Патологизираната диктатура вече навлиза в открита война срещу непокорните хора, но и срещу цели държави! Международно споразумение: СЗО иска тиранична власт при пандемии (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

Наскоро един „наш“ евродепутат поиска ЕС да се намеси, защото българите са най-малко инжектираните с военизирани шипови протеини, графенов оксид и остатъци от абортирани бебета. Сериозно ли е да очакваме, че фон дер Лайнен или друг тамошен бюрократ ще дойде да ни нашляпа по дупето, задето не слушаме диктатите? Или може би къде открито, къде задкулисно се подготвя нещо много по-злокобно за „недисциплинираните“?

Възможно ли е СЗО (почти частната НПО на Гейтс и Рокфелер) да получи пълна власт в текущата пландемия и в онези, за които подгряват тенджерата още отсега? А възможно ли е България да бъде изолирана от „международната общественост“ (на глобалистите) или дори да бъде окупирана от „сини каски“ и паравоенни главорези, за да налагат тиранията с огън и меч, и при пълен наказателен имунитет за действията си? Особено ако тукашните васали все така катастрофално се провалят, защото българската нация (българи, турци, цигани и пр.) не им позволява да успеят в мракобесния поход, а по нищо не личи и да промени нагласите си.

Звучи като поредната „луда конспиративна теория“. Нали? Да, може би, но само докато обърнем внимание на вече случващото се в Австралия и на онова, което са подготвили за ЕС, Канада и къде ли не… Навсякъде из Новия световен ред!

ВИДЕО

ИЗТОЧНИЦИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ВИДЕОТО

• Радан Кънев призова ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани у нас

• Международен договор за превенция и готовност при пандемии (ЕС подкрепя процес на СЗО за нечестив договор относно пандемиите)

• Създават Европейски орган за готовност и реакция при извънредни здравни ситуации (HERA)

• ЕК на фон дер Лайнен се заема с пандемията на неваксинираните (с обещания за безкрайни „ваксини“ и пълно осмисляне на вакси паспортите, които НЕ са предвидени само за две дози)

• Европейският омбудсман проучва тайните преговори между фон дер Лайнен и изпълнителния директор на Pfizer, а джендър-неустановеното човекоподобие начело на ЕК лъже, че е изгубило текстовите съобщения, които си е разменяло с фарма мафията.

• DARPA, научната дивизия на Пентагона, е готова да пресича нови пандемии в рамките на 60 дни (естествено с „надеждни“ нови инжекции, разработвани и доставяни от днес за утре. И тук фон дер Лайнен, слугата на Клаус Шваб и глобалистите, най-вероятно е „изгубила текстовите съобщения“ за тайните договорки с Американската армия и техните „ваксини“ с военизирани спайк протеини и трансхуманистки интерфейси.

• Медико-фашизоидката Кери Чант се заканва да боде австралийците с бустерни дози, година след година, защото „вирусът може да е с нас завинаги“.

• Закон ще позволи на чуждестранни войски или полицейски сили да се намесват в „извънредните положения“ на Австралия, като им се дава имунитет срещу граждански или криминални съдебни дела, свързани с изпълнението на задълженията им.

• Изменение и допълнение в австралийски закон дава право на полицията и „оторизирани (цивилни) офицери“ да отвличат хора, да разкъсват гащите им и да ги събличат голи за насилствени ваксинации.

• Австралийският адвокат Матю Хопкинс, който води дело срещу псевдомедицинските фашисти във Върховния съд на Нов Южен Уелс, Австралия, предупреждава, че неговата страна е прототип за тиранията, разгръщаща се с по-бавни темпове из целия свят.

• Американските власти набират „консултанти“ към екипите за бързо реагиране, които ще вкарват американците в изолационните и карантиниращи концлагери.

• А пък властите на Канада набират експерти, които да въведат китайската система за социални кредити, обединяваща базите данни за финансовата информация и вакси паспортите. Тези, които няма да могат да ползват приложенията за смартфони, за да имат достъп до изцяло електронните си пари, най-вероятно ще бъдат обзаведени с „удобно средство за идентификация и разплащане“, което да бъде имплантирано под кожата им…

Източник: От Извора

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

 

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

 

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

КУНЧЕВ ПРЕДЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ👇

В отговор на започналата медийна кампания за задължителна вакшитация (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Уволниха доц. Ангел Кунчев (ВИДЕО)

 

Катастрофа в България? Да, но за тиранията на глобалистите (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. (ДОКУМЕНТ)

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от ВИДЕО