Последни новини от съдебните битки и оспорването на изборните резултати в САЩ

/
❗ Снощи излязоха резултатите от разпоредена от съда в Аризона проверка на малка извадка (100 бр. бюлетини) – те показват 3% фалшиви гласове в полза на Байдън. Според сертифицираните от щатските власти резултати Байдън води само с 0,3%. С други думи, установеният в тази извадка процент на фалшиви гласове надхвърля цели десет пъти разликата между кандидатите. Поради това, съдът разпореди нова проверка с по-голяма извадка. Ако пропорцията на фалшивите гласове продължи да бъде по-голяма от разликата между кандидатите, това може да бъде основание за съда да поиска цялостна ревизия на бюлетините, което може да обърне резултатите. Вече се появиха изявления на отделни членове на щатското законодателно събрание в Аризона, че изборът на електори трябва да бъде ревизиран от събранието. Дали това ще прерасне в цялостна законодателна инициатива в следващите дни е все още рано да се каже.

❗ Президентът Тръмп внесе от свое име иск срещу резултатите в Уисконсин, в който са посочени серия от груби закононарушения от страна на изборната администрация. Наред това текат процедурите по друг иск, внесен от юристи.

❗ Говорителката на Министерството на правосъдието опроверга – повтарям опроверга! – медийните интерпретации (папагалствани и у нас), че главният прокурор Бил Бар би казал пред Асошиейтед прес, че проверката за законността на изборите била приключила и нямало установени изборни измами, които да променят резултатите. Главният прокурор заяви, че към момента няма такива данни, но се разследват всички кредибилни сигнали и жалби и резултатите от тези разследвания тепърва предстоят.

❗ След Пенсилвания и Аризона, в два поредни дни се проведоха изслушвания на свидетели и на правния екип на президента Тръмп в Контролната комисия на щатското законодателно събрание в Мичиган. Предстои изслушване и в щатското събрание на Джорджия.

❗ Очаква се решение на върховния съдия Алито по апелативната жалба на щатския конгресмен Кели, който оспорва резултатите в Пенсилвания.

❗ Президентът Тръмп публикува 46-минутно видеообръщение към нацията, в което заяви, че неговата върховна конституционна мисия е да защитава законността и правата на гражданите и посочи многобройни случаи на изборни измами и нарушения, които опорочават изборите в редица щати.
  • Borislav Tsekov, J.S.D

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.