Под Азовстал има 24 км тунели, секретен обект PIT-404 и биолаборатория на НАТО с блокирани 240 офицери на НАТО (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Под индустриална зона Азовстал има 24 км тунели на 30 метра дълбочина

Има и секретно съоръжение на НАТО „PIT-404“ и секретна биологична лаборатория на НАТО с биологични оръжия

Под индустриалната зона Азовстал, собственост на Ринат Ахметов, за когото се твърди, че е незаконен син на бившия украински президент Кучма, има 24 км тунели на дълбочина до 30 метра.

Има и секретно съоръжение на НАТО – PIT-404 – и секретна биолаборатория на НАТО с биологични оръжия.

Офицерите на НАТО са блокирани в съоръжението PIT-404. Тунелите са оборудвани с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО и Френския чуждестранен легион, както и персонал от биолабораторията.

Тяхната охрана, финансирана от Ахметов, наброява до 3000 души.

Биолабораторията под завода Азовстал в Мариупол в така нареченото съоръжение PIT-404 е построена и управлявана от Metabiota, която е свързана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и Владимир Зеленски.

В лабораториите на това съоръжение са се провеждали изпитания по създаване на биологично оръжие. Хиляди жители на Мариупол са станали „морски свинчета“ в тези ужасни изпитания. И в тези нечовешки опити участваха основно западни „специалисти“!

Служители на френското разузнаване и специални операции не успяха да изведат колегите си от Мариупол. Някои служители на френското разузнаване загинаха по време на спасителната операция. Ръководителят на френското разузнаване Ерик Видо беше уволнен на 31 март 2022 г. заради провалите на френското разузнаване във войната в Украйна.

Офицери от САЩ, Канада, Германия, Франция, Италия, Турция, Швеция, Полша и Гърция са блокирани в подземията на Азовстал.

Американският генерал-лейтенант Роджър Клутие, заловен от НМ на ДНР онзи ден от свален хеликоптер, беше проследен от Главното разузнавателно управление на Генералния щаб и Руската служба за външно разузнаване в Мариупол въз основа на резултатите от външно наблюдение на любовницата му в Турция в Измир. Гражданин на Украйна, известен на разузнаването като Клут, винаги придружаваше генерала като полева съпруга, довереник и преводач. Веднага след като се получи информация, че тази дама е пристигнала в Мариупол, Русия започна военна операция и блокира града.

Ето го, истинският „Фарматокс“ от „Делото на сивите“!

Последно от СВЯТ