Последните данни на VAERS показват 400 000 увреждания след “ваксини“те за C0VID, официален доклад: по-малко от 1% се докладват! (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Последните данни на VAERS показват, че докладваните увреждания вече надхвърлят 400 000 след ваксините за C0VID

Тази седмица общият брой на нежеланите реакции за всички възрастови групи след ваксини за C0VID надхвърли 400 000, според данни, публикувани днес от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC). Данните идват директно от докладите, подадени в Системата за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксините (VAERS) (https://vaers.hhs.gov/).

VAERS е основната финансирана от правителството система за съобщаване на нежелани реакции от ваксините в САЩ. Съобщенията, подадени до VAERS, изискват допълнително проучване, преди да бъде потвърдена причинно-следствената връзка.

Всеки петък VAERS публикува всички съобщения за увреждания от ваксини, получени към определена дата, обикновено около седмица преди датата на публикуване.

Данните, публикувани днес показват, че между 14 декември 2020 г. и 25 юни 2021 г. във VAERS са докладвани общо 411 931 нежелани реакции, включително 6 985 смъртни случая – увеличение с 872 смъртни случая спрямо предходната седмица. Съобщенията за сериозни увреждания са 34 065, което е с 2 825 повече в сравнение с миналата седмица.

СНИМКА

Към 25 юни в САЩ са били поставени 321.2 милиона дози ваксини за C0VID. Това включва: 132 милиона дози от ваксината на Модерна, 177 милиона дози на Пфайзер и 12 милиона дози от ваксината на Johnson & Johnson (J&J).

От 6 985-те смъртни случая, докладвани към 25 юни, 22% са настъпили в рамките на 48 часа след ваксинацията, 15% – в рамките на 24 часа, а 38% са настъпили при хора, които са се разболели в рамките на 48 часа след ваксинацията.

Данните за 12-17-годишните от тази седмица показват:

 • Общо 12 674 нежелани реакции, включително 720, оценени като сериозни, и 13 съобщени смъртни случая сред деца на възраст от 12 до 17 години. Два от смъртните случая са били самоубийства. Последните съобщени смъртни случаи включват 16-годишно момиче (VAERS I.D. 1420630), починало 4 седмици след втората доза на Pfizer, 17-годишно момиче (VAERS I.D. 1420762), получило сърдечен арест 6 дни след получаване на ваксината на Pfizer, 16-годишно момче (VAERS I.D. 1426828), починало 4 дни след получаване на ваксината на Pfizer, и 13-годишно момче (VAERS I.D. 1406840), починало 2 дни след получаване на ваксината на Pfizer. Сред другите смъртни случаи са трима 15-годишни (VAERS I.D. 1187918, 1382906 и 1242573) и двама 16-годишни (VAERS I.D. 1225942 и 1386841) и един 17-годишен (VAERS I.D. 1199455).

 • 1 792 съобщения за анафилаксия сред деца на възраст от 12 до 17 години, като 99% от случаите се дължат на ваксината на Pfizer, 1.2% – на Moderna и 0.2% (т.е. 4 случая) – на J&J.

 • 300 съобщения за миокардит и перикардит (възпаление на сърцето), като 296 от тях се дължат на ваксината за C0VID на Pfizer.

 •  52 съобщения за нарушения на кръвосъсирването, 51 от които се приписват на Pfizer и 1 – на Moderna.

Данните от VAERS за периода от 14 декември 2020 г. до 25 юни 2021 г. за всички възрастови групи тази седмица показват:

 • 21% от смъртните случаи са били свързани със сърдечни заболявания.

 • 51% от починалите са мъже, 45% са жени, а в останалите доклади за смърт не е посочен полът на починалия.

 • Средната възраст на смъртта е била 74.3 години.

 • Към 18 юни 2 337 бременни жени са съобщили за нежелани реакции, свързани с ваксините за C0VID, включително 791 съобщения за спонтанен аборт или преждевременно раждане.

 • От 3 985 докладвани случая за парализа на Бел [бел. прев. – неврит на лицевия нерв], 55% от тях се дължат на ваксината на Pfizer, 42% – на ваксината Moderna и 7% – на J&J.

 • 365 съобщения за синдрома на Гилен-Баре [бел. прев. – автоимунно възпалително заболяване на периферната нервна система], като 45% от случаите се дължат на Pfizer, 42% на Moderna и 19% на J&J.

 • 114 113 съобщения за анафилаксия [бел. прев. – тежка алергична реакция, която може да причини смърт], като 44% от случаите са свързани с ваксината на Pfizer, 48% – с Moderna и 8% – с J&J.

 • 7 263 съобщения за нарушения в кръвосъсирването. От тях 3 151 доклада са свързани с Pfizer, 2 566 доклада – с Moderna и 1 501 доклада – с J&J.

 • 1 576 случая на миокардит и перикардит, като 1 001 от тях се приписват на Pfizer, 523 – на Moderna, а 48 – на ваксината на J&J.

ПФАЙЗЕР ЩЕ ПОИСКА ОДОБРЕНИЕ ЗА СПЕШНО ПОЛЗВАНЕ НА ВАКСИНАТА ЗА C0VID ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ 5-11 ГОДИНИ ДО ЕСЕНТА

Fox News съобщи на 1 юли, че по-малките деца могат да получат право на ваксина за C0VID тази есен, според високопоставен служител на Пфайзер, който заяви, че компанията планира да поиска спешно одобрение на ваксината си за деца на възраст от 5 до 11 години до септември или октомври (ВИЖ ТУК). Понастоящем ваксината на Пфайзер е разрешена за употреба при лица на възраст 12 и повече години.

Д-р Алехандра Гуртман, вицепрезидент на отдела за клинични изследвания и разработка на ваксини в Пфайзер, се яви заедно с представители на други големи производители на лекарства, за да обсъдят данните и сроковете за провеждане на педиатрични клинични изпитвания по време на виртуален симпозиум на Университета „Джон Хопкинс“ и Вашингтонския университет (ВИЖ ТУК).

Въпреки нарастващия брой докладвания за сърдечни възпаления при тийнейджъри, свързани с ваксината, Гуртман заяви, че Пфайзер „се чувства много удобно да намали възрастта“, говорейки за изпитванията, включващи участници на възраст от 6 месеца до 11 години.

МЪЖ УМИРА СЛЕД ВТОРАТА ДОЗА НА МОДЕРНА В РЕЗУЛТАТ НА РЯДКО ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОСЪСИРВАНЕТО, СВЪРЗАНО С ВАКСИНАТА

Както съобщи The Defender на 29 юни (ВИЖ ТУК), лекари от Пенсилвания съобщават за случай на пациент от САЩ, който е получил кръвни съсиреци след поставянето на ваксината на Модерна за C0VID. В доклад за случай, публикуван в Annals of Internal Medicine (ВИЖ ТУК), здравните специалисти съобщават, че 65-годишен мъж е постъпил в болницата със сериозна форма на съсирване на кръвта, известна като тромбоза с тромбоцитопения (ВИЖ ТУК), само 10 дни след като е получил втората си доза от ваксината на Модерна.

Два дни по-късно неназованият пациент умира, като лекарите заключават, че симптомите му съответстват на съсирване, предизвикано от известно още като ваксино-индуцирана имунна тромботична тромбоцитопения (vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia, VITT). Лекуващите лекари на мъжа не са разпознали VITT по-рано, така че той не е получил специализираното лечение, което се прилага при хора, страдащи от това състояние, а вместо това е бил лекуван с хепарин.

Лекарите от Allegheny Health са заявили, че техните изследвания „усложняват“ теориите, че предишните случаи на съсирване са били причинени единствено от ваксини на базата на аденовирус, както някои експерти предполагаха преди. Лекарите също така са заявили, че според тях това е първият докладван случай на кръвни съсиреци след иРНК ваксина, въпреки хилядите докладвани случаи във VAERS.

Американският сенатор Джонсън организира пресконференция със семействата, пострадали от ваксините за C0VID, игнорирани от медицинската общност

ВИДЕО

Сенатор Рон Джонсън (републиканец, Уинсконсин) организира пресконференция в понеделник, за да обсъди нежеланите реакции, свързани с ваксините за C0VID (ВИЖ ТУК), като даде възможност на хората, които са били „многократно игнорирани“ от медицинската общност, да споделят своите истории (ВИЖ ТУК).

Групата, която се изказа (ВИЖ ТУК), е съставена от Кен Рютгерс, бивш офанзивен лайнсмен на „Грийн Бей Пакърс“, чиято съпруга е претърпяла нежелана реакция след поставянето на ваксина за C0VID. Рютгерс, който сега живее в Орегон, създава уебсайт (c19vaxreactions.com), за да привлече вниманието на медицинската общност към реакциите към ваксината.

„Всички ние сме за ваксините“, каза Джонсън в началото на пресконференцията. Всъщност Джонсън си е направил всички противогрипни ваксини от времето на свинския грип насам, в момента е в течение на всички свои ваксини и е огромен поддръжник на операцията Warp Speed, въпреки че не си е направил ваксина за C0VID, защото вече го е прекарал.

Джонсън заяви, че целта му е да осигури платформа за тези лица, които са били увредени от ваксините за C0VID така, че здравната общност и основните медии да ги признаят и да стигнат до първопричината – да намерят решение на тези проблеми.

Джонсън твърди, че макар повечето хора да не страдат от значителни странични ефекти след ваксинацията, той е загрижен за „това малко малцинство, което страда от тежки симптоми“.

Петима души от САЩ, включително 12-годишно момиче, което е участвало в клинично изпитване на Пфайзер, се присъединиха към конференцията във федералния съд в Милуоки. Те описват реакциите си към ваксините за C0VID, включително неврологични, сърдечни и стомашно-чревни проблеми, инвалидизиращи здравословни проблеми и хоспитализации.

Сред тях е и Мади де Гарай от Охайо, която на 12-годишна възраст доброволно участва в изпитването на ваксината на Пфайзер. На 20 януари Мади получава втората си доза от ваксината за C0VID на Пфайзер като участник в клинично изпитване за деца на възраст от 12 до 15 години и вече е в инвалидна количка.

„Защо не се е върнала към нормалното си състояние? Преди това тя беше напълно здрава“, казва Стефани де Гарай, майката на Мади. Тя се включва доброволно в изпитването на ваксината на Пфайзер, „за да помогне на всички останали, а те не помагат в това. Преди Мади да получи последната си доза от ваксината тя беше здрава, получаваше отлични оценки, имаше много приятели и живееше свой живот.“

При поставянето на втората доза Мади веднага усеща болка на мястото на инжектиране, а през следващите 24 часа получава силни болки в корема и гърдите, казва дьо Гарай по време на пресконференцията.

Мади казва на майка си, че има чувството, че сърцето ѝ се изтръгва през врата, а по шията и гръбнака ѝ има болезнени електрически удари, които я принуждават да ходи прегърбена.

Родителите на Мади я завеждат в спешното отделение, както им е наредила медицинската сестра, която провежда изпитването на ваксината. Направили са й лабораторни изследвания, проверили са я за апендицит, поставили са й интравенозно лекарство и са я изпратили вкъщи. Диагнозата в резюмето за изписване гласи „неблагоприятен ефект от първоначалната среща с ваксината“.

Състоянието на Мади продължава да се влошава. През следващите два месеца и половина болките в корема, мускулите и нервите стават непоносими, казва майка ѝ.

Развива гастропареза, гадене и повръщане, нестабилно кръвно налягане, загуба на паметта, мозъчна мъгла, главоболие, световъртеж, припадък, вербални и моторни тикове, проблеми с менструалния цикъл, губи усещане от кръста надолу, губи контрол над червата и пикочния мехур и й е поставена назогастрална тръба, защото губи способността си да се храни.

В един момент лекарите се опитват да приемат Мади в психиатрична клиника, твърдейки, че тя има неврологично заболяване, причинено от тревожност – обяснява майка ѝ. Тогава те намират други хора с подобни нежелани реакции, които ги свързват с медицински специалисти, изследващи нежеланите реакции към ваксините.

Майката на Мади каза, че дъщеря ѝ, която по време на изслушването седи до нея в инвалидна количка, е била 9 пъти в спешното отделение, 3 пъти е била хоспитализирана и е прекарала 2 месеца в болница.

„Всичко, което искаме, е Мади да бъде видяна, чута и да й се вярва, тъй като това не се случва. Искаме тя да получи грижите, от които отчаяно се нуждае, за да може да се върне към нормалния си живот“, казва де Гарай.

Друг участник в пресконференцията беше Черил Ройтгерс. Тя е била в първата фаза от въвеждането на ваксините в Орегон. Четири дни след като получава първата си доза на Модерна, тя получава тежки неврологични усложнения, които водят до поставяне на диагноза „ваксинално-индуцирана автоимунна невропатия“ и множествена склероза.

„Тези увреждания от ваксини са реални, но хората не знаят за тях. Хората трябва да разберат, че тези реакции съществуват и трябва да бъдат изследвани“, казва Черил.

Черил заяви, че е за ваксините, за науката и за информираното съгласие и призова Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) и Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) да признаят неврологичните увреждания, причинени от ваксините за C0VID (ВИЖ ТУК).

Кендис Хейдън от Мичиган получава първата си доза от ваксината за C0VID на Модерна на 2 март, а втората доза – на 30 март. На 18 април Хейдън започва да изпитва неврологични симптоми и е частично парализирана от гърдите надолу.

Тя каза:

„Лекарският екип в болницата отказа да свърже състоянието ми с ваксината и аз непрекъснато ги молех да докладват на VAERS [Системата за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксините], но не мисля, че го направиха. Не ми се вярва, че можем да се намерим един друг, но медицинската общност отказва да очертае границите и да признае, че хората страдат от подобни нежелани странични ефекти.

Ръководителят на медицинския ми екип ми каза, че трябва да свикна с недъга. Искаме да бъдем видени. Искаме да бъдем чути. И искаме да ни вярват.“

Кристи Добс е 39-годишна дентална хигиенистка от Мисури, която е получила ваксината за C0VID на Пфайзер през януари. Непосредствено след ваксинирането Добс изпитва парестезия, сърцебиене и менструални проблеми. Добс съобщава за симптомите си на V-safe, CDC, FDA, Pfizer, два изследователски института и няколко университета.

„И досега медицинската общност остава озадачена и не може да възстанови здравето ми“, казва Добс. „Надявам се, че нашите състояния ще бъдат изследвани и проучени.“

Добс добавя, че би дала всичко, за да се върне към 17 януари, преди да бъде ваксинирана.

Брайън Дресен е предучилищна учителка от Юта, която получава ваксината за C0VID на AstraZeneca по време на клинично изпитване през ноември 2020 г. Оттогава е изпитала значителни нежелани ефекти от ваксината, които са довели до медицински разходи в размер на повече от 250 000 долара.

Според последните данни на VAERS между 14 декември 2020 г. и 18 юни 2021 г. са получени общо 387 087 съобщения за нежелани реакции от всички възрастови групи след ваксини за C0VID, включително 6 113 смъртни случая и 31 240 сериозни увреждания.

От тези 387 087 съобщения 11 584 нежелани реакции, включително 578, оценени като сериозни, и 9 съобщения за смъртни случаи са възникнали сред деца на възраст от 12 до 17 години. VAERS е основната финансирана от правителството система за съобщаване на нежелани реакции от ваксините в САЩ. Съобщенията, подадени до VAERS, изискват допълнително проучване, преди да бъде потвърдена причинно-следствената връзка.

По време на изслушването Джонсън спомена проучването на Harvard Pilgrim, според което по-малко от 1% от нежеланите реакции се докладват в системата VAERS на CDC.

ДОКЛАДЪТ ВИЖТЕ ТУК:

Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS)

Сенаторът се сблъска с негативни реакции заради провеждането на пресконференцията. Губернаторът Тони Евърс заяви в петък, че сенатор Джонсън е бил „безразсъден и безотговорен“ за провеждането на пресконференцията и здравния комисар на Милуоки, Кирстен Джонсън, обвини Джонсън, че изразява „подвеждаща загриженост“ за това, което тя нарича „безопасни“ ваксини, които спасяват животи.

Джонсън отвърна на тези коментари. „Смятате ли, че това е безразсъдно и безотговорно?“, каза той. „Мисля, че това се нарича състрадание. Мисля, че това е проява на загриженост за хората, които са го направили.“

Джонсън предостави пакет за пресата със стотици линкове към други истории и заяви, че на уебсайта му (ronjohnson.senate.gov) ще бъде добавена много информация.

Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

 

ДОПЪЛНЕНИЕ 

1,248,495, 15 юли 20121г.

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗
⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Д -р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години❗👇

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница