Понякога заедно с една вещ можете да си купите проблеми

 

Когато приемате подарък от някого или купувате вещ, която той е изработил: ушил, измайсторил, избродирал, нарисувал, вие приемате личната енергия на този човек. Помнете това.

С тази вещ вие се свързвате с енергетиката на другия човек. Искате или не, но заедно с предмета получавате и „послание“, енергиен код, сигнал от онзи, който го е създал.

Великите майстори притежават мощна енергетика; техните произведения са изпълнени с енергията на живота и творчеството.

Но понякога можете да получите с произведението и негативна енергия.

Една жена купила ръчно изработена кукла от почти непозната жена. Кукла като кукла – дълга рокля в народни мотиви и с нарисувана мила усмивка на личицето. След това жената тежко заболяла. Една старица съседка й казала, че „куклата е омагьосана“.

Жената решила да проучи коя е майсторката на куклата, която изглеждала мила и усмихната дама. Но всичко се оказало не толкова просто.

Тази майсторка пишела злобни коментари в социалните мрежи и станало ясно, че страда от психическо разстройство; била отмъстителна, злопаметна, завистлива. Изработваните от нея кукли попивали нейната негативна енергия и състояние.

Куклите от стари времена били използвани в магията; с тях предавали черна енергия.

Заболялата купувачка се вгледала в лицето на куклата и видяла злобно изражение, неестествено, нехармонично, усмивката не можела да скрие общия смисъл на лицето й; тялото й под роклята също било уродливо и непропорционално.

Купувачката изхвърлила тази кукла и след един ден се почувствала по-добре; тя оздравяла и повече никога не купувала предмети от непознати хора. Съдбата й дала много болезнен урок.

Ако сте чувствителен човек, огледайте продавача. Вижте какво пише в социалните мрежи, как изглежда, откога работи. Ако онзи, който ви продава някоя вещ, е неприятен, не купувайте от него.

И обратното – личната симпатия и сходството във възгледите, които изказва майсторът, е добър знак, дори неговата стока или услуга да е скъпа.
Ако една вещ е евтина, това означава, че лошо се купува, а се купува лошо, най-често заради интуитивно отвращение…

Не е задължително продавачът или майсторът да е лош или ненормален, но той може да е болен или много нещастен. Ако искате да помогнете, купете кукла или друга вещ, но не я вземайте; това е хуманно и безопасно. Майсторът може да оздравее и да продаде предмета още веднъж. Но чувствителният човек трябва да се пази и да не купува нищо, което е свързано с енергията на болест или злоба.

Анна Кирьянова, издателство PACПEP

14 предмета, които трябва незабавно да изхвърлим

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ