Подготвя се нещо, много по-мащабно от облъчването с 5G! Планетата се сканира (ВИДЕО)

/

Сателитите на Мъск прелетяха над България

В момента вече няколко големи обръча от сателитите на SpaceX кръстосват планетата. Тази вечер е преминал над Източна Европа и България най-големият конвой от над 70-100 сателита. Друга колона сега има над Австралия, друга над Тихия Океан, случва се мащабно сканиране и подготовка за сателитния интернет, чрез който ще се осъществява гарантиран контрол и непрекъсваемост до военни бази и определени корпорации, дори да е налице глобално бедствие или война.

«виж тук: stuffin.space»

Десетки сателити, изстреляни от компанията на Илон Мъск, преминаха над територията на България в периода след 21.15 часа на 18 април.

Проектът „Старлинк“ предвижда осигуряването на достъп до високоскоростен интернет от космоса. В орбита до края на март бяха изведени 300 спътника, като се очаква броят им да се увеличи и евентуално да достигне до 42 000.

Сателитите се движиха над София от югозапад и продължаваха на североизток. Те са на 550 километра от земята приблизително и можеха да бъдат наблюдавани с невъоръжено око.

Движиха се в една линия, представляваха ярки точки. Няколко, които прелетяха над България, за миг бяха осветени от слънчева светлина. Според сайта „Сайънс Нюз“ сателитите, преминали за около 15 минути над нас, са били 19 на брой.

Астролози от месеци недоволстват, че експериментът на Мъск ще създаде проблеми за наблюдението на звездите. Основателят на „Спейс екс“ успокои преди дни на пресконференция във Вашингтон , че компанията му работи с научната общност да намали отразителната способност на спътниците.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани