Победата на Тръмп се потвърждава от квантовата блокчейн система за преброяване на гласовете! (ВИДЕО)

/

Изглежда, че сега зад Тръмп е дори изкуственият интелект.

Веднага след края на изборите в много избирателни секции в страната бяха изпратени специални подразделения на Националната гвардия, в чиято задача бе поставено търсене на подправени и на изхвърлени бюлетини. Проверката продължи до ранните часове на 8 ноември.

По-рано, за предотвратяване на мошеничества, официалните бюлетини бяха отпечатани с невидим индивидуален код с воден знак и бяха регистрирани в квантова блокчейн система.

По време на писането на тази статия в пет щата през лазерния скенер бяха прекарани 14 милиона бюлетини, 78% от които НЕ минаха успешно проверката, поради липса на водни знаци за проверка на бюлетина.

В 100% от бюлетините, които не са преминали тестовете за валидност, „хората са гласували“ за Байдън.

Първоначалният тест показа, че според водните знаци на потвърдените бюлетини, въведени в квантовия компютър, Тръмп печели преизбирането с повече от 80% от законните бюлетини.

Следователно, според пропорцията, получена от тази проверка, при пренасянето ѝ в цялата страна, 73,5 милиона гласа са били дадени за Тръмп срещу 25,9 милиона, дадени за Байдън. При това, компютърът не е отчитал бюлетините, попълнени за Тръмп, но изхвърлени от злоумишлениците. В тази светлина е доста интересно, че в Туитър акаунта на Тръмп има 88,8 милиона абонати срещу 16,6 милиона у Байдън.

Елитни национални гвардейци снабдени с инфрачервено оборудване, с помощта на което се отчита кои бюлетини са истински или фалшиви, са изпратени в няколко целеви щата: Алабама, Аризона, Пенсилвания, Колорадо, Тексас, Уисконсин, Тенеси, Вашингтон, Вирджиния, Делауер, Илинойс и Кентъки. В цялата страна повече от 500 национални гвардейци стояха нащрек за правилното преброяване на гласовете.

Освен това, както се оказа, тестовете за мошеничество при гласуването бяха много по-широки. В допълнение към водния знак, тези официални бюлетини съдържат и мастило, снабдено със специално не радиоактивно изотопно ядро, генериращо идентификатор за електронно излъчване, който позволява проследяването на местоположението на този бюлетин.

С други думи, те биха могли да проследят дали бюлетината е попълнена от лицето, посочено в нея или дали бюлетината е попълнена от неизвестно лице и неизвестно къде, а не от мястото на пребиваване на избирателя.

В понеделник, 9 ноември екипът на Тръмп подаде по повод всичко това специален отделен иск в допълнение към всички други съдебни искове. Така че, само в Пенсилвания, юрисконсултът на Тръмп Рудолф Джулиани представи на съда показанията на 50 изборни наблюдатели, които твърдяха, че са били лишени от възможността да проверяват бюлетините в пощата.

Обобщавайки резултатите от фалшифицирането в национален мащаб, адвокатът на Белия дом Сидни Пауъл (слух, че ще бъде назначен за следващия директор на ФБР) каза:

„Hammer and Scorecard – софтуерът за сигурност на НСА, който стана незаконен, използва алгоритъм, който дава на Байдън 3% предимство при гласуването в Уисконсин, Мичиган, Пенсилвания, Джорджия, Невада и Аризона“.

Очаква се всички тези правни въпроси да бъдат уредени до 14 декември 2020 година, когато се събира Избирателната колегия. Към тази дата реалните резултати от изборите, които ще бъдат установени след съдебни битки, ще определят всички законно подадени гласове. На съвместно заседание на Конгреса изборите ще бъдат официално обявени на 3 януари 2021 година.

П.П.

Ако всичко съответства на действителността, то у демократите има реални проблеми, видимо в бъдеще (скоро) ще видим колосално по мащаб бягане от САЩ, за да не седнат на затворническите нарове.

Или пък отново ще взривят нещо (като 9/11 преди почти 20 години), за да се отклони вниманието на обществото от всичките фалшификации.

Предполагам, че няма да бъде скучно, а на УолСтрийт треската е само в началото. Пригответе се за борсово рали.

Олег Костадинов, Янедекс

Бел.ред; Ето пример за онагледяване на изотопен воден знак. По такъв начин е белязана официалната правителствена бюлетина за гласуване. Отпечатаните в Китай и разкарвани с камиони по пощите не важат в изборния процес. Измамата е много голяма и доказуема! П.С. ВИДЕО:

ПО ТЕМАТА

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Изкуствен интелект стана фен на Хитлер, и би гласувал за Тръмп

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница