Подслушан разговор в странична стая по времето на Световния икономически форум в Давос

/

Преводна статия от Walter Gelles

📍Бил Гейтс: Тази нова „scamdemic“ – всъщност имам предвид „пандемия – ще бъде истинска катастрофа (humdinger).

📍Клаус Шваб: Истински катастрофа. Нещо изключително ще бъде.

📍 Ювал Харари: Какво е „humdinger“?

(🔗Ако опишете някого или нещо като humdinger, имате предвид, че те са много впечатляващи, вълнуващи или приятни. Давате  неофициалното си одобрение)

📍Тедрос Гебрейесус: Убийствено, можеш да кажеш. Имаме ваксините, (killshots💉) убийствените дози са готови. И ще подтискаме, клеветим и забраняваме всякакви евтини алтернативни терапии, които работят – точно както направихме с СОVID операцията.

📍Гейтс: Точно така, Тедрос, ваксините💉 са готови за употреба! Този път може би ще видим 2-3 милиарда смъртни случаи и увреждания, причинени от ваксините💉. СОVID измамата, имам предвид пандемията, беше упражнение за загрявка. Всичко, което трябва да направим сега, е да обявим следващият вирус, който унищожава света. Той може да бъде теоретичен компютърен модел – точно както направихме с СОVID-19, който съществува само като компютърна симулация, предоставена от нашите партньори в Китай. Следващата „катастрофална голяма грешка“ ще дойде от … скоро ще разберете.

📍Алберт Бурла: (изпълнителен директор на Pfizer): Това е фантастично!

📍Антъни Фаучи: Ще се върна от пенсия заради това.

📍Харари: Ще напиша нова книга за неизбежния марш на историята. Тя ще бъде нов бестселър на New York Times.

📍Гейтс: Най-доброто от всичко е, че добавихме свещената неприкосновена, но винаги вредна, неодобрена от никой mRNA технология към питейната вода на света.

📍Бурла: Wunderbar (Чудесно на немски)! Допълнителен тласък на бустерите💉.

📍Фаучи: Това беше моята идея, Бил. Откраднахте ми идеята, заслужавам много уважение. Аз съм само един скромен човек на науката.

📍Шваб: Това ще бъде необходимо и хуманно изкореняване на ненужните ядящи.

📍Йозеф Менгеле: Завиждам на това, което правите, момчета. Вие сте дяволски умни и гениални.

📍Гейтс: Как успя той да влезе тук?

📍Хенри Кисинджър: Реинкарнация или възкресение или нещо подобно.

📍Харари: Кой знае? Иди, че го разбери.

📍Менгеле: С mRNA си имате ваксини💉 за да убивате. С векторните ваксини💉 сте убили и увредили милиони бедни души. И много деца също. Аз никога не съм убивал толкова много деца. Наистина ви завиждам. Увреждате ги с миокардит, кървене при раждане и преждевременни раждания, безплодие, инсулти, сърдечни проблеми и внезапна смърт. И вашите феминистки мълчат. Вашите феминистки не искат да знаят нищо, те са с тотално промити мозъци от пропагандата на медийния наратив. Това е чудесно. На Гьобелс [немския министър на пропагандата и просвещението на Нацистка Германия Йозеф Гьобелс] би му потекла слюнката.

📍Гебрейесус: Изчакайте да видите какво идва. С новия Глобален пандемичен договор на СЗО и нашите нови Международни здравни регламенти, аз, Гейтс и Големите фармацевтични дружества ще диктуваме здравните политики на всяка нация на тази земя. Ще решаваме къде има пандемия и кой трябва да получи генетичните ваксини 💉,  кой трябва да бъде затворен (locked dow) и кой да носи маски😷.

📍Кристофър Рей (директор на ФБР): Президентът Джо Байдън, нелегитимният и неизбран от никого лидер на Америка, е голям Обединител. Той го каза в речта си за Състоянието на съюза. Той обединява нашата велика страна зад безкрайната война срещу Русия чрез Украйна като провокация. Това ще доведе до още по-висока инфлация, но това е ОК – хората ще получат Универсален базов доход и определени храни, съжалявам, мислех на Допълнителна помощ за хранене. Освен това, ние позволяваме на няколко милиона незаконни имигранти да се прехвърлят през границата ни с Мексико, и те ще работят нископлатени работи за още по-малко пари. Трансформираме тази страна. Няма повече да има среден клас.

📍Гейтс: Независимо дали става въпрос за Байдън, Тръмп или шлумп, не прави голяма разлика, защото аз и големите фармацевтични компании ги притежаваме всички. Всички конгресмени и конгресменки. Дали някога сте чували някой от тези евтини костюми да призовава за незабавното оттегляне на всички Covid ваксини и компенсация на жертвите на ваксините? Разбира се, че не. Притежаваме ги всички, дори политиците, които правят драматични речи и провеждат проучвания и пресконференции. Всичко е представа. Подгответе се – големи изолации, повече цензура, и особено, още генетични „ваксини“💉.

📍Олаф Шолц (канцлер на Германия): Радвам се, че споменахте цензурата, това е изключително важно. Защото ако вестниците, телевизионните станции и гигантите на социалните мрежи позволят свободно и открито обсъждане на така наречената Covid пандемия – с дисидентни топ-учени, които честно представят своите данни – цялата измама ще се срине за една седмица. И хората, които бяха измамени да получат дозите💉, ще бъдат много, много ядосани. Ще има съдебни производства. И бунтове. И по-лошо.

–––––––––––-

🔎 Прочетете внимателно този текст. Два пъти. Сега си отговорете на въпроса: С какво ги държат, с какво ги „изкушават“, с какво ги „купуват“? С пари, нали така? Щеше ли това да бъде възможно в общество, в което парите не  съществуват въобще като концепция? Това е причината за злото! Продаваме вярата си за шарени хартийки (пари) – Adam Smith: „All money is a matter of belief.“ (Всички пари са въпрос на вяра). А вярата е всичко, което имаме.

Тя ни движи, мотивира и ни кара да преодоляваме препятствия и трудности. Сега си помислете, че най-ценното, което имаме го разменяме за шарени хартийки без абсолютна стойност. Това ни поробва и ни прави по-скоро животни, отколкото хора.

Всяко човешко същество е суверенно и на никого не му е позволено да отнема вярата и енергията му!

Не се борете за суверенитета на която и да била валута. Борете се и защитавайте правото си да бъдете суверенно човешко същество.

 

🗣Клаус Шваб и принц Чарлз на годишната среща в Давос през 1992 г. Интересното е, че 1992 г. е и годината на разработване на Дневен ред за 21 век. Няма такова нещо като съвпадение…

Кралицата е мъртва! Да живее Краля!

 

ПО ТЕМАТА

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова пландемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

212 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

Последно от ВИДЕО