Питър Кьониг: Същността на пандемията от коронавирус – отчаяни от страха и паниката от заразяване, хората охотно ще се ваксинират с ваксината, произведена от „голямата фарма“

 

ПОМНЕТЕ: ДАТАТА 12 АПРИЛ ЩЕ ИМА ГЛОБАЛНО ЗНАЧЕНИЕ

Това решение – решението за обявяването на пандемията, беше взето от Световния икономически форум в Давос на 21-24 януари 2020 г. при закрити врата от съвършено немедицински, а от политически орган.

В Китай веднага разбраха, че новият вирус не е нещо друго, освен силна мутация на вируса на атипичната пневмония.

Тъй като вирусът SARS беше специално създаден за китайския геном, китайски учен откри, че неговата нова и по-силна мутация също е фокусирана на китайската ДНК.

Инжектирането на нова ваксина може да нанесе дългосрочна неврологична вреда на хората, която може да се предаде на бъдещите поколения. Тя може да съдържа ДНК-манипулиращи белтъчини, агенти, които съкращават живота.

Ваксината може да съдържа електронен наночип, който ще следи всичките персонални данни – от медицински данни до банкови сметки. В състояние на пълно отчаяние хората няма да искат нищо да знаят, те ще искат само да се избавят от страха и отново да спят спокойно през нощта.

Тази нова „корона“ е огромно щастие за „Голямата Фарма“.

Днес отново се сблъскваме с неуморимата работеща денонощно пропагандна машина, която разпръсква страх и тревога заради невидимия вирус, за който хората трябва да вярват на властите, че съществува.

Пропагандата и страхът са достатъчни, за да се покори населението в целия свят само за няколко седмици.

На 30 януари 2020 г., когато извън Китай имаше само 150 регистрирани от Световната здравна организация случая на заразени, нейният генерален директор Тедрос обяви пандемия на коронавируса, известен като COVID-19. Това заявление за пандемия не беше оправдано и то има разрушителни последици за човечеството в целия свят и за глобалната социално-икономическа структура. Земята буквално е закрита; докога, засега никой не знае.

Последната дата, която посочи Тръмп, е 12 април 2020 г. и тази дата ще има глобално значение, защото светът танцува под диктовката на Щатите.

Преди около десет дни американският президент заяви, че тази „ситуация“ е достатъчна и че е време да се поднови работата на икономиката. Тръмп е делови човек и знае повече от други. Той предложи на 30 март хората да се върнат на работа. Но след това вероятно получи инструкции от началниците си, че е нужно повече време, за да се подготви някакъв зловещ план, който сега се разработва. Затова президентът пренесе „деня Х“ напред с две седмици.

Коронавирусът се отразява катастрофално върху целия свят, на населението, на икономиката и което най-важно – върху средствата за съществуване на една четвърт от населението в света. То и без това е на границата или под границата на уязвимостта и зависимостта. Без работа – дори случайна, почасова или ежедневна, за да заработят пари за храна, хората са обречени на смърт от болести, глад и пълна изоставеност. Тяхното изчезване ще остане незабелязано. Те не са хора.

Тази пандемия-фейк е наложена на почти всяка страна от 193-те държави-членки на ООН. Тя е фалшива, защото, когато беше обявена пандемията, извън Китай, при население от 6,4 милиарда души, имаше само 150 заразени.

Това не е пандемия дори при най-развинтеното въображение.

Това решение беше взето на Световния икономически форум в Давос на 21-24 януари 2020 г. при закрити врата от съвършено немедицински, а от политически орган. При това на форума присъствал Тедрос, генералният директор на Световната здравна организация, който за пръв път в историята й не е лекар.

Краткосрочните, средносрочните и дългосрочните последици от това решение ще имат такова измерение, което в момента никой не може да разбере. То може да доведе до такава промяна в парадигмата на нашия живот и на живота в обществото, каквито човечеството не е изпитвало през последните 200 години или повече.

В Германия честните учени се раздвижват; те се противопоставят на властите, представяйки им факти. Д-р Сухарит Бхакди, почетен професор по медицинска микробиология в Университета „Йоханес Гутенберг“ в Майнц, изпрати открито писмо до канцлера Меркел, което издателство РАСПЕР публикува в своя профил; в него той призовава за бързо преразглеждане на проблема с коронавируса и задава пет важни въпроса.

В Китай случаят е по-особен. Там веднага разбраха, че новият вирус не е нещо друго, освен силна мутация на вируса на атипичната пневмония, която порази Хонконг и Китай през 2002-2003 г. и уби в целия свят 774 души.
Тъй като вирусът SARS беше специално създаден за китайския геном, китайски учен откри, че неговата нова и по-силна мутация също е фокусирана на китайската ДНК.

В Китай разбраха, че това е лабораторен вирус, вероятно внесен от САЩ, които водят икономическа война с него. Смъртоносният вирус може да бъде идеалният и невидим инструмент за отслабване на Китай и икономиката му. Затова той обяви карантина на обширни територии; след това пристъпи към пълна блокада. Благодарение на тези мерки и бързата реакция на председателя Си и на общонародната дисциплина Китай сега контролира COVID-19 и икономиката му бързо се възстановява.

Много хора сега смятат, че някой гений е измислил вируса, с който да контролира света. 99, 99% от населението е поставено на колене и го принудиха да моли за пощада, да моли за ваксина, без да знае какъв отровен коктейл могат да вкарат в тялото му.

Инжектирането на нова ваксина може да нанесе дългосрочна неврологична вреда на хората, която може да се предаде на бъдещите поколения. Тя може да съдържа ДНК-манипулиращи белтъчини, агенти, които съкращават живота.

Ваксината може да съдържа електронен наночип, който ще следи всичките персонални данни – от медицински данни до банкови сметки. В състояние на пълно отчаяние хората няма да искат нищо да знаят, те ще искат само да се избавят от страха и отново да спят спокойно през нощта.

СМИ не споменават, че коронавирусът беше произведен в лаборатория, както свинския грип, ебола, зика и др., че епидемиите са насочени към конкретни групи от населението.

Тази нова „корона“ е огромно щастие за „Голямата Фарма“.

Тъй като днес СЗО обяви пандемия, за фармацевтичната промишленост това се превърна в зелен сигнал за производството на ваксина. „Голямата Фарма“ обещала, че може да произведе 4,9 милиарда ваксини против грипа H1N1 и на правителствата бяха предоставени милиони дози, които не бяха използвани, защото грипът вече беше отминал. Данъкоплатците платиха напразно милиарди.

Тъй като грипът мутира всяка година, е безполезно да се съхраняват ваксините.

Какво направиха правителствата в тази ситуация?

Те изпратиха безполезните ваксини в Африка като помощ „с цел развитие“.

Днес отново се сблъскваме с неуморимата работеща денонощно пропагандна машина, която разпръсква страх и тревога заради невидимия вирус, за който хората трябва да вярват на властите, че съществува. Колко умно!

Пропагандата и страхът са достатъчни, за да се покори населението в целия свят само за няколко седмици.

Ново изследване в Оксфордския университет стигна до извода, че коронавирусът съществува във Великобритания от януари 2020 г. и че по това време половината от населението й е било инфектирано и по този начин имунизирано срещу вируса. Повечето хора нямат симптоми или са леки. Това означава, че един човек на 1000 заразени трябва да влезе в болница, което съответства на обикновен грип.

Никой от онези, които разпалиха пандемичната паника, няма точна представа за пълната картина. Чиновниците в целия свят следват заповедите, защото иначе…

Онова, което днес се случва, е крачка към гигантската промяна на социалната парадигма в интерес на Царството на Новия световен ред.

Но зад тъмнината идва светлина

Това е универсален закон на природата. Може би това разтърсване на света има подмладяващ ефект? Голяма част от замърсяващите промишлени предприятия е унищожена и сега дишаме по-здравословен, наситен с кислород въздух, а въздухът и водата са в постоянен кръговрат. Дори краткотрайното прекъсване на издевателството над природата може да доведе до добри резултати, което може да предизвика промяна в поведението на човека. И може да се появи съвършено нова екологична реалност. Може да се появят хора, които ще се пробудят в тази нова, потенциално по-чиста, здравословна и безопасна среда, в свят от усмивки, в които се отразява светлината. Ние се надяваме това да се случи. Динамиката е непредсказуема, но безкрайна.

Питър Кьониг е научен сътрудник в Центъра за изучаване на глобализацията в Монреал, икономист и геополитически аналитик, работил в Световната банка, чете лекции в САЩ, Европа и Южна Америка, публикува статии в изданията: Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, The 4th Media (China), TeleSUR, The Vineyard of The Saker Blog и др.

Превод: Издателство PACПEP

Свързани публикации:

Вирусът Зика е биологическо оръжие на Рокфелер

 

Депопулация: Вирусът “Зика“ – “откритие“ на Бил Гейтс

 

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

 

Дейвид Айк: ,,Световната конспирация коронавирус променя играта“ (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

Проф. Стефано Монтанари – нанопатолог, за коронавируса СОVID-19: „От коронавирус в Италия са умрели само 3-ма души. Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

Излишните хора (ВИДЕО)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница