина; в същото време методологията, одобрена и прилагана от Световната здравна организация, не може да бъде наречена научна.

7. В началото банкерите започнаха да печелят на ден повече пари, отколкото сто квалифицирани работници и инженери през целия им живот, а собствениците на цифрови компании спечелиха много повече, отколкото милиони работници през целия им живот. Това означава, според Исраел Шамир, Парите заложиха на Цифровата икономика, а реалната икономика беше разграбена.

8. Полезна ли ще е цифровата революция за човечеството? Може и да е полезна. Но това не означава, че тя трябва да бъде под контрола на Парите, оправдавана с биотерора и развиваща се за наша сметка. С парите техните собственици получиха власт над реалния свят. Банките и цифровите компании станаха много мощни, а ковид е само димната завеса, зад която те извършват своята цифрова революция.

9. Ако вирусът е голям разрушител, защо не пострадаха бедни страни, с лошо здравеопазване. Защо бедната Камбоджа не е опустошена от коронавируса? Камбоджанцзите имат слабо здравеопазване и приеха цяла партида „заразени“ пътници от The Diamond Princess. В Камбоджа има хиляди китайски туристи, но там нямат ковид. Защо Монголия, която е съсед на Китай и има тесни връзки с него, няма ковид? Защо страдат само богати страни, с мощна либерална преса, които си сътрудничат със СЗО, имат високотехнологична инфраструктура и собствени цифрови компании? Може би защото оттам има какво да се граби?! Има смисъл да бъде ограбвана Белгия и белгийците имат много „заразени“ с ковид. Но няма смисъл да бъдат ограбвани Монголия и Камбоджа.

10. Такива неща не могат да се осъществят сами по себе си. Голямата петорка Google, Amazon, Facebook, Apple, Microsoft, е основният двигател и бенефициент, а Гейтс е свързващото звено между тях и Световната здравна организация.

11. Без благословията на СЗО нито една страна, освен Китай, не би се наела да затваря милиони хора. От 2009 г. СЗО се научи на много и реши да спечели от ковид-19. Президентът Тръмп има добри инстинкти, макар че понякога дава неправилни обяснения. СЗО действително е главният заговорник. Дори се наложи да убие един от своите висши ръководители през януари 2020 г., който възразяваше срещу класифицирането на ковид като пандемия.

12. През 2009 г. фармацевтичните компании спечелиха огромни пари от ваксините и самите те бяха зашеметени, съобщи Ройтерс. Така беше сформиран съюзът между Голямата Фарма и СЗО и те се подготвиха да повторят стария сценарий в по-широк мащаб. Направиха го през 2020 г.

13. Режимът на контрол в Москва е най-жестокият. Заболелият, който посети болница и дори лекар, трябва да свали приложението в мобилния си телефон и да изпрати селфи, дори през нощта. За неспазване на тези изисквания се налага глоба от 4 хиляди рубли. В Москва трябва да подадете заявление за QR-пропуск, за да излезете от дома си, като отбележите пункта на назначението и причината. Църквите и парковете не фигурират в списъка с разрешените за посещение места.

14. Хората в болшинството си се примириха с тези мерки.

15. Бяха ли те полезни от медицинска гледна точка? Спасиха ли те животи? Смятам, че не бяха полезни и не спасиха животи. Истинската вреда от мерките ще научим след една година. Ако ковид изчезне, както изчезнаха птичият грип през 2003 г. и свинският грип през 2009 г., от изолацията би имало полза. Но ако ковид-19 остане и редовно се връща, тя няма никакво значение.

16. Адептите на ковид смятат, че трябва да чакаме втора вълна, а след това, че ще има още по-голяма вълна. Някои от тях проповядват удължаване на карантината с година или повече. Това е невъзможно; ние няма да преживеем такъв дълъг домашен арест.

Превод: издателство PACПEP

Измамата COVID-19 разобличена! (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница