Перспективи на пандемията (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

//

Q Post Bulgaria

ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ТОВА ВИДЕО. КАК СЕ СЪЗДАВАТ „ЖЕРТВИ“ НА КОРОНАВИРУС. Сигурен съм, че това е практика навсякъде по света през изминалите три месеца.
Петър П. Симеонов

Ерън Олшевски от Епицентъра на пандемията в САЩ, Елмхърст в Ню Йорк !

ВИДЕО:

 

Американец получи фактура за $ 1 122 501,04 за лечението си от COVID-19

Майкъл Флор напуска болницата под аплодисментите на медицинския персонал. Сега те чакат над 1 милион за лечението му.

Майкъл Флор бе определен за медицинско чудо, след като оцеля от COVID-19. 70-годишният мъж от Сиатъл престоя в болница 62 дни, което е рекорд в САЩ и успя да пребори заболяването. Той бе толкова зле, че през април се прости с близките си по телефона, но лекарите спасиха живота му.

Сега обаче получи 181-страничната фактура за лечението си, която е на стойност от 1 122 501,04 долара.

Застраховката на Флор, която е на стойност от 6000 долара не покрива и минимална част от фактурата.

Флор изкара 62 дни в Шведския медицински център в Исакуа. През по-голямата част в безсъзнание. Дори съпругата му Елиса дел Росарио си спомня, че първите му думи, когато се събудил били, че трябва да се маха от тази болница, защото не може да й плати.

Стаята му струва 9736 долара на ден. Защото е бил заразен е бил в нещо като изолатор за 42 дни, като никой не е имало право да влиза там. Това струва 408 912 долара.

Той е бил на командно дишане 29 дни, като това струва по 2835 долара на ден или общо 82 215. Една четвърт от сумата е за лекарства.
Описът на разходите индиректно показва и историята на битката за живота на Флор. За два дни, когато неговото сърце, дробове и бъбреци отказват едно след друго, фактурата е 20 страници, като разходите са близо 100 000. „Хвърлили са всичко, за да ме спасят“, обяснява Флор.
Общо са описани близо 3000 позиции или около 50 на ден.

Сега Флор разчита на разбирателство между болницата и застрахователите. Конгресът отпусна 100 милиарда долара за болниците, които се борят със заразата. Според застрахователи обаче всичко може да струва и 500 милиарда.

The Telegraph «тестовете за COVID-19 са заразени!»

Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

Доналд Тръмп призова: Не спазвайте препоръките на СЗО! Те са неадекватни и ненаучни! (ВИДЕО)

СЗО – част от световното правителство

Чакаме Тръмп да арестува Бил Гейтс!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на