Пенс предаде Тръмп! Разгневеният народ щурмува и нахлу в сградата на Конгреса, където се узаконяват откраднатите избори (ВИДЕА) ОБНОВЯВА СЕ

/

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО съвместната сесия на двете камари на американския Конгрес за преброяване на гласовете в Избирателната колегия (ВИДЕО)


ПЕНС ПРЕДАДЕ ТРЪМП!
БУКВАЛНО ПРЕДИ ИЗБОРНИЯТ КОЛЕЖ!

Пенс публикува изявление преди сертифицирането на избирателния колеж, казва, че НЯМА да блокира избирателите на Байдън. Вицепрезидентът Майк Пенс публикува изявление преди сертифицирането на избирателния колеж.Пенс отхвърли призива на президента Тръмп да отхвърли избирателите на Байдън.

  • Петър П. Симеонов

И ти ли Бруте, и ти ли? Отписал се в Туитър от Акаунта на Тръмп. Така става, когато си заснет на видео записи с 13 годишни в имението на острова на Епстийн. Ще го дърпат за ушите на където си искат и когато си искат! Писмата. писмата на погребението…..на Буш Дъртий.

Twitter (https://mobile.twitter.com/WW_NEWS_/status/1346920618315325444?s=09)
Последни новини 🚨
NEW: https://twitter.com/Mike_Pence току-що спря да следва профила на Тръмп https://twitter.com/realDonaldTrump on Twitter . https://twitter.com/hashtag/PenceKnew?src=hash


Поддръжниците на Тръмп АТАКУВАТ сградата на Капитолия, ВИДЕОЩурмът на Капитолия, ВИДЕО


Поддръжниците на Тръмп са нарушили сградата на Капитолия, събарят 4 слоя огради и се опитват да окупират сградата – борят се с федерална полиция, която е надвишена. Това е най-лудото нещо, което съм виждал през живота си. Хиляди, полицията не може да ги спре, ВИДЕО


Поддръжниците на Тръмп се увеличават все повече пред сградата на Капитолия, ВИДЕО

Поддръжниците на Тръмп се увеличават все повече пред сградата на Капитолия, ВИДЕО


Патриотите атакуват сградата на Капитолия, ВИДЕО


Разгневеният народ проби полицейските кордони и нахлу в сградата на Конгреса. По коридорите се веят знамената на привържениците на Тръмп. Заседанието за узаконяване на изборните измами е прекъснато до възстановяване на реда.


Сега в кулоарите на Конгреса, СНИМКА


Революция в процес, поддръжници на Тръмп нахлуват в сградата на Капитолия, ВИДЕО


Сенаторите избягаха от залата, ВИДЕО


Разгневеният народ в кулоарите на Конгреса в търсене на справедливост и разследване на изборните престъпления. Заседанието е прекъснато, конгресмените и Пенс се евакуират от сградата, СНИМКА


Моментът на прекъсването на заседанието от влизането в сградата на Патриотите! Ще видите как голяма част от сенаторите на демократите бягат през една от вратите, ВИДЕО


Полицията бяга, докато патриотите щурмуват Капитолия, ВИДЕО


ВИДЕА НА ЖИВО

https://youtu.be/p_zPpOKdBEI

https://youtu.be/FVeHIPQmGJY


Ами скъпи приятели! Заслужиха си го! Огромни измами. Глобални! Направиха Америка за смях пред света! Нетърпимо стана! Ще следим събитията по-нататък!

  • Петър П. Симеонов


Има една дълбока справедливост във факта, че в момента, в който Демократическата партия в САЩ поема контрола върху цялата власт, тя е подложена на силно недоволство. Тоест американските демократи усещат на гърба си това, което по време на техните управления причиняваха на много други народи по всички континенти. Когато резултатите от избори в някоя важна за САЩ държава не се харесваха на администрацията във Вашингтон, моментално биваше организирана „нежна революция“, която да свали нехаресваните от САЩ управляващи. Е, сега демократическият елит на САЩ става мишена на подобна атака. Това наистина е справедливо. И поради тази причина му се радвам.
  • Петър Волгин

Гражданската окупация на Конгреса на САЩ продължава. Разгневеният народ нахлу в пленарната зала на Сената. Протестиращ седна на мястото на председателстващия Майк Пенс. Това са последствията от системното потискане на консервативните гласове и привържениците на президента Тръмп от цензурата в медиите и социалните мрежи. Това са последиците от абдикацията на съда и правоохранителните институции да се произнесат по изборните измами.

  • Борислав Цеков

Протестиращ се настани на председателския подиум на Сената, СНИМКА

Протестиращ се настани в кабинета на Нанси Пелоси, СНИМКА


Компютърът в офиса на Нанси Пелоси. Имейлите все още са на екрана, заедно с федерален сигнал за предупреждение на членовете за настоящата революция, СНИМКА


Разгневеният народ обсажда Капитолия, СНИМКА


Изстрели на полицията в залата на Сената на САЩ по време на влизането на патриотите опитващи се да пробият пътят към помещението, са застреляли млада жена, подкрепяща Тръмп. Изведена е от сградата на носилка, простреляна в шията. Сигурно с фатален край, ВИДЕЕ

 


Президентът Тръмп призова патриотите да се приберат и да запазят мира, ВИДЕО

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1346928882595885058


Демократите загубиха току-що спечеленото си предимство в Сената

Днес демократите изравниха гласовете в Сената с победата в двата балотажа в Джорджия (50 демократи : 50 републиканци) и щяха да разчитат на решаващия глас на Камала Харис като вицепрезидент. Само че току-що загубиха това мнозинство. Сенаторът-демократ Джо Манчин от Западна Вирджиния обяви, че няма да подкрепя радикалните прогрестстки идеи на Демократическата партия и призова за двупартийно сътрудничество.

https://m.washingtontimes.com/news/2021/jan/6/joe-manchin-looms-key-swing-vote-democrats-poised-/


Протестиращите във Вашингтон разгониха активистите на CNN и други глобалистки медии

https://twitter.com/disclosetv/status/1346940170084507655


Народът срещу дълбоката държава


Изявление на президента Доналд Тръмп:

„Това са обстоятелства и събития, които се случват, когато една свещена и категорична изборна победа бъде толкова безцеремонно и порочно открадната от големите патриоти, които толкова време са третирани лошо и нечестно. Вървете си у дома в мир и любов. Запомнете завинаги този ден!“


Ръководителите на двете камари на Конгреса са се споразумели преди час, че ще възобновят заседанието за преброяване на гласовете в Избирателната колегия по-късно тази вечер след възстановяване на реда около Капитолия.


Това НЕ Е „Антифа“

Може да е имало провокатори от „Антифа“, но не са тези от снимката, както твърди групата около адв. Лин Ууд!

Трябва да се знае, че твърденията на групата около адв. Лин Ууд, че тези две лица, които бяха сред щурмувалите Капитолия, били от „Антифа“, са абсолютно неверни. Поредната измишльотина на Ууд след „следвай водата“, „сървърите във Франкфурт“, martial law и военните трибунали.
Това показва най-елементарна проверка.

Първият, с рогата, е известен активист на Q-движението, подвизаващ се с прозвището Q-Shaman. Името му е Джейк Анджели. Участвал е в редица протести в Аризона срещу локдауна, определял се е като поддръжник на президента Тръмп. Разпространяваната негова снимка, за която се твърди, че е от протест на Black Lives Matter, всъщност е именно от протест срещу карантината в Аризона.

Второто твърдение, че този с жълтата блуза бил от „Антифа“, защото го имало на сайта на клона на левите терористи във Филаделфия и имал татуирани сърп и чук на ръката, също е пълна измишльотина. Достатъчно е човек да отвори въпросният сайт на „Антифа“ , за да види, че там той е посочен като десен екстремист и бивш член на групировка на скинхедс и десни екстремисти. Името му е Джейсън Танкърсли. Достатъчно е също да се погледне внимателно снимката с татуировката, за дв се види, че това не е сърп и чук, а съвсем друг символ – публикувам графичното му изображение долу в коментарите. Това „Знакът на Аутсайлера“ от популярната в Америка видеоигра Dishonored.

Интервю на Q-Shaman (този с рогата) от и.май 2020

Знакьт от видеоиграта., татуиран на ръката на този с жълтата блуза

  • Борислав Цеков

Протестите на привьрдениците на президента Тръмп обхванаха цялата страна

https://www.newsmax.com/t/newsmax/article/1004554/1


Невъоръжената про-Тръмп жена, застреляна от полицията на Капитолия, почина

https://twitter.com/BrandonStraka/status/1346944079016431618

https://twitter.com/kalmek34/status/1347059813407195138

Моментът на убийството (вижда се и убиеца)


Моментът на превземането на Капитолия. Съжалявам, но това не са Антифа приятели! Може да е имало внедрени провокатори, но като цяло Патриотите са в основата на днешната Революция. Протестиращи. Хора, на които им писна от лъжите и измамите. Бъдете обективни. И между другото, не Тръмп е извикал Националната Гвардия, а Пенс. Вижте кадрите оттук. Не си затваряйте очите. Нали ги виждате? Тези хора са от протеста. Друг е въпросът дали в тълпата са внедрени провокатори. Пак казвам, бъдете обективни и честни. Само така човек би стигнал до истината! С други думи, стана тя каквато стана. И Игор Панарин казва, че такова нещо до сега в историята на САЩ не се е случвало! Това са над 2 милиона американци. Гневни, уморени, а Пенс, вкара в последния момент още бензин в огъня. Антифа също. Съвкупността от всичко това, накара ситуацията да избухне! Всички тези снимки, няма да променят ситуацията и нищо не доказват! В сайта ми е пълно със снимки на Младия Бай Дрън по гащи, но те не промениха нищо нали? Америка се разпада с всеки изминал ден. Деградира и това е част от политиката и като цяло, през последните 50 години.

  • Петър П. Симеонов

Пентагонът отхвърли искането на крайнолявата кметица на Вашингтон да бъде разположена Националната гвардия в Капитолия.

Когато терористите от Антифа и БЛМ безчинстваха през лятото левичарските кметове и губернатори не искаха да викат Националната гвардия.

Припомням за протокола! Ето как беше осигурен Капитола по време на демонстрациите на Антифа!


Българи са участвали в щурма на Конгреса в САЩ

Имало е и българи, които са участвали в щурма в Конгреса на САЩ, съобщи по Нова тв Евгени Веселинов, създател на сайта bulgariCA. com в Лос Анджелис.

„От тук тръгна група българи, които да участват в протестите . Обади ми се и шефът на фирма „Калитко“, който предложи да им помогне“, допълни Веселинов.

„Най-жестоко е разделението. Дори го има и сред българите. Не може да си представите какво стана по време на изборите. То бяха обиди, хули“, допълни Веселинов.


Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница